ΜΟΝΤΕΛΟ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

Της Λέττας Καλαμαρά  *

Με κάθε μέσο και τρόπο το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα με τους ντόπιους συνεργάτες του, πολιτικούς και πολίτες, προσπαθεί να επιφέρει τον κοινωνικό και εθνικό διαμελισμό της Ελλάδας με πρόσχημα τον COVID-19 και τη χρήση ή μη του εμβολίου των Τούρκων CEO της BioΝΤech.

Εδώ και δύο χρόνια έχοντας δημιουργήσει ένα πλέγμα ανευθυνότητας σε Εταιρείες, Κράτος και Ειδικούς καλλιεργεί μέσα από την καθημερινή προπαγάνδα του και πλύση εγκεφάλου των Ελλήνων τον κοινωνικό διαχωρισμό και τη συνταγματική εκτροπή.

Η ελευθερία των Ελλήνων έχει πάψει να υφίσταται και καθορίζεται με βάση τη χρήση ή μη ενός προϊόντος εμβολιασμού με άγνωστες μακροχρόνιες παρενέργειες. Στόχος η γεωγραφική διαμερισμάτωση και κατακερματισμός της επικράτειας με διαφορετικό βαθμό ελευθεριών κυκλοφορίας των πολιτών ανά περιοχή.

Μία επιλεκτική επιβολή τοπικών lockdown και ρατσιστικών μέτρων με παράλληλη ραγδαία πτώση του βιοτικού επιπέδου ώστε να οδηγηθούμε σε αναταραχές και φόντο την επιβολή μέτρων ελέγχου τύπου “ναζιστικής κατοχής” με τη βοήθεια των ελεγκτικών μηχανισμών του κράτους των Αθηνών.

Η Μακεδονία αποτελεί τον πρώτο στόχο υγειονομικής απόσχισης με πλημμελή υγειονομική κάλυψη ώστε να διαφοροποιηθεί κοινωνικά και εθνικά και να οδηγήσει το μοντέλο Γιουγκοσλαβίας.

Παράλληλα τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου συνεχίζουν να εξαρτώνται οικονομικά και δημογραφικά από παράνομους Ασιάτες και Αφρικανούς που μετατρέπονται σε μόνιμους κατοίκους με εν δυνάμει δικαιώματα Ελλήνων πολιτών.

Ο ενταφιασμός κοιτασμάτων λιγνίτη, πετρελαίου και φυσικού αερίου αξίας τρισεκατομμυρίων ευρώ της Ελλάδας στο υπέδαφος της αποτελεί τον αντικειμενικό σκοπό του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος.

Η παγκόσμια μαφία βρίσκει την ευκαιρία στον COVID-19 που στοιχίζει τη ζωή σε 1 Έλληνα καθημερινά κάτω των 70 ή/και χωρίς υποκείμενα νοσήματα να καλλιεργεί και επιβάλλει κλίμα διχασμού με την ελπίδα νέου εμφυλίου πολέμου μεταξύ εμβολιασμένων και μη πολιτών.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και η μόνιμη στοχοποίηση εκατομμυρίων Ελλήνων μη εμβολιασμένων ως κοινωνικά μιάσματα, χωρίς συνταγματικές ελευθερίες και αστυνομοκρατία αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο διάλυσης της Ελλάδας για την παράδοση των κοιτασμάτων σε ξένα funds.

Η παραμονή της Ελλάδας ως μία Οθωμανική επαρχία της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας είναι το όνειρο κάθε Ανθέλληνα και κάθε ντόπιου συνεργάτη του.

Εμβολιασμένοι ωσεί ανεμβολίαστοι, εξαπατημένοι πελάτες της BioΝΤech και λοιπών εταιρειών καθώς και οι ανεμβολίαστοι Έλληνες οφείλουν να μείνουν ενωμένοι, να απαιτήσουν τις συνταγματικές ελευθερίες τους, να αποτινάξουν κάθε ζυγό σκλαβιάς, να εργαστούν για την ανύψωση του βιοτικού επιπέδου τους και να εξορύξουν τον εθνικό πλούτο μας διασφαλίζοντας τη δημοκρατία μας.

Οι συνεργάτες του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος οφείλουν να δικαστούν για τα εγκλήματα κατά της Ελλάδας και της Ανθρωπότητας.

loading...