Ας ξεκινήσουμε το κεφάλαιο «ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ»!!!


Ήταν μέσα καλοκαιριού όταν άρχισε αυτός ο νεολογισμός να εμφανίζεται σωρηδόν στην «Ειδησεογραφία». 

Από την αρχή σκέφτηκα ότι «Δεν θα τα πάμε καλά» διότι ο όρος «Κλιματική Αλλαγή» έχει τέτοια ασάφεια που οι  εμπνευστές των θρησκειών θα τρίβουν τα μάτια τους. 

Στις θρησκείες οι θεοί είναι αόρατοι και η αλληλεπίδραση με αυτούς γίνεται είτε μέσω τυφλής πίστης, είτε μέσω της έκφρασης της «βούλησής» Των, είτε δια των αντιπροσώπων τους.

Η «Κλιματική Αλλαγή» όμως είναι ένας «Θεός» με σάρκα και οστά, θα σας  τρομοκρατεί με μια δυστοπική πραγματικότητα, θα έχει μόνο κόλαση και η «Σωτηρία» θα βρίσκεται κάπου εκεί στο μακρινό μέλλον αρκεί να υποστείτε κάθε είδους «θυσία» στο αμαρτωλό σας παρόν.

Πριν από λίγο καιρό ο όρος περιοριζόταν στην έκφραση «Υπερθέρμανση του Πλανήτη» όμως περιοριζόταν μόνο στα καιρικά φαινόμενα με υψηλές θερμοκρασίες. Ο ασαφής αυτός όρος περικλείει τα πάντα, από ακραίους παγετούς μέχρι δυσβάσταχτους καύσωνες.

«Κλιματική Αλλαγή» θα είναι τα πάντα μιας και κανένας δεν σας έχει ορίσει τι είναι το φυσιολογικό κλίμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, το οποίο πλέον «αλλάζει».

Οι «Ιερείς» (Μ.Μ.Αποβλάκωσης) θα σας κουνάνε το δάχτυλο καθημερινά βαπτίζοντας ακραίο κάθε καιρικό φαινόμενο, με τον ασαφή όρο «Κλιματική Αλλαγή», καθιστώντας σας υπεύθυνους γι’ αυτό το κακό, και οι «Αρχιερείς» (πολιτικάντηδες της εκλόγιμης ολιγαρχίας) θα παίρνουν μετρά πάνω και πέρα από όλα για το καλό σας και ίσως χρειαστεί να… υποχρεωθείτε να κάνετε κάποια πράγματα που θα σας κάνουν μεν κακό αλλά θα είναι για το καλό του συνόλου!

Τέλος το σήριαλ θα πρέπει να έχει και τους κακούς του, τους «αρνητές», τους «άπιστους», τους «απείθαρχους» και τέλος πάντων κάποιος όρος θα υπάρξει γι’ αυτούς που θα ευθύνονται για όλα και θα αναγκάζει τους στοργικούς ιθύνοντες να λαμβάνουν σκληρότερα μέτρα !!! 


Κύων ο Αδέσποτος

Δεν υπάρχουν σχόλια :