Εκλεκτός του ΣΚΑΙ ο Θάνος Πλεύρης…

Επανειλημμένες είναι οι εμφανίσεις του Υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ του Ομίλου Γιάννη Αλαφούζου! Τελευταία μάλιστα ενημερωνόμαστε ότι μετέχει και συσκέψεων του καναλιού στο Φάληρο! Αλήθεια, μπορεί και να μεταφέρει ο Θάνος Πλεύρης την κυβερνητική γραμμή στον εν λόγω τηλεοπτικό σταθμό; Δηλαδή μας δηλώνεται επίσημα, ότι κυβέρνηση και τηλεοπτικός σταθμός είναι συγκοινωνούντα δοχεία πολιτικής προπαγάνδας;

Βρε πως αλλάζουν οι καιροί!

Αρκεί να θυμηθούμε την εποχή, που ο Θάνος Πλεύρης ως Βουλευτής του ΛΑΟΣ είχε “απαγορευτικό” από τον Όμιλο Αλαφούζου, αφού τον ενέτασσαν στην ακροδεξιά, ενώ οι του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού ήταν όλοι δημοκράτες!

Σήμερα όμως είναι εκ των αγαπημένων παιδιών του Ομίλου ο Θάνος Πλεύρης, γιατί έγινε δημοκράτης!

Ευτυχώς που υπάρχουν όμως στο διαδίκτυο, οι δραστηριότητες του Θάνου Πλεύρη και αποκαλύπτουν την πραγματικότητα!

Ωστόσο, δεν μπορώ να ξεχάσω τις προσπάθειες που κατέβαλε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης για να έχει λίγο τηλεοπτικό χρόνο στα μεγάλα κανάλια και στον ΣΚΑΙ βέβαια και εισέπραττε θύραις κλειστές!

Μέχρι της στιγμής βεβαίως – βεβαίως που ο ίδιος και τα πρωτοπαλίκαρά του, Βορίδης, Γεωργιάδης και Πλεύρης “πρόδωσαν” τον πατριωτικό χώρο! Πού την πολιτική αυτή σύμπραξη – των 3 σημερινών υπουργών της ΝΔ – κατήγγειλα εγγράφως στον Καρατζαφέρη και με διέγραψε αντικαταστατικά και πραξικοπηματικά τον Νοέμβριο του 2011!

Και τα πρωτοπαλίκαρά του, τρεις μήνες μετά μετακόμισαν στη ΝΔ και ο υποφαινόμενος δικαιώθηκε για τις καταγγελίες του, παραμένοντας σταθερός στις ιδεολογικές απόψεις του και μη πουλώντας τις ιδέες του για μια θέση στο Κοινοβούλιο ή για έναν υπουργικό θώκο!

Αλλά έχει ο καιρός γυρίσματα!!

Όταν υπάρχει ευαισθησία και υπευθυνότητα, λαϊκά, όταν υπάρχει τσίπα…

Άλλα ήθη στην Σουηδία! Και όπως ενημερωνόμαστε η Πρωθυπουργός Μαγκνταλένα Άντερσον υποχρεώθηκε να παραιτηθεί, αφού καταψηφίστηκε από τους βουλευτές ο προϋπολογισμός της κυβέρνησης!

Και να φανταστείτε πως η κ. Άντερσον ήταν στην θέση της Πρωθυπουργού για οκτώ μόλις ώρες!

Την ίδια αξία ωστόσο, έχουν και οι δηλώσεις που ακολούθησαν της παραίτησής της, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε:

«Υπάρχει μια συνταγματική πρακτική που θέλει την κυβέρνηση συνασπισμού να παραιτείται όταν ένα κόμμα την εγκαταλείπει. Δεν θέλω να είμαι επικεφαλής μιας κυβέρνησης η νομιμότητα της οποίας αμφισβητείται! Είπα στον πρόεδρο του κοινοβουλίου, ότι επιθυμώ να παραιτηθώ από την πρωθυπουργία»!

Υπέρμετρη ευαισθησία θα μπορούσατε να πείτε!

Όμως υπάρχει ένας Έλληνας Πρωθυπουργός με τέτοιες ευαισθησίες; Οι οποίοι κολλάνε στις καρέκλες της Εξουσίας και δεν παραιτούνται, όσο μεγάλα και να είναι τα πολιτικά εγκλήματα που διέπραξαν! Και βεβαίως αυτόπροστατεύονται και με τον Νόμο “περί ευθύνης Υπουργών”!!

Λίγα λόγια για το ΓΑΠ…

Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την άποψη – όπως μου την έστειλε – του Στρατηγού ε.α. και Συγγραφέα, Μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη, γνωστότερο ως “Αμφικτύων” για τις εσωκομματικές εκλογικές διαδικασίες στο ΚΙΝΑ-ΠΑΣΟΚ:

«Κάθε πολίτης πρέπει να δείχνει ενδιαφέρον για την εκλογή της ηγεσίας του τόπου μας. Κριτήριο πρέπει να είναι η εκλογή των αρίστων. Δυστυχώς, βλέπουμε στο ΚΙΝΑΛ την επιστροφή του κ. Γιώργου Παπανδρέου – του επονομαζόμενου GAP – και αυτό μας λυπεί ιδιαίτερα έστω και αν δεν ανήκουμε σε αυτό το κόμμα. Και οι λόγοι είναι οι εξής:

1/ Ο GAP ευθύνεται για το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας κατά της Ελλάδος και του Ελληνικού λαού διότι προέβη στην ένταξη της χώρας στο ΔΝΤ και την υπογραφή του πρώτου Μνημονίου.

2/ Δεν ρώτησε τον Ελληνικό λαό για την επιβολή ενός τόσο οδυνηρού και καταστρεπτικού μέτρου αλλά έπραξε αυτοβούλως σαν να ήταν δικτάτωρ.

3/ Προκειμένου να σώσει τις ευρωπαϊκές τράπεζες και τους δανειστές από την χρεοκοπία μετέβαλε το τραπεζικό χρέος σε εθνικό χρέος με όλες τις ολέθριες συνέπειες της 10τους μνημονιακής καταστροφής για τον Ελληνικό λαό.

4/ Είπε πολλά ψέματα στο λαό με τον αλήστου μνήμης Υπουργό Οικονομικών Παπακωνσταντίνου, με συνέπεια να ζημιωθεί και να πεινάσει ο ελληνικός λαός επί δέκα συναπτά έτη.

4/ Ευθύνεται για την παρότρυνση του λαού να φυτέψει χασίς στις γλάστρες για να “μαστουρώνουν” τα παιδιά, διαδίδοντας έτσι τα ναρκωτικά!

Κανονικά αν υπήρχε ανεξάρτητη και αδέσμευτη δικαιοσύνη ο GAP και οι όμοιοι του, θα έπρεπε να ήταν έγκλειστοι στις φυλακές με ισόβια κάθειρξη για εγκλήματα εσχάτης προδοσίας και ενδεχομένως ατασθαλίες.

Όμως ο κ. Γιώργος Παπανδρέου κυκλοφορεί ελεύθερος και έχει το απύθμενο θράσος να ζητάει την ψήφο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ για να επανέλθει σαν αρχηγός στην ενεργό πολιτική, την οποία υποψιαζόμαστε ότι θα την χρησιμοποιήσει σαν εφαλτήριο για νέα εθνική προδοσία!»!!

Η Παγκόσμια ιατρική κοινότητα δεν είναι μία…

Θα ήθελα επίσης να μοιραστώ μαζί σας, ένα άρθρο του κ. Φαίδωνα Βόβολη Ιατρού – Καρδιολόγου, Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά”, με τον τίτλο: Η Παγκόσμια ιατρική κοινότητα δεν είναι μία…

«Δεν επικροτεί τον Μεσαίωνα της μίας γνώμης. Ερευνά, μελετά, συζητά και προτείνει.

Κυρίες και κύριοι, Ελληνίδες – Έλληνες, Φίλες και φίλοι, Αγαπημένοι μας συμπολίτες:

Επιστημονική κοινότητα δεν είναι μόνον η δική τους!

Αλλά και η πολύ καλά οργανωμένη πια Παγκόσμια Συμμαχία Επιστημόνων που έχει γίνει σώμα, μελετά όποια σοβαρή έρευνα κυκλοφορεί, φτιάχνει φακέλους και προτάσεις για το κάθε θέμα αυτής της ακόμα εξερευνήσιμης ίωσης και απευθύνεται άμεσα σε φορείς και κυβερνήσεις για την ισότιμη συμμετοχή των Ιατρών στις αποφάσεις!

Έχω την τιμή να συμμετέχω σ΄ αυτήν την διακεκριμένη οργάνωση με 13.000 Ιατρούς και Επιστήμονες από όλον τον πλανήτη (πολλοί εξ αυτών “ισχυρά” ονόματα της Επιστήμης και πλέον με βιβλιογραφία, μελέτες και έντονο επιστημονικό λόγο βγαίνουμε μπροστά για να αντιμετωπίσουμε την τρέλα της εποχής που προσπαθούν να επιβάλλουν.

Πρώτη αναφορά που θα σταλεί στις κυβερνήσεις όλου του κόσμου και στους παγκόσμιους ιατρικούς φορείς, είναι η σύγκριση οφέλους – ζημίας και η μη αναγκαιότητα της χρήσης των σκευασμάτων στα παιδιά!

Δηλαδή το βλάπτειν και το ωφελείν!

Αυτή είναι η επιστημονική γνώμη της δικής μας παγκόσμιας ιατρικοεπιστημονικής κοινότητας. Καλό θα είναι όσοι βγαίνουν στα ΜΜΕ να μην εκφράζουν προσωπικές τους απόψεις!

Εάν τις εκφράζουν να το λένε, είναι προσωπική μου άποψη για να μην συγχέεται ή και παραπλανάτε ο κόσμος. Το ίδιο να κάνουν και οι πρωθυπουργοί των χωρών. Δεν είναι ιατροί. Δεν κατέχουν το αντικείμενο, ό,τι κι αν τους μεταφέρουν.

Μόνο με σύμπτυξη γνωμών τεκμηριωμένων από όλες τις πλευρές, μπορεί να λυθεί αυτή η κρίση!»!!

loading...