Ηθελα να ήξερα πως τους ανεχόμαστε ! – Ο Μητσοτάκης παρουσίασε γιο βιομηχάνου… ως νέο που γύρισε στην Ελλάδα γιατί η ΝΔ δίνει ευκαιρίες!

 O Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα στο οποίο και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αναμόρφωση της Ελλάδας επί της κυβερνήσεως της Νέας Δημοκρατίας και υποστήριξε ότι «πολλοί νέοι που σπουδάζουν στο εξωτερικό επιστρέφουν στην Ελλάδα», γιατί, πλέον, «μπορούν να βρουν αξιοπρεπής αποδοχές και συνθήκες διαβίωσης για να ζήσουν». 

Σαν παράδειγμα έφερε τον Παύλο Σεπέτα για τον οποίο είπε ότι «ο Παύλος επέλεξε, αφού σπούδασε στο εξωτερικό στο Georgia Tech, από τα καλύτερα τεχνολογικά πανεπιστήμια στον κόσμο, να γυρίσει στον τόπο του, γιατί φοβήθηκε μήπως χάσει το τρένο μιας χώρας που προχωρά με γρήγορους ρυθμούς. Είναι το καλύτερο παράδειγμα νέων παιδιών που αντιλαμβάνονται πια ότι στη χώρα τους μπορούν να έχουν τις ευκαιρίες που τους αξίζουν … επιλέγει να γυρίσει στην Ελλάδα γιατί βλέπει μέλλον στην Ελλάδα και βλέπει και προσωπική ευκαιρία για ατομική προκοπή … οι επιχειρήσεις μας πια αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να πάνε σε ένα βαθμό εξειδίκευσης και απόκτησης στελεχών με γνώσεις τόσο προχωρημένες, για να επιβιώσουν και να διακριθούν … είναι δύσκολο για τη δικιά μας γενιά να προσλαμβάνει νέα παιδιά που μπορεί πολλές φορές καλά-καλά να μην τα καταλαβαίνουμε … συγχαρητήρια πραγματικά για αυτά τα οποία κάνεις».

Ωστόσο,  αυτό που παρέλειψε να πει ο κ. Μήτσοτάκης είναι ότι ο Παύλος, είναι γιος των Πέτρου Σεπετά και Μαρίας Θεοχάρη ιδρυτών της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεως και ιδιοκτητών της Βίκος. Οι σπουδές του ήταν πάνω στο αντικείμενο που απαιτεί η επιχείρηση για να αναλάβει ευθύνες σε αυτήν αποτελώντας την επόμενη γενιά.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό τμήμα της εκδήλωσης εδώ:

loading...