Μεταμοντέρνος φεμινισμός: ο νέος φασισμός

Το φεμινιστικό λόμπι έχει καταφέρει να εισβάλλει σε κάθε πτυχή της κοινωνίας μας, απαιτώντας μονίμως τον αποκλεισμό του ανδρικού φύλου σε όλους τους κλάδους και τη δημιουργία αποκλειστικών προνομίων για γυναίκες και μόνο.

Το μεταμοντέρνο φεμινιστικό κίνημα, για το οποίο ορισμένοι άντρες αδιαφορούν, ενώ άλλοι του “κλείνουν το μάτι” για λίγη δημοσιότητα και υποστήριξη από το γυναίκειο φύλο, μόνο αθώο δεν είναι. Πρόκειται για ένα μίσανδρο και φασιστικό κίνημα, στου οποίου την ατζέντα αναγράφεται με κεφαλαία γράμματα η υποβίβαση του ανδρικού φύλου.

Η Julie V. Gottlieb στο βιβλίο της Feminine Fascism αναφέρει πως “αυτό που πρoσέλκυσε στο φασισμό τις φεμιvίστριες που δήλωναν απογοητευμένες από την Δημoκρατiα, ήταν η στρατιωτική πειθαρχiα και οι ακραίες δόσεις φασισμoύ”.
Αποκλειστικά προνόμια για γυναίκες

Τα τελευταία χρόνια έχουν παρατηρηθεί αμέτρητες ενέργειες που πραγματοποιούνται υπερ των γυναικών και – με εντελώς άνισο και σεξιστικό τρόπο – αποκλείουν το αντρικό φύλο. Ενέργειες όπως ΕΣΠΑ μόνο για γυναίκες, αποκλειστική υποστήριξη στη γυναικεία επιχειρηματικότητα, χιλιάδες υποτροφίες αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες, αμέτρητες θέσεις εργασίας μόνο για γυναίκες, ειδική εκπαίδευση και κατάρτιση μόνο για το γυναικείο φύλο.

Αμέτρητα σεμινάρια και επιδοτούμενα προγράμματα λαμβάνουν μέρος μόνο για γυναίκες (ενήλικες και ανήλικες). Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν τα προγράμματα του ΟΑΕΔ τα οποία – ενώ υποτίθεται είναι δημόσια και ανοιχτά προς όλους και χρηματοδοτούνται από τα κρατικά ταμεία – αφορούν μόνο τις γυναίκες. Όπως το πρόγραμμα “Girls’ Day-Γνωρίστε πράσινα & ψηφιακά επαγγέλματα και καριέρες από κοντά”, με διοργανωτές τον ΟΑΕΔ και το Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο που έλαβε μέρος το Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα αφορούσε μόνο γυναίκες και μαθήτριες!

Αλήθεια, γιατί εξαιρούνται οι άντρες και τα αγόρια μαθητές;; Ποιος ο λόγος για αυτή τη σεξιστική διάκριση;

Μεγάλες επιχειρήσεις και εταιρείες υιοθετούν τη φεμινιστική ατζέντα

Στο έλεος της φεμινιστικής ατζέντας πλέον βρίσκονται μεγάλες εταιρείες οι οποίες έχουν ενδώσει στο φεμινιστικό παραλήρημα! Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Alpha Bank, η οποία με ανακοίνωσή της ενημερώνει το κοινό ότι:
Δημιουργεί πρόγραμμα εκπαίδευσης και κατάρτισης για 100 γυναίκες και μόνο
Δημιουργεί πρόγραμμα για έφηβες που απευθύνονται μόνο σε μαθήτριες από γυναίκες που εργάζονται ήδη στην Alpha Bank
Δημιουργεί πρόγραμμα οικονομικής επιμόρφωσης μόνο για μαθήτριες γυμνασίου και λυκείου
Δημιουργεί πρόγραμμα ενδυνάμωσης μόνο για γυναίκες άνω των 60 ετών

Και αυτό επειδή οι άντρες εργαζόμενοι στην Alpha Bank δεν χρειάζονται “στήριξη για να κατακτήσουν τους επαγγελματικούς τους στόχους και να ισορροπήσουν με επιτυχία μεταξύ των πολλαπλών τους ρόλων, στην εργασία, την οικογένεια και την κοινωνία”. Φυσικά και δεν χρειάζονται επειδή πριν από 200 χρόνια όλες οι γυvαiκες καταπιέζοvταv από όλους τους άvτρες και άρα το 2021 ο νέος άντρας που εργάζεται στην Alpha Bank δεν χρειάζεται όλα τα παραπάνω…

Επίσης βλέπουμε πως ούτε τα αγόρια των εργαζομένων χρειάζονται σεμινάρια και προγράμματα εκμάθησης επειδή πριν από 200 χρόνια όλες οι γυvαiκες καταπιέζοvταv από όλους τους άvτρες και άρα το 2021 ο νέος μαθητής δεν χρειάζεται στήριξη αλλά μόνοι οι μαθήτριες…

Αμέτρητες εταιρείες συνεχίζουν να υιοθετούν τον αποκλεισμό του αντρικού φύλου σε παροχές, εκπαίδευση, κατάρτιση και ανάδειξη. Ακόμα ένα παράδειγμα αποτελεί η εταιρεία Wind, η οποία έχει δημιουργήσει έναν ολόκληρο κλάδο “Women in Tech”. Μέσα στα πλαίσια του σεξιστικού αυτού προγράμματος, δημιούργησε το “W for Women” (σας θυμίζει κάτι;;) όπου δίδονται ειδικές παροχές μόνο σε γυναίκες.

Παράλληλα, ενισχύονται προγράμματα σπουδών και κατάρτισης αποκλειστικά για γυναίκες

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το νέο σεξιστικό πρόγραμμα “Women In Data Engineering” – το οποίο έχει χρηματοδοτηθεί από την Ε.Ε. Αφορά ειδική εκπαίδευση σε Data Engineering… καλά μαντέψατε, μόνο για γυναίκες!

Θα ήταν χαριτωμένο αν δεν ήταν εγκληματικό

Οι παραπάνω σεξιστικές διακρίσεις είναι παράνομες και αντισυνταγματικές σύμφωνα με τον νόμο περί καταπολέμησης του σεξισμού Ε.Ε. Παρ. Ι(Ι) Ν. 209(Ι)/2020 Αρ. 4798, 28.12.2020. Και θα πρέπει να μπει ένα τέλος στη διάκριση των δύο φύλων και την υποβίβαση του άντρα και του ρόλου του στην κοινωνία.

Συχνά, επιδοτήσεις για παρόμοιες δράσεις προέρχονται από κρατικά ή και δημοτικά ταμεία. Από τα χρήματα όλων.

Όπως το παρακάτω παράδειγμα, όπου ο Δήμος Γαλατσίου Αθηνών αποφάσισε να χρησιμοποιήσει μεγάλο χρηματικό ποσό από τα δημοτικά ταμεία (τα χρήματα όλων των φορολογουμένων) προκειμένου να δημιουργήσει γυμναστήριο αποκλειστικά και μόνο για γυναίκες, που φυσικά πληρώνουμε όλοι. Και που ούτε και στους άvτρες γυμναστές που εργάζονται εκεί δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν τις εγκαταστάσεις μετά την δουλειά τους για να γυμναστούν!

Αλλαγή στη νοοτροπία της παιδείας

Ολοένα και περισσότερες καμπάνιες, βαθιά επηρεασμένες από τη φεμινιστική ατζέντα, μας ενημερώνουν ότι πρέπει να σεβόμαστε τις γυναίκες. Επειδή είναι γυναίκες. Ωστόσο, ο σεβασμός είναι μια αξία την οποία ένας άνθρωπος καλείται να κερδίσει. Όχι να του αποδίδεται αυτόματα λόγω μιας τυχαιότητας. Φανταστείτε οι καμπάνιες αυτές να έγραφαν “Μάθετε στις κόρες σας να σέβονται τα αγόρια”. Καταλαβαίνετε τώρα την παράνοια που επικρατεί στα μέσα μαζικής “ενημέρωσης”.

Τα παραδείγματα επίσης αμέτρητα. Στα τηλεοπτικά κανάλια καθημερινά το κοινό ενημερώνεται ότι θα πρέπει να μεγαλώνουν τις κόρες τους να σέβονται τον εαυτό τους. Και τα αγόρια να σέβονται τις κοπέλες.

Πουθενά δεν εμφανίζεται μια αξιόλογη ενημέρωση. Όπως για παράδειγμα “μάθετε στα παιδιά σας να τους σέβονται ΟΛΟΥΣ!”.

Όχι.

Η φεμινιστική ατζέντα επιδιώκει την πλήρη απαξίωση του ανδρικού φύλου και την εξαφάνιση κάθε αξίας που προέρχεται από το αντρικό στοιχείο, την ηρωικότητα και σθένος.

Γυναικείο Λόμπι

Παρά το γεγονός ότι οι άντρες έχουν παραχωρήσει πλήρως όλα τα δικαιώματα που και οι ίδιοι έχουν (δίχως τις αντίστοιχες υποχρεώσεις) στις γυναίκες, τα γυναικεία λόμπι συνεχίζουν και απαιτούν περισσότερα προνόμια με εριστικό τρόπο. Σε Ελλάδα, Κύπρο, ΕΕ αλλά και σε όλες τις χώρες του Δυτικού Κόσμου, απαιτούν επιδοτήσεις δισεκατομμυρίων, προκειμένου να επιδοτούνται ειδικές υποτροφίες μόνο για τις ίδιες, να υπάρχουν δομές φιλοξενίας μόνο για γυναίκες, να επιδοτείται μόνο η γυναικεία επιχειρηματικότητα και άλλα πολλά, τα οποία αν τα απαιτούσαν άντρες καταλαβαίνετε τι αντιδράσεις θα ακολουθούσαν…

Το γυναικείο λόμπι, το οποίο απαρτίζεται από ελιτιστικές ομάδες φεμινιστριών, βρίσκεται εδώ και χρόνια μπλεγμένο με διάφορες πολιτικές ατζέντες

Cancel Culture και Φεμινισμός

Θα ήταν αφελές να θεωρήσει κάποιος πως οι “δικαστές” των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (γνωστοί και ως social justice warriors) δεν παίζουν σημαντικό ρόλο στις δράσεις της φεμινιστικής ατζέντας. Οι χρήστες, στους οποίους έχει ποτιστεί βαθιά μέσα τους η φεμινιστική προπαγάνδα, είναι πάντα ετοιμοπόλεμοι. Έτοιμοι να “θάψουν”, να κατακρεουργήσουν και να καταστρέψουν περσόνες, καριέρες και επιχειρήσεις, βάσει του αφηγήματος που τους έχουν πλασάρει οι φεμινιστικές κοινότητες.

Ακόμα και όταν δεν υπάρχουν αποδείξεις!

Ένα κλασικό παράδειγμα, ανάμεσα στα αμέτρητα της συγκεκριμένης υπόθεσης, είναι η περίπτωση του ηθοποιού Τζόνι Ντεπ. Οι “δικαστές” των social media έσπευσαν να τον κατηγορήσουν και να του καταστρέψουν την εικόνα που έχτισε με κόπο, παρά το γεγονός πως ο ίδιος ήταν θύμα επίθεσης από την πρώην σύζυγό του!

Καταλαβαίνετε πλέον ότι ο μεταμοντέρνος φεμινισμός έχει δημιουργήσει κλίμα εκφοβισμού και ντροπιασμού των αντρών;
Καταλαβαίνετε ότι ακόμη και αν ένας άντρας είναι θύμα επίθεσης από γυναίκα, πλέον μετατρέπεται αυτόματα σε θύτη;
Αν το αντρικό φύλο παραμείνει σιωπηλό στη νέα τάξη που επιβάλλει ο νεοφασισμός του φεμινισμού θα είναι καταστροφικό για το μέλλον όλων.

https://gobeawesome.gr/

loading...