Τρομοκρατεί ο Γερμανός υπουργός Υγείας: «Στο τέλος του χειμώνα σχεδόν ο καθένας θα είναι εμβολιασμένος, ιαθείς ή νεκρός»Μάλλον θέλει να εκτελούνται οι ανεμβολίαστοι σε στρατόπεδα συγκεντρώσεως... Η Ιστορία επαναλαμβάνεται ως φάρσα εξαιτίας της Ηλιθιότητας των μαζών.  Ο Ναζισμός (Υγειο-ναζισμός σήμερα) του Δ' Ράιχ ξανά στο προσκήνιο... Ευτυχώς δεν αργεί ο Λυτρωτικός Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος και το Οριστικό Τέλος της Πόρνης Γερμανίας...!!!


Τρομοκρατεί τους Γερμανούς πολίτες ο υπουργός Υγείας της Γερμανίας, Γενς Σπαν, ο οποίος υποστήριξε ότι μέχρι το τέλος του χειμώνα σχεδόν όλοι οι ανεμβολίαστοι θα έχουν κολλήσει κορωνοϊό, ενώ παράλληλα δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο του υποχρεωτικού εμβολιασμού για τη χώρα, όπως έγινε και στην Αυστρία.


«Πιθανόν στο τέλος αυτού του χειμώνα – αυτό ακούγεται κυνικό – σχεδόν ο κάθε Γερμανός θα είναι εμβολιασμένος, ιαθείς ή νεκρός. Αλλά έτσι είναι. Η ανοσία επιτυγχάνεται πάντα, το θέμα είναι αν αυτό συμβαίνει μέσω εμβολιασμού ή μόλυνσης», δήλωσε πριν από λίγο, σύμφωνα με την Daily Mail, ο υπουργός Υγείας Γενς Σπαν και προειδοποίησε ότι ο κίνδυνος να μολυνθεί κάποιος που δεν έχει εμβολιαστεί, ειδικά με την παραλλαγή «Δέλτα», είναι τεράστιος.


Ο ίδιος, ωστόσο, διαβεβαίωσε ότι υπάρχει επάρκεια εμβολίων και απολογήθηκε για τη σύγχυση που προκάλεσε η είδηση ότι για την ενισχυτική δόση προωθούνται τα εμβόλια της Moderna, επειδή πλησιάζουν την ημερομηνία λήξης τους.


Σύμφωνα με τον κ. Σπαν, τις τελευταίες ημέρες έχει αυξηθεί σημαντικά η ζήτηση για εμβολιασμό, τόνισε ωστόσο ότι δεν θεωρεί πως ένας υποχρεωτικός εμβολιασμός θα βοηθούσε αυτή τη στιγμή. «Αυτή τη στιγμή βοηθά η τήρηση αποστάσεων και ο περιορισμός των επαφών», δήλωσε και περιέγραψε ως «ηθική υποχρέωση αλληλεγγύης» τον εμβολιασμό κατά του κορωνοϊού.


Σε ό,τι αφορά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε γύρω από το εάν η ενισχυτική δόση μπορεί να γίνει με το σκεύασμα των BioNTech/Pfizer ή πρέπει να γίνει με αυτό της Moderna, το οποίο λήγει στα μέσα Φεβρουαρίου, ο Γενς Σπαν τόνισε ότι «δεν κρατάμε κανένα εμβόλιο», διαβεβαιώνοντας ταυτόχρονα ότι τα δύο εμβόλια είναι σχεδόν πανομοιότυπα.


«Κάποιοι γιατροί μάλιστα λένε ότι το εμβόλιο της BioNTech είναι η Mercedes των εμβολίων κατά της Covid-19 και το εμβόλιο της Moderna η Rolls Royce», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.


Σύμφωνα πάντως με την εφημερίδα BILD, η BioNTech ετοιμάζεται να παραδώσει εκτάκτως 10 εκατομμύρια επιπλέον δόσεις στη Γερμανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια :