Πύρινος Λόγιος : Ποιός ασχολείται μαζί σου ρε Πορτοσάλτε;

Σήμερα έχω τη διάθεση να …κράξω. Να κράξω τα ανθρωπόμορφα ελληνόφωνα ανθρωπάρια, σαν κοινός θνητός Έλλην που πίνει τον καφέ του στο…παγκάκι του πάρκου επειδή δεν υπέκυψε στο δηλητήριο. Έχω τη διάθεση να γράψω πράγματα που βρίσκονται στα χείλη ολοένα και περισσότερων Έλλήνων. Γιατί πλέον ο κόμπος έφτασε στο χτένι και η υπομονή στα όρια της.

Γράφει ο Πύρινος Λόγιος

Χτές το βράδυ (ώρα Σύδνεϊ) άκουγα στο αμάξι μου την μεσημεριανή εκπομπή του Στέφανου του Διαμιανίδη στον Focus FM Θεσ/νίκης. Όχι, δεν είμαι …βελοπουλικός (φτύνω στον κόρφο μου), απλά τον ακούω γιατί είναι αντισυστημικός και βγάζει στον αέρα ελεύθερα κόσμο που αντιστέκεται σε όλη αυτή τη παράνοια που ζούμε. Σε κάποιο σημείο, ο Δαμιανίδης αναφέρει πως στη χτεσινή εκπομπή του Άρη Πορτοσάλτε, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ ατόπησε και πάλι, βρίζοντας τον Χριστό λέγοντας επί λέξει:

“Ξέρετε ποιό θα μπορούσε να είναι το μπιτάκι της εποχής; Το …Χριστός Ανέστη!!! Έχει ρυθμό ωραίο και θα μπορούσαν οι πιτσιρικάδες να το…μπιτάρουν και γιορτάζουν έτσι το Πάσχα με μοντέρνους ρυθμούς!!!”

Κυριολεκτικά μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι! Διαβάσατε τι είπε ο τύπος αυτός; Μπιτάκι το…Χριστός Ανέστη! Και δεν έγινε τεκτονικός σεισμός εκείνη την ώρα να γκρεμιστεί μια και καλή αυτό το ραδιοτηλεοπτικό ΧΑΜΑΙΤΥΠΕΙΟ που ακούει στο όνομα…ΣΚΑΪ! Αυτό το ελεεινό και τρισάθλιο μαγαζί που αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τον μοναδικό μοχλό απομύζησης κρατικού χρήματος για το βρώμικο εφοπλιστικό συνάφι των Αλαφουζαίων, υποστηρίζοντας κάθε διεφθαρμένο ελληνόφωνο σκουλίκι που αγκαλιάζει την εξουσία με τα δυό του χέρια…

Ο Πορτοσάλτε μαζί με τον άλλον, τον κυριλάτο γραβατωμένο “λαγό” της συμμορίας των Παγκοσμιοποιητών, τον Αλέξη Παπαχελά είναι η εμπροσθοφυλακή του βρώμικου καθεστώτος Μητσοτάκη. Ειδικά ο Παπαχελάς. Ένας φέλλινος και πανώλεθρος ξερόλας, που έχει πουλήσει τη ψυχή του στον ίδιο τον Σατανά, όντας ήδη μέλος της περίφημης Λέσχης Μπίλντερμπεργκ και που αποτελεί τον “θεματοφύλακα” του παγκοσμιοποιισμού στην Ελλάδα. Ένα κυριολεκτικά τσουτσέκι, που χωρίς τη στήριξη του περίφημου ΕΛΙΑΜΕΠ και της Λέσχης των σκοτεινών Ιλλουμινάτων, ζήτημα θα ήταν αν κανείς αρχισυντάκτης εφημερίδας του έδινε δουλειά κι αυτή θα περιοριζόταν στα εφημερεύοντα φαρμακεία. Αυτοί λοιπόν οι δύο, ο Πορτοσάλτε και ο Παπαχελάς, είναι οι στηλοβάτες του εθνομηδενισμού, ο οποίος προπαγανδίζεται στα μεγάλα “σαλόνια” της νεοελληνικής “διανόησης” μέσω της βρωμερότερης ελληνικής φυλλάδας που λέγεται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και του τηλεοπτικού χαμαιτυπείου του ΣΚΑΙ. Ό,τι κάνει ο Πορτοσάλτε, έχει την απόλυτη άδεια και ανοχή του Παπαχελά. Αυτοί οι δύο πάνε χέρι-χέρι, γιατί ο υπόκοσμος της “γραβάτας” πάντοτε είχε ανάγκη από…σαλταδόρους όπως ο Πορτοσάλτε.
Φύγε πριν γίνεις μια μέρα μπαούλο από το ξύλο!

Άρη Πορτοσάλτε, αυτή τη φορά το ΠΑΡΑΚΑΝΕΣ! Έχεις ξεπεράσει τα όρια και η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι ήταν το…μπιτάκι του “Χριστός Ανέστη”! Όλα μπορούσα να στα συγχωρήσω ρε αφιλότιμο τομάρι, ΟΛΑ! Και τις βρισιές σου ενάντια σε μας που δεν σκύβουμε το κεφάλι και δεν υπακούμε στο να πάρουμε τα δηλητήρια, τους απαξιωτικούς σου χαρακτηρισμούς ενάντια σε όλους τους Έλληνες του μόχθου και της βιοπάλης, τον…εθνομηδενισμό σου (μιας και εσύ ήσουν ο συντονιστής εκείνου του κατάπτυστου και βδελυρού προγράμματος του ΣΚΑΙ “1821: Η γέννηση ενός έθνους κράτους” που έβριζε τους πολέμαρχους του Αγώνα και αποκάλεσε την σφαγή της Τριπολιτσάς ως…γενοκτονία των Τούρκων), την αγραμματοσύνη σου, ακόμα και το γνωστό υπερφίαλο ύφος σου. ΟΛΑ, μα τον Σταυρό! Αλλά αυτό που έκανες προχτές με το…μπιτάκι, όχι μόνο ΔΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΤΑΙ, αλλά εάν η χώρα μας βρισκόταν στην …κανονικότητα και δεν είχε ως Αρχιεπίσκοπο έναν Ιερώνυμο αλλά έναν Χριστόδουλο, θα έτρωγες μια μηνυσάρα από την Ελλαδική Εκκλησία ίσαμε το μπόϊ σου βρωμοαγύρτη! Και θα πήγαινες κατηγορούμενος για εξύβριση των Θείων, που σημαίνει μισή ντουζίνα μήνες στη στενή!

Βέβαια, θα ζήταγες συγγνώμη μετά και θα σερνόσουν στα ποδάρια του Αρχιεπίσκοπου και των δικαστών να σε…λυπηθούν ένεκα προτέρου εντίμου βίου, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. Ακόμη και τα τσιράκια του Αλ Καπόνε ήτανε καλύτεροι από σένα στον χαρακτήρα ρε τενεκέ ξεγάνωτε. Γιατί αυτοί είχαν άγνοια και δεν ήξεραν. Ενώ εσύ ΞΕΡΕΙΣ το τι σημαίνει Ορθοδοξία και Ελλάδα. Στη ΠΟΛΗ γεννήθηκες, άρα ξέρεις και το τι σημαίνει η Πόλη αυτή για την Ελλάδα.

Δεν έχεις τσίπα πάνω σου μωρέ! Ούτε τσίπα, ούτε καν ανθρωπιά και σεβασμό σε κάθε τι ιερό και όσιο που έχει αυτή η φυλή. Κι απ’ το όνομα σου και μόνο, ο καθείς μπορεί να συμπεράνει ότι είσαι ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ. Το όνομα σου είναι λατινόφερτο. Αν το αναλύσουμε γράφοντάς το σε λατινική γραφή είναι Portosalte, που παράγεται από τις ιταλογενείς-λατινικες λέξεις Porto και Salte (εκ του λατινικού saltus). Η μία σημαίνει “λιμάνι” και η άλλη “πήδημα”. Που αν τις συνθέσεις και τις δυό μαζί, το όνομα σου σημαίνει “σαλταδόρος”!
Ξέρεις τι σημαίνει ο “σαλταδόρος” στην νεοελληνική αγράμματε; Είναι ο απατεώνας του λιμανιού, ο κλεφτάκος, ο μικροαγύρτης! Ε, ό,τι σημαίνει το όνομα σου, είσαι ακριβώς αυτός! Ένας απατεώνας, ένας πληρωμένος “σαλταδόρος” του συστήματος, ένας αγύρτης, ένα τσιράκι! Ποιός ξέρει ποιοί ήταν οι πρόγονοι σου και γιατί έλαβαν αυτό το προσωνύμιο ή επίθετο. Μια φορά, Έλληνας αποκλείεται να είσαι. Είσαι απλά ένας ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΣ που μπήκες στη δημοσιογραφία για να υπηρετήσεις “αφεντάδες”, όπως πολλοί άλλως τε του συναφιού σου.

Τις προάλλες διαμαρτυρόσουν επειδή στα χώνανε κάποιοι αριστεριστές, όχι γιατί είναι καλύτεροι σου, τα ίδια κουμάσια με σένα είναι. Αλλά γιατί είσαι ένας από τους “λαγούς” του Μητσοτάκη. Και μόλις είδες τα σκούρα ρε λεχρίτη, αμέσως…θυμήθηκες τον…φασισμό! Ποιό φασισμό ρε ελεεινέ; Που τολμάς και τον επικαλείσαι ΕΣΥ, που ο βρώμικος καθημερινός σου λόγος ζέχνει από έντονη φασιστίλα; Εσύ μιλάς για φασισμό; Έχεις ισοπεδώσει κάθε έννοια δημοκρατίας, κάθε έννοια ανθρωπισμού, κάθε έννοια εθνισμού και μιλάς ΕΣΥ για Φασισμό; Ξέρεις ρε τραμπούκε του Συστήματος τι σημαίνει αυτή η λέξη; Ε; Ξέρεις αγράμματε; Φασισμός είναι η ριζοσπαστική ακροδεξιά υπερεθνικιστική ιδεολογία και ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗ αστοιχείωτε. Δηλαδή, Ο,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ μέσα από τις τηλεοπτικές κάμερες! Και τολμάς και τον επικαλείσαι θρασύτατα τιποτένιε.

Βάλε και τα κλάμματα που σου τη πέσανε κάποιοι άλλοι φασίστες, ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ! Και έχεις το απύθμενο ΘΡΑΣΟΣ να τα ανεβάσεις όλα αυτά στο…twitter που φημίζεται τελευταία για τις φασιστικές του μεθόδους. Είδες; Όμοιος ομοίω αεί πελάζει αγράμματε και αστοιχείωτε.

Τόλμησες και σήκωσες ανάστημα στον Θεό υπερφίαλε. Τον προσέβαλες με τον χειρότερο τρόπο! Γιατί όλα μπορεί να τα συγχωρεί ο Μεγαλοδύναμος. Ένα μόνο δεν συγχωρεί: την ΥΒΡΙ!

Ξέρεις αγράμματε πού κατέληξαν όσοι χτύπησαν τον Θεάνθρωπο, όσοι τον λοιδώρησαν, όσοι τον χλεύασαν και τον ύβρισαν; Διάβαζες καθόλου Θρησκευτικά ή Εκκλησιαστική Ιστορία ή μήπως έριχνες σαΐτες στην ώρα παραδόσεως; Προφανώς το δεύτερο. Γιατί ειδ’ άλλως θα ήξερες πως ο Πρόκλος, ο στρατιώτης που Τον χτύπησε όταν είχε ριχτεί στο μπουντρούμι με διαταγή του Πιλάτου, το χέρι του αργότερα έπαθε νευρική ατονία και…κρεμόταν, δηλαδή προσβλήθηκε άμεσα από σκλήρυνση κατά πλάκας σε βαρύτατη μορφή, βέβηλε! Ξέρεις τι έπαθε ο Λιτάντιος που Τον μαστίγωσε; Λίγες μέρες μετά το μαστίγωμα, τρελλάθηκε επειδή δεν μπορούσε να κοιμηθεί και έμπηξε το σπαθί του στη κοιλιά του κι αυτοκτόνησε!

Θες κι άλλα;

Ο Πιλάτος που έδωσε τη διαταγή να σταυρωθεί, λίγους μήνες μετά υπέστη ανάκριση από τον αυτοκράτορα Τιβέριο τον Α’ και εκτελέστηκε με τη κατηγορία της παράτυπης άσκησης καθηκόντων! Ο δε Καϊάφας κυνηγήθηκε, συνελήφθη και καθώς οδηγούνταν στη Ρώμη έπαθε καρδιακή προσβολή και πέθανε. Σταμάτησαν στη Κρήτη για να τον θάψουν αλλά τον πέταξαν σε μια ακτή και το πτώμα του έμεινε άταφο και το κατασπάραξαν τα σκουλίκια και οι γύπες.

Θα σου δώσω μια συμβουλή Πορτοσάλτε. Μη ξανατολμήσεις και διανοηθείς να πιάσεις στο στόμα σου τον Θεό άλλη φορά γιατί δε θα έχεις καλό τέλος. Αυτή η επίθεση που σου έγινε από αριστεροφασίστες αναρχικούς, μπορεί να γίνει κάποια άλλη στιγμή από αγριεμένο πλήθος που θα σε συναντήσει πουθενά και θα φας το ξύλο της χρονιάς σου. Δε ξέρεις πώς λειτουργεί η Θεία Δικαιοσύνη και με ποιόν τρόπο απεργάζεται τις καταστάσεις. Μ’ άλλα λόγια, δε ξέρεις από πού και με ποιόν τρόπο θα σου ‘ρθει. Γιατί ο Φασισμός αγράμματε, γεννάει ΦΑΣΙΣΜΟ! Η βία, όποιας μορφής και να είναι αυτή, φέρνει πάντα ΒΙΑ!

Εμείς όμως όλοι οι…ανήκοντες στην άλλη πλευρά, δηλαδή τα λεγόμενα “ψέκια” όμως μας αποκαλείτε, δεν θέλουμε να πάθεις τίποτα. Όχι γιατί σε συμπαθούμε, κάθε άλλο. Αλλά για να απολαύσουμε την ώρα και τη στιγμή όπου θα έχουν αλλάξει τα …κόζια και οι καταστάσεις και θα σε δούμε κατηγορούμενο σε κάποιο εδώλιο δικαστηρίου με βαριές κατηγορίες. Η ΕΣΗΕΑ σε διέγραψε δια παντός. Δεν είσαι πλέον δημοσιογράφος επισήμως και δεν έχεις το δικαίωμα να δημοσιογραφείς. Αυτή δεν ήταν απλή τιμωρία, ήταν ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ από εκεί ψηλά. Αν συνεχίσεις όμως το τροπάρι αυτό ελπίζοντας σε κάποιο βουλευτικό έδρανο, όχι έδρανο δε θα δείς, αλλά μπορεί και να δείς και τα ραδίκια ανάποδα. Εδώ που φτάσαμε, τίποτε πλέον δεν είναι βέβαιο για τον κάθε έναν από σας και από μας. Οι μάσκες πέφτουν και τα αληθινά πρόσωπα αποκαλύπτονται. Και οι Αρχάγγελοι έχουν ήδη τροχίσει τις σπάθες τους και θα αρχίσουν πρώτα από σας, τα τσιράκια και σιγά σιγά θα φτάσουν στους προσκυνημένους Δεσποτάδες που έχουν κάνει το μαύρο-άσπρο και φυσικά στους εθνομηδενιστές και ενσυνείδητους δολοφόνους, μιας και οι ενέσεις που υποχρεώνουν στους ανθρώπους, είναι γεμάτες θάνατο και το ξέρουν.

Αν δε ξεστόμιζες τη προχτεσινή κουβέντα ρε Πορτοσάλτε, δεν υπήρχε περίπτωση ούτε καν να ασχοληθώ μαζί σου. Και τώρα που ασχολούμαι ντρέπομαι, μη νομίζεις. Ντρέπομαι γιατί έτσι, έστω και έμμεσα, αναγκάζομαι να βουτήξω στη λάσπη της βρωμιάς σας. Δε σκοπεύω να ξανασχοληθώ μαζί σου, ούτε με κανέναν άλλον όμοιό σου. Γιατί για μένα δεν είσαι παρά ένα παράσιτο της κοινωνίας, ένα φρόκαλο. Και δεν θα μπορούσες να είσαι κάτι άλλο για να υπηρετήσεις τόσο στωικά το πλέον φασιστικό καθεστώς που πέρασε ποτέ από τη χιλιοβασανισμένη μου πατρίδα.

Ξέρεις τι είχε πεί ο Χίτλερ στον υπαρχηγό του, όταν εκείνος τον ρώτησε “πώς θα μπορέσουμε να κυβερνήσουμε όλο αυτό το συνοθύλευμα λαών που κατακτούμε”;

Του είπε σοφά και χαμογελαστά: “Μα θα συνεργαστούμε με τον υπόκοσμο όλων αυτών των κρατών αγαπητέ μου”. Ε, εσύ και το συνάφι σου όλο, είστε ο υπόκοσμος που συνεργάζεται με τους τωρινούς φασίστες που έχουν ονοματεπώνυμο: Κλάους Σβάμπ, Άντονυ Φάουτσι, Μπίλ Γκέιτς, Ντέιβιντ Ροκφέλλερ, Ιακώβ Ρόθτσάιλντ, Τζώρτζ Σόρος. Και το τέλος των τσιρακιών του υποκόσμου, ήταν πάντα γρήγορο, απρόσμενο και θλιβερό.

Καλή σου νύχτα Πορτοσάλτε. Και μη ξεχνάς πως ό,τι δίνεις σε αυτή ζωή, τόσο κι άλλο τόσο λαμβάνεις. Είναι πολλά τα ατοπήματα και τα αμαρτήματα που κουβαλάς, καθώς και οι σκελετοί που αποθήκευσες στη ντουλάπα σου. Και η ώρα της πληρωμής, δεν ξέρεις πότε θα έρθει και κυρίως, με ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ θα έρθει.

Πύρινος Λόγιος
[email protected]

loading...