Για τολμήστε νεοταξικά φασιστόμουτρα να μας απαγορεύσετε τον εκκλησιασμό;

Δήθεν προοδευτικοί, θέλουν περιοριστικά μέτρα και στις εκκλησίες. Καταλαβαίνουν τι κάνουν; Ένας εσμός δήθεν προοδευτικών, ξιφουλκεί ζητώντας τα περιοριστικά μέτρα καταστολής της κοινωνικής δραστηριότητας να επεκταθούν και στην είσοδο των πιστών στους ιερούς ναούς. Καταλαβαίνουν άραγε τι κάνουν; Το προφανές, είναι ότι δίνουν συγχωροχάρτι στην πρώτη κυβέρνηση μετά την οθωμανική σκλαβιά που τόλμησε να απαγορεύσει την ορθόδοξη λατρεία σε ελληνικό έδαφος. Το δεύτερο όμως και χειρότερο, είναι ότι ανοίγουν μία τεράστια κερκόπορτα εις βάρος του ίδιου του λαού. Διότι εάν απαγορευθεί η περιοριστεί με οποιονδήποτε τρόπο η είσοδος των πιστών στις εκκλησίες, φανταστείτε έπειτα τι έχει να γίνει με οποιαδήποτε κοινωνική κινητοποίηση. Ναι, μιλάμε για τις κινητοποιήσεις ενάντια σε αντιλαϊκά μέτρα, σε κυβερνητικό αυταρχισμό, σε κάθε λαϊκή διεκδίκηση που εκφράζεται με δημόσια παρουσία. Εκδηλώσεις πάνω στις οποίες έχουν κάνει καριέρα αρκετοί από τους αυτοαποκαλούμενους προοδευτικούς που θέλουν σήμερα να κλείσουν τις εκκλησίες. Εάν λοιπόν θεωρείται «πρόοδος» το κλείσιμο των εκκλησιών, αφήστε το, ο Μητσοτάκης είναι ο σούπερ προοδευτικός ηγέτης όλων των εποχών. 

Οι υπόλοιποι προοδευτικοί μπορούν να βγουν στην σύνταξη… Ειδάλλως ας ξαναδιαβάσουν την ρήση του Μάρτιν Νίμελερ… «Όταν πήραν εμένα, δεν υπήρχε κανείς πλέον, που να μπορούσε να διαμαρτυρηθεί…» 

ΣΧΟΛΙΟ Αυτό δεν πρόκειται να το δεχθεί ποτέ η διοίκηση της Εκκλησίας μας όσο κι αν κάποιοι Ιεράρχες λένε διάφορες νεοταξικές ανοησίες…. Η Ιερά Σύνοδος εχει αποφανθεί οριστικά ότι ο εμβολιασμός είναι προαιρετικός… Αλλωστε ένα 60% των ιερέων και μερικοί εκ των Ιεραρχών είναι ανεμβολίαστοι… Είναι κόκκινη γραμμή σαν την Θεία Κοινωνία…. Οσο για τα ρεμάλια του Μητσοτάκη ας ξεκινήσουν πρώτα από τους μουσουλμάνους που ζουν στην πατρίδα μας…. απαγορεύοντάς τους να πάνε στα τζαμιά… Να δούμε τι θα γίνει….
loading...