Δ.Κούβελας: «Έχει επιβληθεί αλλαγή στην παγκόσμια σκέψη – Κυβέρνηση και τηλεόραση σου λένε τι να κάνεις»

«Υπάρχει ένα αφήγημα – Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ανθρωπότητα»

Νέες «ρουκέτες» εξαπέλυσε ο καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας, Δημήτρης Κούβελας, ο οποίος σχολίασε την κατάσταση που βιώνουμε με τους μαζικούς και επαναλαμβανόμενος εμβολιασμούς κατά του Covid-19. 

Ο καθηγητής μίλησε για «αλλαγή του τρόπου σκέψης», ενώ παρομοίασε τον τρόπο με τον οποίο χορηγούνται τα εμβόλια στον πληθυσμό με συνδρομή στο Netflix. 

«Είναι πολύ σοβαρό αυτό που θα σας πώς! Υπάρχει μία στρατηγική: Ενώ πριν η φαρμακοβιομηχανία πουλούσε με το κομμάτι, δηλαδή ‘πονάει το κεφάλι μου, θα πάω να πάρω ένα φάρμακο’, τώρα γίνεται δα συνδρομητική υπηρεσία ‘Netflix’.

Θα σου δίνω δηλαδή κάθε μέρα δέκα ευρώ για να μπορώ να έχω πρόσβαση στο προϊόν σου.

Μιλάμε για μεγάλη αλλαγή κουλτούρας. Έχουμε πλέον έναν πληθυσμό, ο οποίος ανά τακτά χρονικά διαστήματα, χρησιμοποιεί ένα προϊόν, με την ελπίδα να μην νοσήσει.

Μιλάμε για αλλαγή στην παγκόσμια σκέψη της αντιμετώπισης των προβλημάτων Υγείας», είπε ο Δ.Κούβελας και συνέχισε τονίζοντας: 

«Έχει επιβληθεί μια αλλαγή του τρόπου ζωής. Η κυβέρνηση σου λέει πότε να βγεις και πότε όχι ή διώκεσαι αν έχει διαφορετική άποψη από αυτήν ή σε αποκλείουν από τα συνέδρια.

Υπάρχει ένα αφήγημα, στο οποίο αλλάζονται, κατά το δοκούν οι ορισμοί. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ανθρωπότητα. Όλοι βαδίζουμε με αυτά που λέει και πουλάει η τηλεόραση, ενώ απαγορεύεται η διαφήμιση φαρμακευτικών προϊόντων».

Σε ερώτηση για το εάν θα κάνει την τρίτη δόση είπε: 

«Δεν έχω λόγο να κάνω την τρίτη, τέταρτη, πέμπτη δόση, για να κερδίσω την ελευθερία μου, καθώς αυτό δεν πρόκειται να συμβεί».

loading...