Ληξουριώτισσα: Η μπίζνα του «μακαριοτάτου» ψευδοπατριάρχη Δανιήλ, Ρουμανίας

[Η όποια ομοιότητα με πρόσωπα και καταστάσεις στην Ελλάδα και στον κόσμο, ΔΕΝ είναι ΚΑΘΟΛΟΥ τυχαία!]

[Στην φωτογραφία για το παρόν γράφημα, που προέρχεται από: https://ortodoxinfo.ro/2019/06/02/vizita-papei-francisc-si-a-atins-scopul-unitatea-ceruta-in-1999-a-fost-deja-atinsa-mergem-spre-o-noua-biserica-opozantii-vor-fi-numiti-adepti-ai-culturii-urii-si-ai-dezbinarii/ , διακρίνουμε (στο Βουκουρέστι, μέσα στον «Καθεδρικό Ναό της Λυτρώσεως του Έθνους», ο δεύτερος μεγαλύτερος ναός στον κόσμο), τέσσερις ηγέτες: δύο αρχηγούς κρατών – τον [λουθηρανό] πρόεδρο της Ρουμανίας μαζί με τον αρχηγό του κράτους του Βατικανού – και δύο θρησκευτικούς προκαθήμενους – τον επικεφαλή της Οικουμενιστικής «εκκλησίας» της Ρουμανίας και τον πάπα Ρώμης!

Ο τίτλος του άρθρου είναι: «Η επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου χτύπησε στόχο: Η «Ενότητα» που είχε αιτηθεί το 1999 (σ. μτφ. – η προηγούμενη επίσκεψη του πάπα στη Ρουμανία) έχει ήδη κατορθωθεί` βαδίζουμε προς μια νέα «εκκλησία». Οι αντιφρονούντες θα θεωρηθούν εκπρόσωποι του μίσους και της διαιρέσεως.»

Και λίγο πιο κάτω, μια αξιοσημείωτη ενημέρωση: «Ο πάπας αγιοκατέταξε τους γκρεκο-καθολικούς…» (σ.μτφ. – τους ουνίτες, που είχαν υποφέρει και δολοφονηθεί στις φυλακές των κομμουνιστών, 1948-1965)]

***

Ο ρουμάνος ρεπόρτερ Βίκτορ Ιλίε και οι συνεργάτες του, από το κανάλι εναλλακτικής ενημέρωσης «Recorder», κάνουν φύλλο και φτερό, κρυφή τη κάμερα, στη διάρκεια μιας μοναδικής δημοσιογραφικής έρευνας, την υποχθόνια «επιχειρηματική» δραστηριότητα του «μακαριοτάτου» et. Co., σε ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «Η «οικογένεια» του Μεγάλου Λευκού», που έχει «σπάσει ταμεία» στο διαδίκτυο. Δεν είχε περάσει ούτε μια εβδομάδα από τη πρεμιέρα και οι θεάσεις κόντευαν τις 3.000.000!

Σε έναν εγχώριο πληθυσμό λίγο παραπάνω από 19.000.000 συν μια διασπορά στα περίπου 8.500.000, κατά 89% Ορθόδοξο αλλά μόνο με το 20% θρησκευόμενους, πάνω του 10% επί του συνόλου έχει ήδη λάβει γνώση, με λεπτομέρεια, για το τη είδους κάθαρση προωθεί το Πατριαρχείο Ρουμανίας!

Οι συντελεστές της εξαίσιας και χρειαζούμενης αυτής εργασίας αγνοούν, σαφώς, το γεγονός της ψευδοσυνόδου της Κρήτης, το 2016, όπου ο, τότε, Πατριάρχης Ρουμανίας, Δανιήλ είχε βάλει φαρδιά-πλατειά την υπογραφάρα του – και μαζί, όλοι οι παραβρισκόμενοι «αυλικοί» του –, κάτω από τις αιρετικές αποφάσεις της βδελυράς εκείνης συνόδου. https://maxomaiyperpistews.blogspot.com/2020/06/blog-post_23.html

(Οι εν λόγω συντελεστές, εξάλλου, προπαγανδίζουν επιδέξια και την «πλανδημία», από την δική τους συστημική σκοπιά, επιδεικνύοντας, κατά τα άλλα, άγνοια και σε άλλους τομείς …)

Η αποστολή του, ταχείας χειροτονίας, Πατριάρχη (μέσα σε δέκα μέρες έγινε από λαϊκός, πρεσβύτερος, σε τρία χρόνια έγινε Αρχιεπίσκοπος και σε δέκα, Πατριάρχη! https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A0%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%B7%CF%82_%CE%92%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85_%CE%94%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%AE%CE%BB), όσον αφορούσε την επισφράγιση της αιρετικοποίησης της Εκκλησίας της Ρουμανίας, ολοκληρώθηκε την 29 Οκτωβρίου, 2016, όπου σύσσωμο το ιερατείο της πατριαρχικής συνόδου ψήφισε και αποδέχτηκε τις αποφάσεις της ψευδοσυνόδου της Κρήτης, δηλαδή το αλλότριο δόγμα, δηλαδή την συμμετοχή της Ρ.Ο.Ε., ως επίσημος μέλος της Πανθρησκείας, στον λεγόμενο «Παγκόσμιο Συμβούλιο των Εκκλησιών»! https://www.impantokratoros.gr/E0A86667.el.aspx

Εκείνη είναι και η αποφράδα μέρα, όπου όλος ο Ορθόδοξος κόσμος μεταλλάχθηκε αυτοστιγμή, σε μια Οικουμενιστική μάζα σαρκικών ανθρώπων που δίνουν ότι έχουν και δεν έχουν για να συντηρούν τα χρυσά μοσχαράκια τους. Η παράδοση στον διάβολο έγινε, λοιπόν, αμάχητη` η αντίδραση εκ μέρους των ολίγων ιεραρχών, ιερέων, μοναχών και λαϊκών υπήρξε, επί της ουσίας, φλύαρη, μη κανονική και αποπροσανατολιστική και ως εκ τούτου ατελέσφορη προς την σωτηρία.

Το καλό νέο, όμως, έρχεται πάντοτε, από το στόμα του Ιδίου Του Κυρίου μας:

Ματθαίον 16:18- «κἀγὼ δέ σοι λέγω ὅτι σὺ εἶ Πέτρος, καὶ ἐπὶ ταύτῃ τῇ πέτρᾳ οἰκοδομήσω μου τὴν ἐκκλησίαν, καὶ πύλαι ᾅδου οὐ κατισχύσουσιν αὐτῆς.

Και εγώ δε σου λέγω τούτο· ότι συ είσαι Πετρος και επάνω εις αυτήν την πέτραν της ομολογίας σου θα οικοδομήσω ασάλευτον την Εκκλησίαν μου, και πύλαι Αδου (δηλαδή όλαι αι κακαί δυνάμεις του πονηρού διαβόλου και των διεστραμμένων ανθρώπων), δεν θα υπερισχύσουν και δεν θα κατορθώσουν τίποτε εναντίον της.

Παρόλο που οι τραγικοί καρποί της μεγάλης και εσχάτης αποστασίας/προδοσίας είναι ενοποιών μας, τα ελάχιστα ομολογιακά σκιρτήματα που επιτρέπει ο Θεός, εκ μέρους του μικροσκοπικού ποιμνίου Του, δικαιώνει την ελπίδα ότι το «ζυμάρι» της Ορθοδοξίας θα πολυστήνει ξανά, έστω και με τη λιγοστή υπάρχουσα μαγιά.

Όσο για τον, χαϊδευτικά και χλευαστικά μαζί, αποκαλούμενο «Μεγάλο Λευκό», το μέλλον ήδη διαγράφεται δυσοίωνο γι’ αυτόν και η αιωνιότητα ανυπόφορη. Εκτός εάν κάνει, την ύστατη στιγμή, υπακοή στον Μαρτυρικό Πατριάρχη Τύχωνα https://maxomaiyperpistews.blogspot.com/2021/01/ . Για την μετάνοια όμως χρειάζεται κανείς να κοιτάει τη καρδιά και όχι τη τσέπη ή τη επίγεια δόξα…

Παραθέτω το λινκ του εν λόγω ντοκιμαντέρ, αν και δεν υπάρχουν υπότιτλοι.

https://www.youtube.com/watch?v=qHTgt82ZGPM

Ληξουριώτισσα

Υ.Γ. – Στον άμεσο απόηχο των αποκαλύψεων, δυο πρωταγωνιστές (ένας πατριαρχικός πρωτοσύγκελος και ένας πολιτικοποιημένος πατριαρχικός επίτροπος) παραιτήθηκαν από της θέσεις τους και η Εθνική Διεύθυνση Καταπολέμησης της Διαφθοράς έχει ανοίξει φάκελο. https://www.paginademedia.ro/stiri-media/efecte-presei-ancheta-recorder-marele-alb-demisii-20429279

loading...