Παγκόσμιος «ΣΕΙΣΜΟΣ»: «ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ άγνωστων ΙΩΝ με κορωνοϊούς»;;; Κατηγορίες κατά Φάουτσι!!! ΒΙΝΤΕΟ

 Γερουσιαστής των ΗΠΑ απασφαλίζει εναντίον του

Ο Dr Άντονι Φάουτσι, η Διευθύντρια των CDC Δρ. Rochelle Walensky και άλλοι αξιωματούχοι υγείας κατέθεσαν για τις κινήσεις της κυβέρνησης Μπάιντεν σε σχέση με την αντιμετώπιση του κορωνοϊού ενώπιον της Επιτροπής Υγείας της αμερικανικής Γερουσίας.

Οι γερουσιαστές πίεσαν τους αξιωματούχους σε θέματα όπως η φυσική ανοσία έναντι της ανοσίας που προκαλείται από εμβόλια, το εμβόλιο COVID-19 της Pfizer για παιδιά ηλικίας 5-11 ετών, οι εντολές εμβολίων, η διαθεσιμότητα και η πρόσβαση σε δοκιμές και η προετοιμασία για μελλοντικές πανδημίες.

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ (R-KY) κατηγόρησε τον Dr. Άντονι Φάουτσι, τον οποίο έχουν «εικόνισμα» οι τηλέ-ειδικοί στην Ελλάδα, ότι αρνήθηκε ψευδώς ότι η αμερικανική κυβέρνηση χρηματοδότησε έρευνα «κέρδους-λειτουργίας» στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Γουχάν, όπου ο Paul πιστεύει ότι πιθανότατα προήλθε ο COVID-19, λέγοντας πως ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΝΕΩ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΙΩΝ!!

Τα όσα ακούγονται προκαλούν νέο παγκόσμιο «σεισμό» σε συνέχεια του χθεσινού άρθρου του el.gr σχετικά με την διευθύντρια των CDC (ΕΔΩ).

Αναφέρει μεταξύ άλλων ο γερουσιαστής:

«Dr. Fauci, δεν περιμένω να παραδεχτείτε σήμερα ότι εγκρίνατε τη χρηματοδότηση του ΝΙΗ για την απόκτηση της έρευνας λειτουργιών στην Wuhan, αλλά οι επανειλημμένες διαψεύσεις σας, έχουν κουράσει, και η πλειοψηφία των Αμερικανών ειλικρινά δεν σας πιστεύει.

Τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Το ΝΙΗ (Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας)  πράγματι χρηματοδότησε την έρευνα  λειτουργίας στην Wuhan παρά τις διαμαρτυρίες σας.

Μπορείτε να το αρνείστε όσο θέλετε, αλλά ακόμη και οι Κινέζοι συγγραφείς του εγγράφου, στην εργασία τους παραδέχονται ότι οι ιοί που δεν βρέθηκαν στη φύση, -ήταν κατασκευασμένοι, και ναι έγιναν πιο αποτελεσματικοί από τα πειράματα.

Η έρευνα αυτή θα μπορούσε να προκαλέσει μια πανδημία ακόμη χειρότερη την επόμενη φορά.

Υποφέρουμε σήμερα από μια (πανδημία) που έχει θνησιμότητα περίπου 1%.

Πειραματίζονται με ιούς που έχουν θνησιμότητα μεταξύ 15 και και 50%.

Ναι, ο πολιτισμός μας θα μπορούσε να κινδυνεύσει από έναν από αυτούς τους ιούς.

Τα πειράματα αυτά που συνδυάζουν άγνωστους ιούς με κορωνοϊούς, που έχουν έως και 50% θνησιμότητα θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τον πολιτισμό όπως τον ξέρουμε. Και όμως, κάθεστε εδώ απρόθυμος να αναλάβετε οποιαδήποτε ευθύνη για την τρέχουσα πανδημία και απρόθυμος να λάβετε μέτρα για να αποτρέψετε την πιθανή απελευθέρωση ενός ακόμη πιο θανατηφόρου ιού».

Δείτε το συγκλονιστικό απόσπασμα!

loading...