Η.Π.Α: Γονείς προειδοποιούν ότι τα παιδιά τους υπόκεινται σε διεμφυλική κατήχηση. Έκρηξη αριθμού παιδιών που αισθάνονται…τρανς!

Μια ιστορία από τρεις μητέρες στις Η.Π.Α πρέπει να αρχίσει να δημιουργεί προβληματισμούς για το που οδηγείται στη πραγματικότητα η ανθρώπινη κοινωνία και μάλιστα μια ευαίσθητη ομάδα αυτής, τα παιδιά. Σχεδόν το 10% των μαθητών γυμνασίου σε μία μόνο σχολική περιφέρεια προσδιορίζονται ως διαφορετικοί ως προς το φύλο τους…

Οι μητέρες κατηγορούν για τη ραγδαία αύξηση του φαινομένου, μεταξύ άλλων, τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τους φιλελεύθερους «που παπαγαλίζουν τρανς συνθήματα» και «επέτρεψαν σε αυτή την ιδεολογία να διεισδύσει τόσο βαθιά στην αμερικανική κοινωνία και τις οικογένειες», τα lockdown στα σχολεία που άφησαν παιδιά απομονωμένα στο σπίτι «να κρέμονται στα τηλέφωνά τους όλη μέρα για να βυθιστούν σε αυτή τη λατρεία», τη βιομηχανία της τεχνολογίας καθώς «γνωρίζουν τον κίνδυνο που ενέχει αυτή η τεχνολογία για την ψυχική μας υγεία και την επιρροή που έχει, ειδικά στους νέους ευάλωτους ανθρώπους», αλλά και τη φαρμακευτική και ιατρική βιομηχανία, η οποία «επιβεβαιώνει τυφλά την ανάγκη αλλαγής φύλου και σπρώχνει σε φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις τα παιδιά, χωρίς να σκέφτονται ότι αργότερα αν αλλάξουν γνώμη αυτά τα παιδιά δεν θα μπορούν να πάρουν πίσω τη ζωή τους».

Πηγή: The Epoch Times

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Γράφει η Πατρίσια Τόλσον

Η απότομη αύξηση του αριθμού των παιδιών στις Ηνωμένες Πολιτείες που αναγνωρίζονται ως τρανς έχει ανησυχήσει ορισμένους γονείς . Καθώς αυτοί οι αριθμοί αυξάνονται, τρεις μητέρες μοιράζονται τα προειδοποιητικά σημάδια της διεμφυλικής κατήχησης.

Η αριθμητική έκρηξη των παιδιών…Τρανς

Μια μελέτη που διεξήχθη από την Αμερικανική Ακαδημία Παιδιατρικής που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2020 έδειξε ότι σχεδόν το 10 τοις εκατό των μαθητών γυμνασίου σε μία μόνο σχολική περιφέρεια προσδιορίζονται ως διαφορετικοί ως προς το φύλο. Αυτό το ποσοστό του 10% είναι πολύ υψηλότερο από προηγούμενες εκτιμήσεις, όπως μια κυβερνητική έρευνα του 2017 σε μαθητές γυμνασίου των ΗΠΑ που έδειξε ότι μόνο το 1,8 τοις εκατό δήλωσε ότι ταυτίστηκε ως τρανς. Ενώ ορισμένες μελέτες υποδηλώνουν ότι το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονίας και απόπειρας αυτοκτονίας μεταξύ τρανσέξουαλ παιδιών σχετίζεται με τη μη επιβεβαίωση, άλλες έρευνες δείχνουν ότι το υψηλότερο ποσοστό αυτοκτονίας και απόπειρας αυτοκτονίας μεταξύ των εφήβων με δυσφορία φύλου σχετίζεται περισσότερο με το ιστορικό άλλων ψυχιατρικών διαγνώσεων και του εαυτού τους. -αναφέρθηκαν συναισθηματικά προβλήματα και προβλήματα συμπεριφοράς.

Ενώ η μελέτη, που ονομάζεται The Trevor Project -αναφέρεται ευρέως από εκείνους που πιέζουν την προσέγγιση μόνο της επιβεβαίωσης για να αποφύγουν τον αυτοτραυματισμό- δείχνει ότι ένας σημαντικός αριθμός τρανς νέων παραδέχεται τη βαριά χρήση ναρκωτικών και αλκοόλ, η μελέτη δεν διερεύνησε ή να παράσχετε οποιαδήποτε στατιστικά στοιχεία σχετικά με την προϋπάρχουσα ψυχιατρική διάγνωση ή τα αυτοαναφερόμενα συναισθηματικά προβλήματα και προβλήματα συμπεριφοράς μεταξύ των συμμετεχόντων.

Οι Κοινωνικές/Ψυχικές ευπάθειες

Ενώ καθεμία από τις τρεις οικογένειες προέρχεται από διαφορετικά υπόβαθρα και ζει σε διαφορετικές πολιτείες, κάθε ένα από τα τρανσέξουαλ παιδιά τους που προσδιορίστηκαν πρόσφατα έχει κάποια κοινά πράγματα. Ανήκουν όλοι στην ίδια ηλικιακή ομάδα, είναι όλοι κοινωνικά δύστροποι και όλοι έχουν διαγνωστεί με κάποια μορφή κοινωνικής ή ψυχολογικής διαταραχής.

Η Βέρα Λίντνερ από το Λος Άντζελες είπε στους The Epoch Times «η τρανς βόμβα έπεσε», στον κόσμο της πριν από ένα χρόνο, όταν η κόρη της ήταν 14 ετών. Η κόρη της, τώρα 15 ετών, είχε διαγνωστεί με σύνδρομο Άσπεργκερ και διαταραχή ελλειμματικής προσοχής. Πάσχει από κατάθλιψη, άγχος, αντίσταση στην ινσουλίνη και παχυσαρκία, ενώ έχει επίσης διαγνωστεί με σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών ( ΣΠΩ ).

Ο Dee, από το Clover της Νότιας Καρολίνας, έχει μια 17χρονη κόρη που κατήχθη σε ηλικία 15 ετών. ο έφηβος έχει διαγνωστεί με τραύμα πριν από την υιοθεσία.

Μια ανήσυχη μαμά στην Augusta της Τζόρτζια, η οποία είναι μονογονέας, μίλησε στους The Epoch Times υπό τον όρο της ανωνυμίας, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Mary. Είπε ότι ο γιος της έκανε την ανακοίνωσή του για το τρανσέξουαλ τον Νοέμβριο του 2020. Αν και δεν διαγνώστηκε επίσημα με κάποια συγκεκριμένη διαταραχή, «του έκανε εξετάσεις όταν ήταν νεότερος για το ότι ήταν στο φάσμα [αυτισμού] και έπεσε στη γκρίζα ζώνη».

«Δεν μπορούσαν να πουν ναι ή όχι», είπε η Μαίρη. «Ήταν πάντα λίγο κοινωνικά αδέξιος και ιδιόρρυθμος».

Πώς ξεκίνησε…

Ένα άλλο κοινό στοιχείο είναι ο τρόπος με τον οποίο κάθε παιδί έλκονταν στο μονοπάτι των τρανσέξουαλ. Όλα ξεκίνησαν με τις διαδικτυακές συνδέσεις που τους μύησαν στον κόσμο των τρανς μέσω διαφόρων ομάδων κοινωνικών μέσων.

Η μεταμόρφωση της κόρης της Βέρα ξεκίνησε όταν άρχισε να ταυτίζεται ως λεσβία και άρχισε να παρακολουθεί βίντεο στο YouTube με θέματα όπως «Τι μοιάζουν οι λεσβίες;» και “Ποια είναι η “πιο λεσβία” από αυτή τη σύνθεση;” Μετά ήρθε η «απλήρωτη αγάπη για μια λεσβία που ήταν η πρώτη που αυτοπροσδιορίστηκε ως «τρανς αγόρι»», είπε η Βέρα.

«Αυτό το άτομο ήταν ο αρχηγός του ρινγκ, πολύ επιθετικό», είπε. “Επίσης, πολύ γνώστης της τεχνολογίας.” Το “trans-boy” δημιούργησε πολλές ομάδες Discord για την ομάδα στην οποία είχε συστηθεί η κόρη της, με κανάλια όπως “vent”, “general”, “art”, “LGBT” και συγκεκριμένα, “NSFW” όπου ανέβαζαν ανδρικά γυμνά και πορνογραφία για να παρακολουθήσουν ο ένας τον άλλον.

Σύμφωνα με το Urban Dictionary , το “NSFW” είναι αργκό στο Διαδίκτυο για “Not Safe for Work” ή “Not Safe for Wife” και “χρησιμοποιείται ως φανατικός κάποιου είδους όταν οι άνθρωποι θέλουν να συζητήσουν και να μοιραστούν τη σεξουαλική και πορνό πλευρά.»

«Ταυτόχρονα», είπε η Βέρα, «μπήκαν όλοι στο TikTok και στο Instagram και άρχισαν να παρακολουθούν περιεχόμενο που σχετίζεται με trans-άχαρα, ανόητα, ναρκισσιστικά νεαρά άτομα που δημοσιεύουν σάπιο υλικό σε αυτές τις πλατφόρμες».

Το θέμα αυτών των αναρτήσεων επικεντρώθηκε σε πράγματα όπως, «είσαι τρανς αν…», «παίζεις ρόλο κοριτσιού όλη την εποχή αλλά δεν είσαι κορίτσι» και έθεσε ερωτήσεις όπως «αισθάνεσαι σαν ένα κορίτσι?”

Για την κόρη της Dee, όλα ξεκίνησαν όταν «μια φίλη που είχε αποφασίσει ότι ήταν τρανς ένα χρόνο πριν την κατεβάσει από την παροιμιώδη τρύπα και της έμαθε τι να φοράει» και την εξέθεσε σε λεσβιακή πορνογραφία.

Μέσω των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης Instagram, Tumblr, Reddit, Pinterest, YouTube και TikTok, η κόρη της παρακολούθησε βίντεο σχετικά με τους «τρανς-άντρες» και «πώς να πάρεις τεστοστερόνη».

Όπως και με τις κόρες της Βέρα και της Ντι, ο γιος της Μαίρης περνούσε ώρες σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης καταναλώνοντας σκληρή, γραφική πορνογραφία που του έστελνε η νέα του διαδικτυακή ομάδα τρανς συνομήλικων που αποφεύγει τον γονικό έλεγχο ταξινομώντας το περιεχόμενο ως «κινούμενα σχέδια».

Η Δραστική Μεταμόρφωση

Όταν η κόρη της Βέρα ήταν στην όγδοη δημοτικού, «ήταν τόσο κολλημένη με τα LGBT που δεν μπορούσε να μιλήσει για οτιδήποτε άλλο εκτός από LGBT» και «πέρασε με ποδήλατο προσανατολισμούς λεσβίας, παντός, queer, ώσπου τελικά, άφησε το τρανς βόμβα λίγο μετά τα 14».

Αμέσως μετά, «έκοψε τα μαλλιά της, άρχισε να φοράει ρούχα για αγόρια, αγόρασε ανδρικά εσώρουχα» και «ζήτησε ένα συνδετικό». Ήθελε επίσης να πάρει ένα «συμπλήρωμα από την Amazon για την αύξηση της τεστοστερόνης», το οποίο η Vera αρνήθηκε να αγοράσει για εκείνη, και να δει έναν «γιατρό φύλου», ένα αίτημα που επίσης απέρριψε.

Ενώ η κόρη του Ντι ήταν κάποτε ένα «ευτυχισμένο, φαινομενικά προσαρμοσμένο και ώριμο» παιδί που «διέπρεψε ακαδημαϊκά, γρήγορα έγινε «ανυπάκουη, αμφιλεγόμενη, περιφρονητική και αναληθής». Κάποτε ένα κανονικό κορίτσι εφηβικής ηλικίας, τώρα «παρουσιάζεται ως αγόρι, φορώντας σκούρα χρώματα, κουκούλες και μερικές φορές φοράει κλωστές» και «έκοψε τα όμορφα μαλλιά της και προσπαθεί να περάσει με έναν κότσο άντρα».

Η Μαίρη είπε ότι ήταν σοκαρισμένη με τη δήλωση τρανς του γιου της, καθώς «δεν υπήρχε προηγούμενη συμπεριφορά που να υποδεικνύει κάτι από αυτά».

Όπως και με την κόρη της Βέρα, ο γιος της Μαίρης «κατέστη εμμονή να μιλάει για τρανς θέματα». Είπε ότι «όλες οι συζητήσεις περιστρέφονταν γύρω από αυτό» και «απαίτησε αναστολείς της εφηβείας και θεραπεία ορμονικής υποκατάστασης».

Η Μαίρη είπε ότι η μεταμόρφωση του γιου της ξεκίνησε αφού «βρήκε φίλους που δήλωναν επίσης μη δυαδικό και τρανσέξουαλ και άρχισαν να του παρέχουν «τα παλιά τους κοριτσίστικα ρούχα». Γρήγορα πέρασε από το «προσεκτικά» που φορούσε φούστα στο «γεμάτο σταυρωτό ντύσιμο» και «έγινε αισθητά ευερέθιστος και αγενής», ένα χαρακτηριστικό που είπε ότι ήταν «εξαιρετικά εκτός χαρακτήρα». Κατά τη διάρκεια ενός μανιακού επεισοδίου, είπε ότι ο γιος της άρχισε να της ουρλιάζει για να τον κοιτάξει για να αναγνωρίσει ότι είναι «κορίτσι τώρα».

«Ήταν πολύ ανησυχητικό και τρομακτικό», είπε.

Ο αγώνας για την ανάκτηση των παιδιών τους

Επειδή η κόρη της «περνούσε μια ψυχική κατάρρευση όταν έριξε την τρανς βόμβα», η Βέρα και ο σύζυγός της αποφάσισαν να μην της αφαιρέσουν τις ηλεκτρονικές συσκευές. Για να μετριάσουν την καταστροφική επιρροή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθάρισαν τους λογαριασμούς της από όλες τις διεμφυλικές επαφές. Σταμάτησαν επίσης να στέλνουν την κόρη τους στον θεραπευτή της, ο οποίος είχε αρχίσει «να μιλάει περιστασιακά για την τεστοστερόνη και την ενθάρρυνση της μετάβασης».

Το PCOS της κόρης της αντιμετωπίζεται με φαρμακευτική αγωγή και έχει καθημερινό σχήμα ελαφριάς άσκησης. Έχει ξεκινήσει τη 10η τάξη σε ένα τσάρτερ σχολείο και κάνει νέους φίλους. Ωστόσο, η θεραπεία που είχε την πιο θετική επίδραση στην κόρη της ήταν ο εθελοντισμός σε οικογενειακές φάρμες.

«Λατρεύει τα ζώα», είπε η Βέρα, «έτσι υιοθετήσαμε δύο γατάκια, εκτός από τον σκύλο που φέραμε μαζί μας. Το να είναι γύρω από ζώα και ευγενικούς ανθρώπους τη βοήθησε να ξαναχτίσει την αυτοεκτίμησή της. Πηγαίνουμε και βόλτες καθημερινά. Η κατάθλιψή της είναι πολύ καλύτερη, σίγουρα σε ύφεση. Το ίδιο και η διατροφική διαταραχή. Εδώ συνδέεται με πραγματικούς ανθρώπους και ακούει τις πραγματικές τους ιστορίες».

Για την Dee—επειδή «είναι πάρα πολλά που μοιράζονται στο γυμνάσιο στο μεσημεριανό γεύμα και στα διαλείμματα»— η παρακολούθηση των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια καλοκαιρινή δουλειά, η αυξημένη εθελοντική εργασία για να την απομακρύνουν από τα social media και οι νέοι κοινωνικοί κύκλοι είχαν μόνο οριακή βελτιώσεις στη συμπεριφορά της κόρης της. Αλλά δεν τα παρατάει.

Έντρομη και συντετριμμένη από τις ξαφνικές αλλαγές στον γιο της, η Μαίρη αποφάσισε να στείλει τον γιο της να μείνει με τον πατέρα του. Κατά τη διάρκεια αυτών των επόμενων τριών εβδομάδων, άρχισε να σκάβει το διαδικτυακό του ιστορικό και έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Από τότε που επέστρεψε ο γιος της, έχει αφαιρέσει τις ηλεκτρονικές συσκευές του και έχει εγκαταστήσει τρία επίπεδα γονικού ελέγχου στο τηλέφωνό του. Χρησιμοποιεί τις εφαρμογές Circle και Bark για να παρακολουθεί τον χρόνο οθόνης στο τηλέφωνο και επικοινωνεί συχνά με τον πάροχο διαδικτύου της για στοιχεία ελέγχου που παρέχουν.

Παρά τις προσπάθειές της, είπε ότι ο γιος της εξακολουθεί να καταφέρνει να βρει «πολλές διαφορές φύλου σε σκοτεινές γωνιές του Διαδικτύου».

«Η στάση του είναι ελαφρώς καλύτερη», είπε. «Τον πήγα σε έναν νέο θεραπευτή που δεν είναι επιβεβαιωτικό. Δεν είμαι σίγουρος πόσο αυτό έχει βοηθήσει μέχρι τώρα, όμως. Ο προηγούμενος θεραπευτής ήταν τρομερός και έκανε τα πράγματα να πάνε από το κακό στο βίαιο με το μοντέλο της τυφλής επιβεβαίωσης».

Οι μεγαλύτεροι φόβοι τους

Η Βέρα φοβάται ότι η κόρη της θα παραληφθεί από τις Υπηρεσίες Προστασίας Παιδιού επειδή «δεν το επιβεβαιώνει», Φοβάται επίσης ότι η κόρη της θα επηρεαστεί από τους φίλους της να πάρει ορμόνες ή ακόμα χειρότερα, να κάνει αμετάκλητες χειρουργικές επεμβάσεις.

«Έχει κάνει τεράστια πρόοδο στη θεραπεία των ψυχικών της παθήσεων και δεν θέλω να γλιστρήσει πίσω», είπε.

Η Ντι φοβάται επίσης ότι η κόρη της θα «ιατρευτεί και θα ξεκινήσει μια χειρουργική επέμβαση που θα προκαλέσει ανεπανόρθωτη βλάβη στο σώμα της».

«Και φοβάμαι ότι θα προσκολληθεί στην «γκλίτερ» οικογένειά της και θα αποξενωθεί από εμάς», είπε.

Η Μαίρη εξέφρασε επίσης την ανησυχία ότι ο γιος της «θα αρχίσει να ιατρεύεται όταν γίνει 18» και ότι «θα καταστρέψει το σώμα και τη ζωή του αναζητώντας την ευτυχία που του έχουν υποσχεθεί», αλλά «θα καταλήξει μόνο στην καταστροφή του ψυχικά και σωματικά .»

«Θα γίνει ένας για πάντα ασθενής της φαρμακευτικής και ιατρικής βιομηχανίας και θα μειώσει τη δεξαμενή γνωριμιών του και θα είναι μόνος», είπε.

Ποιος ευθύνεται;

Αν και αυτοαποκαλούμενος «δια βίου» φιλελεύθερος Δημοκρατικός, η Βέρα κατηγορεί τον πρώην πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα και τους φιλελεύθερους «που παπαγαλίζουν τρανς συνθήματα» και «επέτρεψαν σε αυτή την ιδεολογία να διεισδύσει τόσο βαθιά στην αμερικανική κοινωνία και τις οικογένειες». Κατηγορεί τους «φίλους που έσυραν» την κόρη της στον τρανς κόσμο και τα lockdown στα σχολεία που άφησαν παιδιά απομονωμένα στο σπίτι «να κρέμονται στα τηλέφωνά τους όλη μέρα για να βυθιστούν σε αυτή τη λατρεία».

«Και κατηγορώ τον εαυτό μου», λέει, «που δεν διάβασα σε βάθος για όλο αυτό το τρανς-πράγμα πριν από χρόνια. Βυθίστηκα μόνο αφού μας έριξε την τρανς-βόμβα, απροσδόκητα».

Η Dee κατηγορεί επίσης «τη φίλη που έσυρε» την κόρη της σε αυτό, «και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα οποία χρησιμοποιούν αλγόριθμους για να ωθήσουν το trans-agenda στον διαδικτυακό της κόσμο». Κατηγορεί επίσης τους τρεις θεραπευτές της κόρης της, «όλοι τους την επιβεβαίωσαν και της αντιμετώπισαν σαν έναν ιδιαίτερο μονόκερο».

Πρωτίστως, η Mary κατηγορεί τη βιομηχανία της τεχνολογίας.

«Γνωρίζουν τον κίνδυνο που ενέχει αυτή η τεχνολογία για την ψυχική μας υγεία και την επιρροή που έχει, ειδικά στους νέους ευάλωτους ανθρώπους», είπε. «Τους κατηγορώ ότι δεν έχουν ισχυρότερους τοίχους απέναντι στην πορνογραφία όταν τα παιδιά μπορούν εύκολα να κάνουν κλικ σε ένα κουμπί «άνω των 18».

Κατηγορεί επίσης τη φαρμακευτική και ιατρική βιομηχανία, η οποία «το επιβεβαιώνει τυφλά και σπρώχνει φάρμακα και χειρουργικές επεμβάσεις στα παιδιά» και τους θεραπευτές που χρησιμοποιούν στατιστικές αυτοκτονίας για να τα πιέσουν να επιβεβαιώσουν τις παράλογες αποφάσεις του παιδιού τους, αλλά δεν σκέφτονται την ιδέα ότι το παιδί μπορεί βαθιά μετανιώνουν για αυτές τις επιλογές και «πάρουν τη ζωή τους μετά τη μετάβαση».

Τα νέα μονοπάτια απαιτούν σοφά πόδια

«Σε όλους τους απελπισμένους γονείς που μόλις τυφλώθηκαν από αυτό», δύο από τις μαμάδες προσφέρουν μερικές συμβουλές.

Βέρα: «Διαβάστε όσο το δυνατόν περισσότερη λογοτεχνία, τόσο καταφατική όσο και δικριτική. Να είστε εξοικειωμένοι με την προπαγάνδα και τα ψέματα για να μπορείτε να τα αποκρούσετε. Τίποτα δεν υποκαθιστά τη γνώση και την πληροφόρηση».

Μαίρη: «Κόψτε τις ηλεκτρονικές/διαδικτυακές δραστηριότητες, να είστε προσεκτικοί σχετικά με τον γονικό έλεγχο και την παρακολούθηση. Να είστε προσεκτικοί και όχι συγκρουσιακά και να κρατάτε ανοιχτές τις γραμμές επικοινωνίας και να ενθαρρύνετε την κριτική σκέψη. Δώστε τους όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη, αλλά και να είστε σταθεροί ως γονιός. Μεταφέρετέ τους σε εξωτερικούς χώρους και πίσω στη φύση και στον κόσμο, όπως μέσω εθελοντισμού, εξωσχολικών δραστηριοτήτων ή αν είναι αρκετά μεγάλοι, να βρουν δουλειά».

loading...