«Εμπρός συμμορφωθείτε»! ΒΙΝΤΕΟ «ΣΦΑΛΙΑΡΑ» στους σβέρκους των εύπιστων

 

Το ένα αφήγημα καταρρέει μετά το άλλο, ειδικά τώρα που λένε για την μετάλλαξη «Όμικρον»!

Και ενώ όλο και περισσότερα αφηγήματα των «τηλε-ειδικών» καταρρέουν, έρχεται ο Βρετανός δημοσιογράφος, Paul Watson, και δίνει το καθοριστικό χτύπημα!

Μεταξύ άλλων δήλωσε:

«Θυμήσου όταν είπαν ότι, εάν έκανες το εμβόλιο και φορούσες τη μάσκα σου θα έπαιρνες  τις ελευθερίες σου πίσω.

Πως λειτουργεί αυτό για εσάς; Το Γιβραλτάρ είναι 100% εμβολιασμένοι. Ολόκληρος ο ενήλικος πληθυσμός του, έκανε και τις δύο δόσεις. 

Τεχνικά η περιοχή είναι 118% πλήρως εμβολιασμένη, επειδή Ισπανοί εισέρχονται καθημερινά για λόγους εργασίας. Το Γιβραλτάρ έχει επίσης επιβάλει υποχρεωτική χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους και ακόμη για κάποιο διάστημα, σε εξωτερικούς χώρους επίσης για πάνω από ένα χρόνο.

Το Γιβραλτάρ, τώρα βιώνει τώρα, αυτό που ονομάζουν “εκθετική αύξηση των κρυφών κρουσμάτων”.

Οι αρχές έχουν ακυρώσει όλες τις επίσημες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, και προέτρεψαν τον κόσμο να αποφεύγει τις συγκεντρώσεις. Το πιο εμβολιασμένο μέρος στη γη είναι έτοιμο να επιστρέψει σε lockdown.

Το 94% του ενήλικου  πληθυσμού της Ιρλανδίας είναι εμβολιασμένοι. Η Ιρλανδία έχει επιβάλει μαζικά υποχρεωτικά μέτρα σε εσωτερικούς χώρους για περισσότερο από ένα χρόνο.

Η Ιρλανδία επίσης επιβάλλει τα διαβατήρια εμβολίων που σημαίνει ότι μόνο οι πλήρως εμβολιασμένοι μπορούν να εισέλθουν σε χώρους όπως μπαρ, εστιατόρια και κλαμπ. Οι περιπτώσεις κόβιντ της Ιρλανδίας τον περασμένο μήνα έχουν εκτοξευθεί στα ύψη, με 275%.

Η Ιρλανδία επανεισάγει τώρα εκ νέου μέτρα μερικού lockdown, όπως απαγόρευση κυκλοφορίας τα μεσάνυχτα. Επεκτείνουν το σύστημα διαβατηρίων εμβολιασμένων για κάλυψη άλλων χώρων, όπως κινηματογράφους. Επίσης λένε στον πληθυσμό τους να επιστρέψει στην δουλειά από το σπίτι.

Παρά το γεγονός ότι ο ιρλανδικός λαός έκανε το εμβόλιο συμμορφούμενος με το σύστημα διαβατηρίων των εμβολιασμένων, και φορώντας τη μάσκα, ο Ιρλανδός, θα περάσει κι άλλα Χριστούγεννα υπό πλήρη αποκλεισμό.

Συνεχίστε να συμμορφώνεστε…»!

Δείτε το βίντεο:

loading...