ΧΑΜΟΣ στο Ευρωκοινοβούλιο με τα ΕΜΒΟΛΙΑ: Δημοσιεύστε επιτέλους την αλήθεια! ΒΙΝΤΕΟ «ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ»

 

Ζητάνε στους πολίτες να το κάνουν ενώ δεν έχουν δημοσιευτεί ούτε τα στοιχειώδη!!! Δείτε τι συνέβη…

Οι βουλευτές της Ευρωπαϊκής Ένωσης Francesca Donato και Cristian Terheș είναι από τους πιο γνωστούς αντιπάλους της τρέχουσας πολιτικής για τον κορωνοϊό στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Την περασμένη Τετάρτη, και οι δύο, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο του Στρασβούργου, καταδίκασαν την τρέχουσα προσέγγιση της ΕΕ στην κρίση του κορωνοϊού, η οποία βασίζεται κυρίως στους εμβολιασμούς.

Η Donato επεσήμανε, όπως ισχυρίζεται, τα σοβαρά περιστατικά, που φέρονται να έχουν προκληθεί μετά το εμβόλιο, κατηγορώντας τους αξιωματούχους της ΕΕ ότι παραβλέπουν την αρχή της προφύλαξης:

«Το ερώτημα που τίθεται σήμερα δεν είναι πώς να εμβολιαστεί ο κόσμος, αλλά γιατί πρέπει να το κάνουμε όλοι.

Αποκαλούμε τα εμβόλια πειραματικές γονιδιακές θεραπείες που χρησιμοποιούν mRNA ή DNA που δεν ανοσοποιούν, επειδή όσοι τα λαμβάνουν μολύνονται και μπορούν να μολύνουν και μόνο εν μέρει μειώνουν την πιθανότητα σοβαρής πορείας της νόσου για μερικούς μήνες.

 Από την άλλη πλευρά, χιλιάδες ανεπιθύμητες ενέργειες, μερικές από τις οποίες είναι πολύ σοβαρές και οδηγούν σε αναπηρία, καθώς και θάνατοι μετά τον εμβολιασμό, καταγράφονται καθημερινά έχει ήδη αποδειχθεί σε πολλές περιπτώσεις πως συνδέονται αιτιολογικά με το σκεύασμα. Έτσι υπονομεύεται η αρχή της προφύλαξης».

Από την πλευρά του ο Terheș είχε ήδη παρουσιάσει ορισμένες σελίδες της συνθήκης της ΕΕ για τα εμβόλια στο κοινό σε συνέντευξη Τύπου, οι οποίες είχαν «δημοσιοποιηθεί», για να καταγγείλει την έλλειψη διαφάνειας των αρχών. Μεγάλα μέρη των κειμένων ήταν μαυρισμένα στα χαρτιά, προκειμένου να μην φαίνεται τι γράφουν .

Τώρα ο Terheș ήθελε να μάθει πότε αυτά τα συμβόλαια θα διατεθούν επιτέλους στο κοινό χωρίς μαυρισμένα σημεία, προκειμένου να γίνει ορατό τι γράφουν μέσα!

«Ποιος ευθύνεται εάν οι πολίτες εμφανίσουν παρενέργειες από αυτούς τους εμβολιασμούς, και όχι λιγότερο σημαντικό, πότε θα δημοσιεύσετε αυτές τις συμβάσεις ώστε οι Ευρωπαίοι να γνωρίζουν τι περιέχουν;», είπε.

Και οι δύο ευρωβουλευτές συμφωνούν επίσης ότι λαμβάνει χώρα περιορισμός των θεμελιωδών δικαιωμάτων των πολιτών με την βοήθεια του πράσινου πιστοποιητικού, το οποίο καταγράφει εάν ένας πολίτης έχει εμβολιαστεί ή έχει μόλις αναρρώσει.

«Επιτρέπουμε μεγάλες διακρίσεις, περιορισμούς και βία εναντίον εκείνων που απορρίπτουν την προετοιμασία για ανοσολογικούς ή προσωπικούς ιατρικούς λόγους, κάτι που παραβιάζει τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα», είπε η Donato.

Ο Terheş κατηγόρησε τους υπεύθυνους:

«Το πράσινο πιστοποιητικό εγκρίθηκε. Και ο Επίτροπος της ΕΕ [για τη Δικαιοσύνη και το Κράτος Δικαίου] Ντιντιέ Ρέιντερς είπε σε αυτό το Κοινοβούλιο ότι αυτός ο κανονισμός θα πρέπει να διευκολύνει την ελεύθερη κυκλοφορία. Και τώρα εμείς στην Ευρώπη βλέπουμε ότι οι πολίτες δεν μπορούν πλέον να ασκήσουν τα βασικά, θεμελιώδη δικαιώματα, εάν δεν έχουν αυτό το πράσινο πιστοποιητικό.”

loading...