Ληξουριώτισσα: «Η Αυστραλία ξεκινάει την κόβιντ-εθνοκάθαρση με στρατιωτικές μαζώξεις ιθαγενών»

Ο Μαρκ Άδαμς, συνεχίζει το αφυπνιστικό δημοσιογραφικό του έργο, μεταδίδοντας με συνέπεια το πραγματικό δελτίο ειδήσεων με τίτλο «Situation Update» («Επικαιροποίηση της κατάστασης») , σε κανάλια διαδικτυακά, που δεν επηρεάζονται ακόμα από το λογοκριτικό μένος που δέρνει διάφορες δημοφιλείς πλατφόρμες.

Βέβαια, λαμβάνουμε πάντα υπόψη ότι η λογοκρισία αφήνει το πεδίο ανοικτό για το ο, τι οι χειριστές των μαζών πραγματικά θέλουν να ακουστεί, εν είδη μιας πιο εκλεπτυσμένης και λιγότερο αντιληπτής προπαγάνδας, ισάξια των «πτυχιούχων» και «πολιτισμένων» του 21ου αιώνα!

Μετέφρασα για εσάς τον πρόλογο του Μαρκ Άδαμς στο σημερινό του δελτίο – https://www.brighteon.com/78eff189-7082-4ab4-b924-f9d5af2a9af0

«Η Αυστραλιανή κυβέρνηση της Βόρειας Επικράτειας χρησιμοποιεί τώρα στρατιώτες και φορτηγά στρατού για να περιμαζέψει, με τη βία, ιθαγενείς που είχαν βρεθεί έστω κοντά με κάποιον «θετικό» σε κόβιντ-τέστ.

Με τις οικογένειες να χωρίζονται υπό την απειλή των όπλων, πραγματοποιείται μια από τις ποιο τρομακτικές προβλέψεις που έχουμε κάνει: η εγκαθίδρυση του στρατιωτικού/υγειονομικού νόμου, όπου αθώοι πολίτες μαζεύονται υπό την απειλή των όπλων και μεταφέρονται σε δομές που είναι, ουσιαστικά, στρατόπεδα συγκέντρωσης κόβιντ.

Όλοι οι κάτοικοι είναι τώρα φυλακισμένοι στα ίδια τους τα σπίτια και δεν δικαιούνται να φεύγουν για κανένα λόγο εκτός από «ιατρικής θεραπείας», που σημαίνει, φυσικά, το να λάβουν την ένεση με το θανατηφόρο εμβόλιο κόβιντ.

Η κυβέρνηση εκεί εξετάζει τα λήμματα (σκουπιδο/βόθρο-επιστήμη) – σ. μεταφ.: κοινός, ανακατεύουν τα σκ@τ@, όπως και, πρώτιστος, στη Βόρεια Ελλάδα -, προκειμένου να κηρύξουν ολόκληρες κοινότητες ως μολυσμένες και να τις φυλακίζουν.

Οι δολοφονικοί τύραννοι της Αυστραλίας πρέπει να δικαστούν.»!

***

Το σχόλιό μου στην αναμενόμενη αυτή κατάσταση που ξετυλίγεται μπροστά στα γουρλωμένα μάτια μας είναι η εξής ερώτηση, προς προβληματισμό:

Γιατί η φωτογραφία για το σημερινό δελτίο απεικονίζει έναν μάγο/σαμάνο (σε στιγμιότυπο τελετής), από τις τάξεις των Αυστραλιανών ιθαγενών, ισάξιου ενός αφρικανού ιερέα βουντού – και οι δύο, υπηρέτες του σατανά;

loading...