Κλυδωνίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη…


Αυτή η κυβέρνηση και προσωπικά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θέλουν να διορθώσουν τα αποδεδειγμένα λάθη τους και συνεχίζουν κάνοντας πως δεν καταλαβαίνουν, να στοχοποιούν περαιτέρω και να θέτουν στο κοινωνικό περιθώριο μεγάλο μέρος του λαού, που καλώς ή κακώς δεν δέχεται να εμβολιαστεί!

Έτσι με τα νέα κυβερνητικά μέτρα αποκλείονται οι ανεμβολίαστοι σχεδόν από παντού, με το επίσημο Lock down για τους ανεμβολίαστους! Ακόμη και για τους ανοικτούς χώρους απαιτείται rapin test! Το οποίο λένε πως διαρκεί για 48ωρο, αλλά η πραγματικότητα είναι διαφορετική! Από την στιγμή που λήγει την τρίτη ημέρα το μεσημέρι και όχι όταν συμπληρωθούν ακριβώς 48 ώρες!

Αυτή η πολιτική αλαζονεία στο κυνήγι μαγισσών, έδειξε ήδη τα αρνητικά αποτελέσματα στην αγορά! Όπου καταρρίπτονται όλα τα προηγούμενα αρνητικά ρεκόρ! Όπου το περασμένο Σαββατοκύριακο, πρώτο των νέων κυβερνητικών μέτρων, καταγράφηκε πτώση του τζίρου στην εστίαση της τάξεως 30-50%, την δε Δευτέρα και Τρίτη η πτώση του τζίρου έφτασε στο 80%!

Απίστευτη πτώση, που αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση επιφέρει την ολοκληρωτική καταστροφή στην επιχειρηματικότητα, πέραν της απάνθρωπης στέρησης των δημοκρατικών και συνταγματικών δικαιωμάτων των ανεμβολίαστων πολιτών!

Άλλωστε για τον λόγο αυτό η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών και Συναφών Επαγγελμάτων (ΠΟΕΣΕ) προχωράει σε Πανελλαδική απεργία την προσεχή Τρίτη 16 Νοεμβρίου! Όπου στην ανακοίνωσή της επισημαίνεται, ότι πλέον βρίσκονται σε κίνδυνο χιλιάδες θέσεις εργασίας!

Διαμαρτυρόμενοι για τα νέα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί λόγω Covid19 και ζητώντας από την κυβέρνηση να λάβει μέτρα στήριξης για τον κλάδο της εστίασης!

Και η απάντηση από την κυβέρνηση που έχει μειωμένες ευαισθησίες, ήλθε πολύ γρήγορα από τον αλαζόνα και ανεκδιήγητο Υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη! Πιο συγκεκριμένα:

Το πρωί της Παρασκευής 12 Νοεμβρίου στο Open φιλοξενήθηκαν οι απόψεις του Προέδρου της ΓΣΕΒΕΕ (Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδας) Γιώργου Καββαθά, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι κλείνουν τις επιχειρήσεις εστίασης την Τρίτη σε ένδειξη διαμαρτυρίας και θυμού απέναντι στα κυβερνητικά μέτρα!

Προφανώς λοιπόν, αυτή η τοποθέτηση προκάλεσε την παρέμβαση του κ. Γεωργιάδη, ο οποίος ανερυθρίαστα ισχυρίστηκε:

«Στην εστίαση δόθηκαν τεράστιοι πόροι, υπερδιπλάσιοι πόροι από άλλους κλάδους. Ακούγεται και λίγο σαν αχαριστία καθώς τα χρήματα που πήραν τα στερήθηκαν άλλοι κλάδοι, όπως το λιανεμπόριο και άλλοι ελεύθεροι επαγγελματίες»!

Τα ακούσατε; Είσαστε και αχάριστοι! Θα μας πει όμως ο κ. Γεωργιάδης ποιοι είναι οι αδικημένοι κλάδοι; Αυτό το κράτος δικαίου υπηρετεί ο κ. Γεωργιάδης;

Αλλά να μας πει ακόμη ο κ. Γεωργιάδης, ποιος θα ζήσει τις οικογένειες όσων υπαλλήλων βρεθούν στο δρόμο από τις επιχειρήσεις της εστίασης; Ποιος θα πληρώσει την υπεραύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ; Ποιος θα πληρώσει την συνεχώς αυξανόμενη ακρίβεια των προϊόντων πρώτης ανάγκης και όχι μόνο;

Βέβαια ο κ. Γεωργιάδης είναι χορτάτος και δεν έχει καμιά ανάγκη!

Ωστόσο νομίζει πως μπορεί να λέει ότι θέλει! Ας αναλογισθούν σήμερα λοιπόν οι ψηφοφόροι του και κυρίως εκείνοι του ΛΑΟΣ για το τι ακριβώς ψήφιζαν!

Να τον ξαναψηφίσουν, όμως πρώτα να ρίξουν μια ματιά στον καθρέπτη τους! Ίσως να μην αναγνωρίσουν το πρόσωπό τους! Ίσως λέγω, ίσως!!


Τσουρουφλίζει την κυβέρνηση ο ευρωβουλευτής της ΝΔ Γιώργος Κύρτσος…Δεν είναι ούτε μια, ούτε δυο φορές το τελευταίο χρονικό διάστημα που ο Γιώργος Κύρτσος μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τσουρουφλίζει τον Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη! Αμφισβητώντας πολλές από τις αποφάσεις του!

Αλλά η τελευταία είναι ωσάν ένα παγόβουνο που σκεπάζει την κυβερνητική διαχείριση της πανδημίας!

Έγραψε λοιπόν στο Twitter στις 9 Νοεμβρίου 2021 ο Ευρωβουλευτής της ΝΔ:

«Έφτασε η ώρα να παραδεχτεί η κυβερνητική ηγεσία λάθη και παραλείψεις στη μάχη κατά του COVID-19, να κάνει τους υπολογισμούς από την αρχή, να εφαρμόσει νέα αξιόπιστη και αποτελεσματική πολιτική. Δεν θα κριθεί από τα αναπόφευκτα λάθη, αλλά από τη δυνατότητα χάραξης διορθωτικής πορείας.»!

Φωτιά στα μπατζάκια του Πρωθυπουργού, όπως λέγαμε κάποτε!!


Χτυπήματα κάτω από το τραπέζι καταγγέλλει ο Φαίδων Βόβολης…


Από την κ. Μάντυ Σεβαστού, Εκπρόσωπο Τύπου του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” του γιατρού Φαίδωνα Βόβολη, λάβαμε το παρακάτω Δελτίο Τύπου και το καταχωρούμε για την ενημέρωσή σας:

«Τις τελευταίες δύο ημέρες παρατηρήσαμε έναν υπερβάλλοντα ζήλο για την υγεία του Επικεφαλής του κινήματος “Ελεύθεροι Ξανά” κ. Φαίδωνα Βόβολη.

Δημοσιογράφος συστημικού τηλεοπτικού σταθμού ισχυρίστηκε πως έβγαλε... “λαβράκι” για μία είδηση που έχει κάνει ήδη το γύρο του διαδικτύου εδώ και δύο μήνες περίπου!

Επίμαχο θέμα... η νόσηση του κ. Βόβολη από κορωνοϊό. Εμμέσως πλην σαφώς, ο δημοσιογράφος ισχυρίστηκε σε αναρτήσεις του στο Twitter, πως κατόρθωσε να κάνει τον κ. Βόβολη να... “παραδεχθεί” πως έχει πιστοποιητικό νόσησης... μόνο που η δημοσιογραφική του “όσφρηση” παρουσιάζει μία διαφορά φάσης δύο μηνών.

Ο κ. Βόβολης έχει μιλήσει για την νόσησή του από την πρώτη στιγμή όπου βρισκόταν απομονωμένος στο ιατρείο του. Σε απόλυτη καραντίνα... Μίλησε σε βίντεο μέσα από το προσωπικό του προφίλ, μέσα από συνεντεύξεις τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές, κατέθεσε επίσημα στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών το γεγονός της νόσησής του (πιστοποιημένο από τα πρακτικά των συνεδριάσεων του Πειθαρχικού Συμβουλίου) και μοιράστηκε την θέση του πως παρ' όλο που έχει πιστοποιητικό νόσησης δεν θα το χρησιμοποιούσε ποτέ με βάση την ιδεολογία του, με όλο τον Ελληνικό λαό.

Το γεγονός πως κάποιοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ειδήσεις, ή να περάσουν υπονοούμενα με αήθεις επιθέσεις, δείχνει τον άκρατο αμοραλισμό τους. Το αμοραλιστικό παραλήρημα μίας κυβέρνησης που απλώνει πρόδηλα τα πλοκάμια της στη δημοσιογραφία. Εκεί που κάποιοι ονειρεύονται να διακριθούν μέσω εκτέλεσης εντολών... ή συναινώντας και εκτελώντας πιστά κατάπτυστες στρατηγικές ύβρεων, διχασμού και κοινωνικού κανιβαλισμού. Εκεί που η ανηθικότητα φτάνει σε τέτοια επίπεδα αψήφισης του νόμου, που δεν διστάζουν να παραβούν ιατρικά απόρρητα για μία δήθεν είδηση!

Αυτή είναι η κυβέρνηση που εκπροσωπεί τον Ελληνικό λαό;

Αυτοί οι εκφραστές της;

ΟΧΙ… Η υπερήφανη Ελλάδα διακατέχεται από αξιοπρέπεια, ήθος και ενσυναίσθηση. Διακατέχεται από αλληλεγγύη, ανθρωπιά και ποιότητα.

Καιρός να βάλουμε την ποιότητα αυτή στην πολιτική.

Καιρός να τα αλλάξουμε όλα. Με δικαιοσύνη. ΜΑΖΙ!!Δεν υπάρχουν σχόλια :