«Καταπέλτης» Γ.Πετράκος: «Θα σας πούμε εμείς τι είναι υποχρεωτικό – Κάντε τα πριν σας τα κάνει υποχρεωτικά η ιστορία»

 «Υποχρεωτικό είναι κανένα παιδί να μην πεινάει»

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο εκπρόσωπος του Κινήματος Ελεύθεροι Άνθρωποι, Γρηγόρης Πετράκος. 

Ο Γ.Πετράκος αναφέρεται στα όσα ακούγονται περί υποχρεωτικότητας και ξεσπά κατά της κυβέρνησης, την οποία την φέρνει προ των ευθυνών της, καθώς όπως χαρακτηριστικά τονίζει «για εσάς είναι τα υποχρεωτικά. Ξεκινήστε εσείς με τα δικά σας υποχρεωτικά και αφήστε τον λαό ήσυχο», ενώ προσθέτει ότι «κάντε εσείς αυτά που είναι υποχρεωτικά, πριν σας τα κάνει υποχρεωτικά η ιστορία».

Παράλληλα ο Γ.Πετράκος παραθέτει μια σειρά από παραδείγματα για του τί είναι υποχρεωτικό. 

«Υποχρεωτικό είναι κανένα παιδί να μην πεινάει. Για να συμβεί αυτό πρέπει κανένα παιδί να μην έχει άνεργους γονείς, αυτό είναι υποχρεωτικό», είπε ο Γ.Πετράκος και προσθέτει: 

«Υποχρεωτικό να επιστρέψουν οι υγειονομικοί που είναι σε αναστολή, ενώ τα νοσοκομεία ψυχορραγούν».

«Έδιωξε 10 χιλιάδες από αυτούς. Τώρα λοιπόν δεν κινδυνεύουν από τον ιό οι ασθενείς, αλλά είναι ασφαλείς να πεθάνουν αβοήθητοι από τις πραγματικά θανατηφόρες ασθένειες για τις οποίες βρέθηκαν στο νοσοκομείο» συμπληρώνει.

«Υποχρεωτικό είναι να μπουν σε σπίτια οι χιλιάδες σεισμόπληκτοι και να μην τους κοροϊδεύετε άλλο. Υποχρεωτικό είναι να πάρουν τις αποζημιώσεις του οι πυρόπληκτοι της Εύβοιας και των άλλων περιοχών της Ελλάδας που αφήσατε να καούν το καλοκαίρι», συνέχισε ο Γ.Πετράκος.  

«Υποχρεωτικό είναι να απαλλαγούν τα παιδάκια από τις μάσκες που έχουν κρύψει τα χαμόγελα τους δυο χρόνια. Όσο για την ψυχή τους που δεν ξέρουν το πρόσωπο και το χαμόγελο του συμμαθητή τους, κανείς από του μορφωμένους επιστήμονες των καναλιών δεν βλέπω να ανησυχεί. Δεν είστε άνθρωποι εσείς!», είπε ο Γ.Πετράκος.

Προσθέτει επίσης ότι «Υποχρεωτικό είναι να γυρίσουν οι αθλητές, όλοι οι αθλητές, πίσω στην προπόνησή τους. Οι αδιανότητοι δεν επιτρέπουν την είσοδο σε νέα παιδιά εάν δεν έχουν πάρει το σκεύασμα. Έχεις δηλαδή έναν αθλητή 20 ετών που 10 χρόνια λιώνει στην προπόνηση και επειδή δεν θέλει να ρισκάρει την υγεία του, δεν τον αφήνεις να τρέξει σε ανοιχτό χώρο, ούτε με rapid». «Μπορεί να πίνει καφέ σε ανοιχτό χώρο, αλλά δεν μπορεί να αθληθεί, ούτε να αγωνιστεί. Ξέρετε πώς λέγεται αυτό κύριοι; Λέγεται ανήθικος εκβιασμός και κακοποίηση» σημειώνει.

«Θέλετε και άλλα υποχρεωτικά; Υποχρεωτικό είναι να καταργήσετε τον παράνομο ΕΜΦΙΑ. Υποχρεωτικό είναι να ρίξετε στο μισό το ΦΠΑ. Υποχρεωτικό είναι να ρίξετε στο μισό τα δάνεια των Ελλήνων. Για εσάς είναι τα υποχρεωτικά. Ξεκινήστε εσείς με τα δικά σας υποχρεωτικά και αφήστε τον λαό ήσυχο», συμπλήρωσε.  

Και καταλήγει: «Αυτή τη στιγμή, ο μισός κόσμος νιώθει οργή απέναντί σας και ο άλλος μισός νιώθει φόβο. Ξέρετε πώς λέγεται το πολίτευμα κατά το οποίο οι πολίτες φοβούνται το κράτος; Λέγεται τυραννία. Προσέξτε γιατί όσο η απελπισία πνίγει το λαό, όλο και περισσότεροι περνάνε στο θυμό και γι’ αυτό κάντε εσείς αυτά που είναι υποχρεωτικά, πριν σας τα κάνει υποχρεωτικά η ιστορία».

loading...