ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΕΛΛΑΔΙΤΕΣ «Καναπεδάκηδες» «βολεψάκηδες» «εμβολιάκηδες»






Γράφει η Μαίρη Καρά  *  

 Περί «καναπεδάκηδων», «βολεψάκηδων», «εμβολιάκηδων»  ο λόγος… που από το ηθικό δίλημμα: «φτώχεια και ανωνυμία ή πλούτη και δόξα;» προτιμούν το δεύτερο. Φυσικό είναι, αφού ο  «πλούσιος» εσωτερικός κόσμος τους διακατέχεται από πάθος καταξίωσης σε όλους τους τομείς της ζωής και με κάθε Μέσον.

    Ο σκοπός τους ΄Αγιασε τα Μέσα τους και διέφθειρε τα Έξω τους η κενοφιλοδοξία, για εκπλήρωση υλικών επιθυμιών. Μα όταν αποκαταστάθηκαν στα μάτια της κοινωνίας… περίσσεψε το ενδιαφέρον Ανεξάρτητης πατρίδας και Αλληλεγγύης στον διπλανό… η φτώχεια και η δυστυχία μακριά από μας! «Ο χορτάτος τον πεινασμένο…» έλεγαν οι σοφές γιαγιάδες μας.

  Σήμερα που οι πρώην εργαζόμενοι νοικοκυραίοι κινδυνεύουν να χάσουν άδικα το εντίμως αποκτημένο βιός τους και να πεινάσουν… οι υποτακτικοί χορτάτοι κι αμετανόητοι απάτριδες συνεχίζουν να κερδοσκοπούν εις βάρος των ανέργων. Ζουν μέσα στην χλιδή, εκεί όπου αδυνατεί να εισχωρήσει η «λαϊκή» οσμή και η επαναστατική φωνή του ταλαίπωρου βιοπαλαιστή.

   Φωνή βοώντος σκεπτόμενου Έλληνα και κατοικούντος στην ύπουλα κατακτημένη Ελλάδα από επίδοξους παντοκράτορες του πλανήτη. Φωνή που πάλλεται από πατριωτική έξαψη και Εθνική Υπερηφάνεια και δεν κρύβει την οργή της τόσο για τους εξουσιαστές όσο και για τους εξουζιαζόμενους, που κατατρώνε τα σπλάχνα της Ελλάδας και λαθροβιούν ως παράσιτα.  

     Άραγε πως νοιώθουν αυτοί οι αραχτοί και βολεμένοι με κάθε μέσον κατ’ επίφαση Έλληνες… στον γυάλινο κόσμο τους; Είναι ευχαριστημένοι με τα εύκολα αποκτηθέντα πλούτη τους, για τις «τίμιες» μεν πελατειακές δε υπηρεσίες τους στον Δημόσιο και Ιδιωτικό βίο τους; Άραγε γνωρίζουν την παροιμία: «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται;» κι ότι ο χρόνος τους τελειώνει κι έρχεται καλπάζοντας η ώρα της τιμωρίας τους;

 Εκτός από εκείνους όμως που δικαιολογημένα αδιαφορούν, αφού δεν κατέστη δυνατόν η Ηθική Κρίση και η Διαφθορά της κοινωνίας να ευαισθητοποιήσει τα επιλεκτικά συναισθήματά τους… αδιαφορούν κι εκείνοι που μπορεί κάτι να πιάνουν στον αέρα… μα εθελοτυφλούν ή εθελοκωφεύουν… σκοπίμως.

Εσείς οι Ελληνόφωνοι και Ελλαδίτες σε ποια κατηγορία πολιτών θεωρείτε, πως ανήκουν οι «κούφιες» οντότητές σας; Στους «ωχαδελφιστές» καλοπερασάκηδες και «βολεψάκηδες» του καθεστώτος; ΄Η μήπως είστε απάτριδες και ανθέλληνες με επιζήμια υπαρξιακή παρουσία; Απορία για τους πατριώτες που αγωνιούν για το μέλλον της Φυλής και για την… εξοχότητά σας πιστεύουν πως χρήζει διδακτορικής διατριβής και… έρευνας.

Αυτοί που σέβονται την πολιτιστική κληρονομιά και διάγουν βίον ενάρετον, αδυνατούν να δεχτούν, πως ανήκετε στην φοβερή Ελληνική Φυλή,  που γέννησε τον Πολιτισμό. Είναι οι Γνώστες του συστήματος Αξιών του Γένους μας και έμπνεοι από Ελληνικό Πνεύμα. Εσείς απουσιάζατε από την επιφοίτηση, επιδιδόμενοι στο προσφιλές σας σπορ του καναπέ μετά οινο-πνεύματος… χάνοντας Φαιά Ουσία και Ελληνική Σοφία!

  Εύλογα γεννάται η Απορία: Άραγε πόσοι πολίτες διατηρούν στο DNA αρχέγονες Ιστορικές μνήμες; Θα πάρουμε ποτέ την απάντηση από ειδικούς Επιστήμονες; Προς το παρόν η φανερή έλλειψη πατριωτικού ενδιαφέροντος της πλειοψηφίας του καναπεδάτου πολίτη είναι ανθελληνική και αποκαρδιωτική. Ως εκ τούτου παραμένει σε αδράνεια η ποθητή Ένωση Ελλήνων.       

   Αίφνης μας προέκυψε μια νέα κατηγορία παρτάκηδων, που πίστεψαν, πως το προωθηθέν μετά βαίων και κλάδων από τα νεοταξικά υποχείρια φάρμακο, ήταν για το «καλό» τους. Από άγνοια έτρεξαν να «τσιμπηθούν», για να σωθούν από την ψεύτικη πανδημία του ιού της ανοησίας. Πήγαν για γιατρειά και βγήκαν μπολιασμένοι. Τώρα είναι μετανοιωμένοι και κλαμένοι.

Αποτρόπαια φαινόμενα ελλαδιτών υποτακτικών, που τόσο εγωιστικά ενεργούντες, γίνονται συνένοχοι στο Υγειονομικό έγκλημα, που διαπράττουν οι διεστραμμένοι «εθνοσωτήρες». Είτε από άγνοια είτε εξ ανάγκης τα μπολιασμένα πειραματόζωα διέπραξαν αντεθνική πράξη, αφού οι δόλιοι πολιτικοί μετρούν αριθμούς υποταγμένων, για να πιέζουν τους ανυπότακτους.

Να μην εφησυχάζουν λοιπόν, αν δεν θέλουν να θεωρηθούν συνένοχοι και ισάξιας τιμωρίας με τους προδότες πολιτικούς. Στο παραπέντε προλαβαίνουν να αναγνωρίσουν τα λάθη τους και να αναλάβουν έμπρακτα τις ευθύνες τους. Ευχής έργο θα είναι, να επιδιώξουν συναδέλφωση με όλους τους Έλληνες, για να ξεκινήσουν πάνοπλοι τον κοινό απελευθερωτικό ΑΓΩΝΑ.

loading...