Αυστρία: Η κοιτίδα του ναζισμού έγινε η πρώτη χώρα στην Ευρώπη που επιβάλλει υποχρεωτική ιατρική επέμβαση σε όλους


Ανακοίνωσε υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους και καθολικό lockdown

Στην χώρα που γεννήθηκε το ναζιστικό τέρας και ως φυσική παρουσία και ως ιδεολογία, στην Αυστρία, γεννιέται τώρα και το τέρας του Ολοκληρωτισμού που επιβάλλει υποχρεωτικές ιατρικές επεμβάσεις στο σώμα των ανθρώπων, όπως είναι ο εμβολιασμός. 


Συγκεκριμένα η Αυστρία ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή lockdown σε εθνικό επίπεδο, το οποίο θα ισχύσει από τη Δευτέρα, ενώ ταυτόχρονα γίνεται και η πρώτη χώρα που κάνει από την 1η Φεβρουαρίου υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για όλους τους πολίτες! 

Το νέο εθνικό lockdown το ανακοίνωσε την Παρασκευή (19.11.2021) ο καγκελάριος της Αυστρίας Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στο Τυρόλο, έπειτα από συνομιλίες με τους κυβερνήτες των περιφερειών.


Το ολικό lockdown θα ισχύσει αρχικά για 10 ημέρες και θα διαρκέσει το πολύ 20 ημέρες. 

Ο Σάλενμπεργκ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο το lockdown να παραταθεί αν τα κρούσματα δεν μειωθούν δραματικά τις επόμενες 10 μέρες! Επέμεινε όμως ότι δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 20 μέρες.

Η Αυστρία έγινε η πρώτη χώρα της δυτικής Ευρώπης που επιβάλλει και πάλι ολικό, εθνικό lockdown.


Παράλληλα η Αυστρία καταπατά ουσιαστικά κάθε δικαίωμα των πολιτών καθώς επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους πολίτες. Να σημειώσουμε εδώ ότι η Αυστρία είναι μια χώρα πρότυπο της Ελλάδας, ενώ πιθανότατα οι σημερινές ανακοινώσεις να είναι ένα τεστ και για τις υπόλοιπες χώρες, καθώς εάν δεν υπάρξουν αντιδράσεις τότε οι κυβερνήσεις των λοιπών ευρωπαϊκών χωρών θα επιβάλλουν παρόμοια μέτρα. 


Όπως τονίσαμε στο pronews.gr ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρόλο που είχε πει ότι δεν θα επιβάλλει lockdown για ανεμβολίαστους, όπως η Αυστρία, τελικά χθες ανακοίνωσε σχεδόν τα ίδια μέτρα με αυτά που ίσχυαν στην Αυστρία μέχρι σήμερα.


Η Αυστρία επιβεβαίωσε απολύτως τα όσα αναφέραμε στο pronews.gr, ότι οι χώρες που έχουν ανακοινώσει lockdown για ανεμβολίαστους (Γερμανία, Αυστρία) θα κάνουν lockdown για όλους. Μάλιστα τότε -πριν κάνει τις σχετικές ανακοινώσεις ο Κ.Μητσοτάκης- είχαμε πει ότι η Ελλάδα θα τις ακολουθήσει, καθώς θα επιβάλλει στη αρχικά lockdown για ανεμβολίαστους και στη συνέχεια καθολικό lockdown. Οι εξελίξεις μας επιβεβαίωσαν και πλέον αναμένονται εξελίξεις και στη χώρα μας. 


Αυτό το οποίο δεν είχαμε φανταστεί ήταν ότι η Αυστρία θα ανακοινώσει υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους. 


Φαίνεται λοιπόν ότι η χώρα στην οποία γεννήθηκε Αδόλφος Χίτλερ, είναι λοιπόν η χώρα από την οποία θα ξεκινήσουν οι υποχρεωτικοί μαζικοί εμβολιασμοί... 

Δεν υπάρχουν σχόλια :