Γιώργος Μουκίδης: «Το εμβόλιο κορωνοϊού δεν το πιστεύω - Δε ξέρουμε τι κάνει» «Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει ό Γρηγόρης Πετράκος»


 Ο δημοφιλής μουσικοσυνθέτης Γιώργος Μουκίδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην άρνηση που έχει να προχωρήσει στον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «δεν ξέρουμε τι κάνει το εμβόλιο».


Παράλληλα, μίλησε για την σύμπνοια απόψεων με τον Γρηγόρη Πετράκο.


Ειδικότερα, ο Γιώργος Μουκίδης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε και τι κάνουμε γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό το πράγμα που μας λένε ότι είναι, είναι κάτι άλλο. Τώρα το τι είναι το ξέρουν αυτοί. Εγώ έχω περάσει δυο φορές covid μια τον Μάρτιο του 2020 και μια τον Αύγουστο του 2021. Δεν έχω κάνει το εμβόλιο. Αυτό το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν το πιστεύω, τα υπόλοιπα γενικά για τα παιδάκια ναι. Τα παιδάκια τα χρειάζονται αλλά αυτό το συγκεκριμένο δε ξέρουμε τι κάνει».


«Γι’ αυτές τις λεπτομέρειες πρέπει να ρωτήσετε κάποιους άλλους που είναι πιο ενημερωμένοι, που δεν είναι ούτε αρνητές, ούτε αντιεμβολιαστές, ούτε τίποτα από αυτές τις βλακείες που λένε. Ψεκασμένοι κτλ. Σε αυτές τις κατηγορίες ανήκουν και πάρα πολλοί επιστήμονες και νομπελίστες αλλά αυτά δε τα λένε στον κόσμο».


«Πάρτε μια συνέντευξη από τον Πετράκο να σας τα πει που τα ξέρει καλά. Εγώ τον παραδέχομαι και δεν καταλαβαίνω αυτούς που λένε "γιατί μιλάει αφού είναι τραγουδιστής". Τι θα πει γιατί μιλάει; Βλέπει νούμερα, παρατηρεί. Εννοείται ότι συμφωνώ με όσα λέει. Αυτά που λέει είναι πράγματα δημοσιευμένα, είναι αριθμοί, τα νούμερα δε μπορούν να πουν ψέματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια :