ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ

ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ ΟΤΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η έλευση της βιομηχανικής επανάστασης, η εφεύρεση ενός τραπεζικού συστήματος βασισμένου στην τοκογλυφία και οι επιστημονικές

και τεχνολογικές εξελίξεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών αιώνων είχαν τρεις σημαντικές συνέπειες. 

Αυτές κατέστησαν δυνατή την απίστευτη συγκέντρωση πλούτου σε λίγα χέρια, οδήγησαν στην κατασκευή όλο και πιο θανατηφόρων όπλων με αποκορύφωμα τα όπλα μαζικής καταστροφής και κατέστησαν δυνατή τη διαμόρφωση του μυαλού τεράστιων πληθυσμών με την εφαρμογή επιστημονικών τεχνικών μέσω των μέσων ενημέρωσης και τον έλεγχο του εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι πλουσιότερες οικογένειες του πλανήτη γη έχουν το πάνω χέρι σε κάθε μεγάλη αναταραχή που προκαλούν. Η σφαίρα δραστηριότητάς τους εκτείνεται σε ολόκληρη την υδρόγειο και ακόμη παραπέρα, η φιλοδοξία και η απληστία τους για πλούτο και εξουσία δεν γνωρίζει όρια, και γι’ αυτούς το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας είναι σκουπίδια – “ανθρώπινα σκουπίδια”. 

Στόχος τους είναι επίσης o αποπληθυσμός του πλανήτη και η διατήρηση ενός πολύ μικρότερου πληθυσμού σε σχέση με αυτόν που έχουμε τώρα.

Ο βαρόνος Nathan Mayer de Rothschild (1840-1915) ήταν αυτός που είπε κάποτε: 

“Δεν με νοιάζει ποια μαριονέτα θα τοποθετηθεί στο θρόνο της Αγγλίας για να κυβερνήσει τη Βρετανική Αυτοκρατορία στην οποία ο ήλιος δεν δύει ποτέ. Ο άνθρωπος που ελέγχει το χρηματικό απόθεμα της Βρετανίας ελέγχει τη Βρετανική Αυτοκρατορία, και εγώ ελέγχω το βρετανικό χρηματικό απόθεμα”.

Αυτό που ίσχυε για τη Βρετανική Αυτοκρατορία ισχύει εξίσου και για την Αυτοκρατορία των ΗΠΑ, η οποία ελέγχεται εξ αποστάσεως από την Ελίτ με έδρα το Λονδίνο μέσω του Ομοσπονδιακού Αποθεματικού Συστήματος. Κρινόμενο από τις συνέπειές του, το Ομοσπονδιακό Αποθεματικό Σύστημα (Federal Reserve System) είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Είναι λυπηρό και οδυνηρό ότι το πιο όμορφο κατασκεύασμα του ανθρώπου και η πηγή της μεγαλύτερης δύναμης και του πλούτου στη γη, δηλαδή η επιστημονική γνώση – η πιο μεγαλειώδης, πιο ισχυρή και πιο οργανωμένη έκφραση του έμφυτου χαρίσματος του ανθρώπου για σκέψη, θαυμασμό και δέος – έγινε ένα εργαλείο για την υποδούλωση της ανθρωπότητας, ένα πολύ επικίνδυνο εργαλείο στα χέρια μιας μικρής ομάδας ανθρώπων. 

Αυτοί οι άνδρες “προσλαμβάνουν” τον επιστήμονα και του αφαιρούν, ως δικαίωμα, τη δύναμη που δημιουργεί ο επιστήμονας μέσω των εφευρέσεών του. 

Αυτή η δύναμη χρησιμοποιείται στη συνέχεια για τους δικούς τους σκοπούς, με τεράστιο ανθρώπινο και υλικό κόστος για την ανθρωπότητα.

 Ο στόχος αυτής της χούφτας ανθρώπων, των μελών των πλουσιότερων οικογενειών του πλανήτη, της Ελίτ, είναι μια Νέα Τάξη Πραγμάτων, μια Παγκόσμια Κυβέρνηση, υπό τον έλεγχό τους.

Η μυστικότητα και η ανωνυμία είναι αναπόσπαστο μέρος των επιχειρήσεων της Ελίτ, όπως και η απόλυτη αδίστακτη συμπεριφορά, η βαθιά εξαπάτηση και η πιο άθλια κατασκοπεία και εκβιασμός. 

Η Ελίτ στρέφει τα έθνη το ένα εναντίον του άλλου και στοχεύει στην καταστροφή της θρησκείας και άλλων παραδοσιακών αξιών, δημιουργεί χάος, σκοπίμως εξαπλώνει τη φτώχεια και τη δυστυχία και στη συνέχεια σφετερίζεται την εξουσία τοποθετώντας στη θέση της τα τσιράκια της.

 Αυτές οι οικογένειες “αγοράζουν ενώ το αίμα ρέει ακόμα στους δρόμους” (ρήση του Ρότσιλντ). Οι πόλεμοι, οι “επαναστάσεις” και οι δολοφονίες αποτελούν μέρος της τακτικής τους για να καταστρέψουν τον παραδοσιακό πολιτισμό και τις παραδοσιακές θρησκείες (όπως στη Σοβιετική Ρωσία), να συσσωρεύσουν πλούτο και εξουσία, να εξοντώσουν τους αντιπάλους τους και να προχωρήσουν αμείλικτα προς τον δεδηλωμένο στόχο τους, από γενιά σε γενιά. Λειτουργούν μέσω συγκαλυμμένων και φανερών εταιρειών και οργανώσεων.

Ο καθηγητής Carroll Quigley έγραψε:

Ο Ουίνστον Τσόρτσιλ, ο οποίος τελικά “βαρέθηκε να τα βλέπει όλα αυτά”, έγραψε γύρω στο 1920:

“Από τις ημέρες του Σπάρτακου-Βεϊσάουπτ έως εκείνες του Καρλ Μαρξ, έως εκείνες του Τρότσκι, του Bela Kun, της Rosa Luxembourg και της Emma Goldman, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία για την ανατροπή του πολιτισμού και την ανασύσταση της κοινωνίας στη βάση της σταματημένης ανάπτυξης, της ζηλότυπης κακίας και της αδύνατης ισότητας, αυξάνεται σταθερά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



loading...