Οι έξι τύποι σωματικού λίπους, τι τους προκαλεί και πώς να τους αντιμετωπίσετε
Τύποι σωματικού λίπους – Χρήσιμες πληροφορίες: Πολλοί επιστήμονες θεωρούν πως διανύουμε την περίοδο της παχυσαρκίας. Μια περίοδο, η οποία χαρακτηρίζεται από την ύπαρξη παχύσαρκων ανθρώπων. Όμως, ακόμη και αν κάποιος ανήκει σε αυτή την κατηγορία ανθρώπων, μπορεί να γίνει κανονικός.

Τύποι σωματικού λίπους – Χρήσιμες πληροφορίες: Ακολουθούν αναλυτικά οι τύποι λίπους του σώματος, καθώς και οι τρόποι για να απαλλαγείτε από αυτούς


1. Λίπος σε όλο το άνω μέρος του σώματος: Μπορείτε να το ξεφορτωθείτε με αερόβια άσκηση. Επίσης, απαλλαγείτε από αυτό με περπάτημα, τρέξιμο ή κολύμβηση σε καθημερινή βάση για τριάντα λεπτά.2. Κάτω κοιλιακό λίπος: Μπορείτε να το ξεφορτωθείτε, με αναπνευστικές ασκήσεις, καθώς και πράσινο τσάι.3. Λίπος στο κάτω μέρος του σώματος: Μπορείτε να το ξεφορτωθείτε, με περπάτημα σε λόφους και σκάλες, αλλά και τρώγοντας σωστό πρωινό.
Ακολουθούν οι υπόλοιποι τύποι λίπους του σώματος, όπως και οι μέθοδοι για να απαλλαγείτε από αυτούς

4. Φούσκωμα στομάχου: Μπορείτε να το ξεφορτωθείτε, μειώνοντας το αλκοόλ, καθώς και τρώγοντας συχνότερα και μικρότερα γεύματα.5. Λίπος στο κάτω μέρος του σώματος, συμπεριλαμβανομένων των άκρων: Μπορείτε να το ξεφορτωθείτε, σταματώντας να τρώτε αλμυρά τρόφιμα, αλλά και περπατώντας καθημερινά κάποιες αξιόλογες αποστάσεις.

6. Μεγάλο στομάχι και λίπος στην πλάτη: Μπορείτε να το ξεφορτωθείτε, με αρκετό ύπνο, σε συνδυασμό με την ακολουθία μιας πλούσιας σε φυτικές ίνες διατροφή

Δεν υπάρχουν σχόλια :