Αυτό φέρνουν στον πλανήτη: Οι λίγοι θα ΤΡΩΝΕ, οι πολλοί θα ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ! Δείτε στο ΒΙΝΤΕΟ το ψέμα να ξεμπροστιάζεται

 Οι λίγοι θα απολαμβάνουν και τα κορόιδα θα τρώνε «ψίχουλα» εργαστηρίου!!! 

Την ώρα που οι διεθνιστές, οι τεχνοκράτες της δήθεν κλιματικής αλλαγής και οι κυβερνήσεις της Δύσης λένε στους πολίτες να τρώνε λιγότερο κρέας, να εμπιστευτούν τα τρόφιμα εργαστηρίου ή να βάλουν ακόμα και έντομα στην διατροφή τους, το μενού για τους παγκοσμιοποιητές που παρευρέθηκαν στο Διεθνή Διάσκεψη για το Κλίμα στην Γλασκώβη δείχνει πως η ελίτ θα τρώει και θα πίνει στην υγειά των κορόιδων, στο νέο παγκόσμιο πολίτευμα της Μεγάλης Επανεκκίνησης.

Το μενού λοιπόν δεν δείχνει και τόσο… φιλικό προς το περιβάλλον, βάσει των προτύπων που οι ίδιοι οι διεθνιστές προωθούν για τις μάζες που τους εισακούν!

Σχεδόν το 60% του μενού είναι βασισμένο στα ζώα, με μπιφτέκια από ελάφι, μοσχάρι κτλ., μολονότι όλα αυτά διαθέτουν υψηλό αποτύπωμα άνθρακα, σύμφωνα πάντα με τις απόψεις των ίδιων των διεθνιστών, τις οποίες φυσικά και το el.gr απορρίπτει. Αλλά αυτά λένε στους λαούς και άλλα κάνουν!

Σύμφωνα με την διεθνιστική WWF, πρέπει να μειώσουμε δήθεν το αποτύπωμα άνθρακα του φαγητού κάτω από 0,5 κιλά CO2 ανά γεύμα για την επίτευξη των στόχων που ορίζονται στην  συμφωνία των Παρισίων για την Ατζέντα 2030!

Το μενού των αδηφάγων διεθνιστών δεν ακολουθεί αυτούς τους κανόνες!

Δείτε στο βίντεο πως κοροϊδεύουν όλον τον πλανήτη! Ο Κομμουνισμός αναβιώνει στην μεταμοντέρνα μορφή του: Όλοι θα τρώνε δια των αντιπροσώπων τους.

loading...