Εμβολιασμένοι ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! Δείτε το βίντεο με ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

 Είχαν πει ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ τι σχεδιάζουν!

Σήμα για Χριστούγεννα… δύο ταχυτήτων αναμένεται να δώσει σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης με το τηλεοπτικό μήνυμα το οποίο θα απευθύνει το απόγευμα στον ελληνικό λαό σχετικά με την «πανδημία» και τους εμβολιασμούς.

Το σκεπτικό του Μεγάρου Μαξίμου είναι «ούτε βήμα πίσω στην αυστηρότητα, ούτε όμως και μπροστά (για την ώρα)» σε ό, τι αφορά τα περιοριστικά μέτρα για την αναχαίτιση της πανδημίας.

Έτσι τα Χριστούγεννα θα εορταστούν με ρεβεγιόν στο σπίτι ή… στο κρύο, με επιπλέον έξοδα για τους μη εμβολιασμένους, ενώ για τους εμβολιασμένους θα είναι ελεύθερες οι γιορτές, με την προϋπόθεση ίσως πως θα κάνουν και αυτή την τρίτη ή την όποια επόμενη δόση, καθώς τελικά δεν ίσχυε πως με τις δύο δόσεις των εμβολίων «ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ», όπως έλεγαν. Το παραδέχθηκε και η Μαρία Θεοδωρίδου, πρόεδρος της επιτροπής εμβολιασμών, αλλά και ο ίδιος ο ΠΟΥ!!!

Εξ΄ αρχής, το πλάνο έδειχνε να ήταν να βρεθεί ένα υπερμβόλιο, προκειμένου να το πάρουν όλοι όσοι πίστεψαν πως με τις δύο δόσεις του εμβολίου θα ξεμπερδέψουν με τον ιό και τώρα ακούν πως θα πρέπει να κάνουν μία με δύο δόσεις κάθε χρόνο! Οι υπόλοιποι μπορεί να τεθούν και εκτός κοινωνίας!

Η «λύση» είχε ανακοινωθεί λοιπόν πριν το πρόβλημα: Ένα νέο εμβόλιο που ισχυρίζονται πως θα «πιάνει» όλους τους ιούς και άρα θα καταργήσει τις ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ! Ωστόσο, αρκετοί προτίμησαν να εισακούσουν τους τηλέ-ειδικούς, οι οποίο τώρα άλλαξαν το αφήγημα!

Δείτε το βίντεο του el.gr από τον Μάιο! Ο διευθύνων σύμβουλος της Moderna αναφέρει πως ετοιμάζουν ένα προϊόν, ειδικά για ενήλικες και ηλικιωμένους (τους οποίους άνω των 60 κάποιοι θέλουν να εμβολιάσουν υποχρεωτικά στην Ελλάδα), που θα αντιμετωπίζει τα πάντα!!!

loading...