Ο ΣΕΡΒΕΤΑΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΟΥ

ΠΟΛΥ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΕΙΝΝΟΠΟΥΛΟΥ *  

Δεν μας τα λένε καλά οι συνάδελφοι του ηθοποιού Άρη Σερβετάλη. Το επιχείρημά τους πως εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι διαπνέονται από τον ίδιο «φόβο» είναι μια φενάκη, μια βολική δικαιολογία των εμβολιασμένων να συνεχίσουν να εμβολιάζονται δήθεν για «να φανεί στην πορεία» ποιος φοβάται «σωστά» και ποιος φοβάται με «λάθος τρόπο».

Η στάση αυτή, ανάμεσα στα άλλα υπονοεί πως η κατάργηση κάθε προσωπικής αυτονομίας και δικαιώματος σε παγκόσμιο επίπεδο, ο στιγματισμός, οι διώξεις, οι διακρίσεις και οι καθημερινοί εξευτελισμοί στους οποίους θα υποβάλλονται οι ανεμβολίαστοι με «ανοχή» των εμβολιασμένων, δεν αποτελούν όνειδος για τον παγκόσμιο πολιτισμό και έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αλλά επιλογή κάποιων να μη «προστατεύσουν» εαυτούς και αλλήλους επειδή  φοβούνται παραπλήσιους «υγειονομικούς κινδύνους» με ισοδύναμες πιθανότητες θανάτου.

Δηλαδή κατηγορούνται οι ανεμβολίαστοι ηθοποιοί πως αδιαφορούν για τη πιθανότητα «στην πορεία» να φανεί πως «ήθελαν και τάπαθαν» κολλώντας, αρρωσταίνοντας  ή πεθαίνοντας από κορωνοιό από τον οποίον μόνο το πειραματικό «εμβόλιο» θα τους προστάτευε.

Θα έχουν υποστεί τις συνέπειες της άρνησης να συμβάλουν στην «ανοσία της αγέλης» παίρνοντας στο λαιμό τους και πολλούς εμβολιασμένους που είτε έμειναν άνεργοι είτε μολύνθηκαν από ανεμβολίαστους.

Και όμως, αυτό αποδεικνύεται καθημερινά ένα τεράστιο ιατρικό και επιδημιολογικό ψέμα, αλλά το βλέμμα των εμβολιασμένων είναι πάντα στραμμένο στο …μέλλον.

Ας μη κρίνουν όμως εξ ιδίων οι ψοφοδεείς, κομπλεξικοί και ανάλγητοι εμβολιασμένοι που παρακάμπτουν αδιάφορα την «ατυχία» των δεκάδων χιλιάδων νεκρών και εκατομμυρίων αναπήρων ή αρρώστων «ομοιοπαθών» τους που έπεσαν στη λάθος παρτίδα του «κανονικού εμβολίου».

Εκείνων δηλαδή των εμβολιασμένων που αποτελούν τη μεγάλη πλειοψηφία στις ΜΕΘ με δήθεν COVID-19 και δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, χωρίς ασφάλιση ή αποζημείωση γιατί κανείς δεν τους αναγνωρίζει την ανήκεστο βλάβη που τους προκάλεσε το πειραματικό «εμβόλιο»!

Γιατί και οι ίδιοι αυτοί που εμβολιάστηκαν συνειδητά και νομίζουν πως την «σκαπουλάρησαν» βάσει του νόμου των πιθανοτήτων, ας μην είναι τόσο σίγουροι πως το «placebo» τους περιείχε μόνο φυσιολογικό ορό.

Η ένεση πιθανότατα περιείχε επίσης δισεκατομμύρια νανορομπότ (χωρίς όμως το mRNA τοξικής ακίδας στις αποσκευές τους) τα οποία «στρατοπέδευσαν» σε όλα το ζωτικά όργανα του εμβολιασμένου περιμένοντας το 5G «φύλλο πορείας» για τη μελλοντική «αναβάθμιση» της υγείας τους.

Κρίνοντας από τη αλλαγή συμπεριφοράς τους, τα νανορομπότ μάλλον εξαρχής επιταχύνουν τη μετάλλαξη του εγκεφάλου τους — κάτι που διακρίνουν πιο εύκολα οι ανεμβολίαστοι.

 Τώρα μάλιστα που η βελόνα μπήγεται στο σώμα των μικρών παιδιών τους, να δούμε αν «φοβούνται» πάλι με τον ίδιο τρόπο, όχι μόνο την πιθανή παιδική μυοκαρδίτιδα αλλά (ας τολμήσουν) και το τεστ αίματος d-dimmers που θα δείξει μετά το «εμβόλιο» αν υπάρχουν νέες μικροθρομβώσεις και φλεγμονές σε τριχοειδή αγγεία οι οποίες θα κόψουν 10-25 από τη μελλοντική ζωή τους, ή ένα τεστ γονιμότητας, που θα δείξει αν έχουν ήδη στειρωθεί. 

Αυτά είναι μόνο μερικά από τα αντικειμενικά στοιχεία που καθημερινά χαλυβδώνουν τη θέληση των ανεμβολίαστων να αντισταθούν στην Ιατροφασιστική Τυραννία μέχρις εσχάτων, εξαφανίζοντας κάθε ίχνος φόβου για τον φυσικό θάνατο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

loading...