«Γκρεμίζεται» το αφήγημα των εμβολίων: Με κορωνοϊό και ο πλήρως εμβολιασμένος Προκόπης Παυλόπουλος


 Μετά τον Κ.Καραμανλή και ο τέως ΠτΔ με κορωνοϊό

Ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, παρόλο που είναι πλήρως εμβολιασμένος. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο, ο Προκόπης Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό.


Όπως είναι επόμενο, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ακύρωσε το ταξίδι και όλες τις δραστηριότητές του για τις επόμενες μέρες.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου του:


«Λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον Covid-19».


Να θυμίσουμε ότι θετικός στον κορωνοϊό εντοπίστηκε πριν λίγες ημέρες και ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος είναι επίσης πλήρως εμβολιασμένος. 

Είναι ξεκάθαρο ότι και οι δύο περιπτώσεις -και χιλιάδων ακόμα πολιτών- δείχνουν αυτό το οποίο τονίζουμε εδώ και πολλούς μήνες ότι τα εμβόλια δεν σταματούν την μετάδοση του κορωνοϊού.


Μάλιστα με τα μέτρα τα οποία παίρνει η κυβέρνηση πετυχαίνει ακριβώς το αντίθετο, καθώς οι εμβολιασμένοι δεν κάνουν ποτέ τεστ, νιώθουν απόλυτη ασφάλεια και κυκλοφορούν τελείως ελεύθερα έξω μεταδίδοντας τον ιό και στους ανεμβολίαστους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :