Κ.Φαρσαλινός κατά κυβερνητικών μέτρων: «Αντί να σώσουν ανθρώπους έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες βλάβες στην κοινωνία»

 Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός ερευνητής, γιατρός και πλέον συνεργάτης του Εργαστηρίου Μοριακής Βιολογίας και Ανοσολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών και του Τμήματος Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, έδωσε μία συνέντευξη – χείμαρρο στο περιοδικό Crash και τη Μαρία Καρρά, κατακεραυνώνοντας τα επαίσχυντα κυβερνητικά μέτρα για την πανδημία, ενώ ταυτόχρονα μίλησε για τα τεστ, τα εμβόλια και τους θανάτους από COVID-19 στην Ελλάδα.

«Διατάγματα προστασίας έβαζαν τα φασιστικά καθεστώτα», τόνισε μεταξύ άλλων για να συμπληρώσει: «Σε μία Δημοκρατία προστασία διά της βίας ή των εκβιασμών δεν υπάρχει».

Σχετικά με τα εμβόλια κατά του COVID 19, ο κ. Φαρσαλινός επισήμανε: «Τα εμβόλια που έχουμε για την ιλαρά, την ερυθρά, την παρωτίτιδα είναι εμβόλια που προσφέρουν αποστειρωτική ανοσία, δηλαδή εμποδίζουν τη μόλυνση και προσφέρουν μακροχρόνια προστασία. Αυτό δεν ισχύει με τα εμβόλια για COVID».

Τέλος, σχετικά με τα κυβερνητικά μέτρα όσον αφορά τη συνολική αντιμετώπιση της πανδημίας ο διακεκριμένος καθηγητής σχολίασε: «Δεν είναι μόνο ότι δεν έσωσαν ανθρώπους, είναι ότι έχουν προκαλέσει ανυπολόγιστες βλάβες στην κοινωνία και μάλιστα σε κομμάτια της που δεν είχαν σοβαρό κίνδυνο από τον ιό».

loading...