Γραφικός ο Λιακόπουλος;;; Μετά τα εμβόλια, δίνουν ΑΥΤΟ σε ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσότητες! ΣΟΚ και ΔΕΟΣ με το ΒΙΝΤΕΟ

 Θα μείνετε «άναυδοι» με το βίντεο! Οι εγκαταστάσεις έχουν ετοιμαστεί και, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ΕΞΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!!!

Δεν είναι πια επιστημονική φαντασία, είναι μια πραγματικότητα, για την οποία ΜΟΝΟ ο Λιακόπουλος είχε προειδοποιήσει!!!

Η νέα είδηση είναι πως δημιουργήθηκε νέα εγκατάσταση, η οποία παράγει μαζικές ποσότητες εργαστηριακού κρέατος, ξεπερνώντας τα 400.000 κιλά σε ετήσια βάση!!!

Για την ώρα, η παραγωγή περιορίζεται σε ορισμένα κιλά τον χρόνο ενώ το εργοστάσιο καλύπτει 53.000 τετραγωνικά πόδια, βρισκόμενο υπό την διεύθυνση της εταιρείας τεχνολογίας τροφίμων Upside Foods.

Όπως αναφέρουν μάλιστα ρεπορτάζ, η βιομηχανία κρέατος, που καλλιεργείται στο εργαστήριο, επεκτείνεται μαζικά με νέες εγκαταστάσεις που ανοίγουν σε όλο τον κόσμο.

Δεδομένου ότι κτηνοτροφία και γεωργία μαραζώνουν λόγω της μετάβασης της παγκόσμιας οικονομίας από την τωρινή της μορφή σε μία διαφορετική (αριστερόστροφη, συγκεντρωτική και πράσινη), το εργαστηριακό κρέας θα αποτελέσει την τροφή της παγκόσμιας μάζα και θα διευθύνεται από τις πολυεθνικές!

Μάλιστα στο βίντεο που βρήκε και μετέφρασε το el.gr, θα δείτε πως παινεύονται το γεγονός πως η παραγωγή τεχνητού κρέατος δεν μοιάζει με σφαγείο.

Όπως λένε, το προϊόν παράγεται όπως πολλά άλλα είδη κρέατος που καλλιεργούνται σε εργαστήριο: Κύτταρα από ζωντανά ζώα καλλιεργούνται σε βιοαντιδραστήρες, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένα θρεπτικά συστατικά, τα οποία ενσωματώνονται σε ένα “κρέας” που μοιάζει με ικρίωμα και μπορεί να προσαρμοστεί σε διαφορετικά στρώματα λίπους και μυών.

Δείχνουν μάλιστα «δεξαμενές παραγωγής» που μοιάζουν με εκείνες της μπύρας!!!

Η εταιρεία περιμένει από τις ρυθμιστικές αρχές να της δώσουν το πράσινο φως για να συνεχίσει το έργο της απευθυνόμενη σε εστιατόρια και σεφ. Σε περίπτωση που όλα πάνε κατ’ ευχήν για τους διεθνιστές, θα ξεκινήσει η πώληση του εργαστηριακού κρέατος στα παντοπωλεία και στα σουπερμάρκετ!

Μετά τα εμβόλια λοιπόν ξεκινά μαζικά η προώθηση του κρέατος εργαστηρίου! Κατά γράμμα συμβαίνουν αυτά που έχει πει και γράψει ο Λιακόπουλος.

loading...