Γ. Τράγκας: “Ο Μητσοτάκης είναι ο χειρότερος πρωθυπουργός…” (βίντεο)

 Στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα τον υποδέχθηκαν υποστηρικτές του με μεγάλο ενθουσιασμό

Στα Τρίκαλα βρέθηκε χθες Κυριακή 14-11-2021 ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του νέου κινήματος “Ελεύθεροι άνθρωποι” Γιώργος Τράγκας, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ, σχετικά με την απόφασή του να ηγηθεί στο νέο κίνημα που δημιούργησε ο ίδιος, προσδοκώντας να μπει στη βουλή και να προσφέρει στην κοινωνία για μια καλύτερη ζωή των Ελλήνων πολιτών.

Στα Τρίκαλα και στην Καλαμπάκα τον υποδέχθηκαν υποστηρικτές του με μεγάλο ενθουσιασμό.

Το trikalaola.gr ήταν εκεί και κατέγραψε σε βίντεο όλη τη συνέντευξη, στην οποία άσκησε βαριά κριτική στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, χαρακτηρίζοντάς τον μάλιστα ως τον χειρότερο πρωθυπουργό  που έχει περάσει από την Ελλάδα… Ο κ. Τράγκας μίλησε και για τα καυτά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το trikalaola.gr:

Η ανακοίνωση από το γραφείο τύπου για την επίσκεψη σε Καλαμπάκα και Τρίκαλα:
Γ. Τράγκας: «Στα Τρίκαλα ο Ασκληπιός είναι πολύ θυμωμένος με τον διχασμό που έφερε η πολιτική του κύριου Μητσοτάκη»
Τρίκαλα-Καλαμπάκα, Κυριακή. Υπό την σκιά των ιερών βράχων στα Μετέωρα. Από την εποχή που έλιωσαν οι παγετώνες και γεννήθηκαν μέσα από την λιμνοθάλασσα, μετά από σεισμό τα πελώρια άσβεστό- ιζηματογενή πέτρινα αυγά των Μετεώρων, Ο θεός δεν άκουσε τέτοιο μίσος να απλώνεται εξαιτίας ενός ιού στην ανθρωπότητα. Ίσως ο άνθρωπος του Νεάντερταλ είχε λιγότερη αυτοκαταστροφική μανία στον αρχέγονο οπίσθιο λοβό του εγκεφάλου. Η επίθεση του Κάιν εναντίον του Άβελ επέστρεψε με το επιχείρημα «το κάνω για να προστατέψω την υγεία σου!».
Η κυρία που καθόταν απέναντί μου δεν έκρυβε την ανυπομονησία της για το πότε θα τελείωνε το ραντεβού μας. Έμαθα ότι ήθελε να επιστρέψει στο σπίτι της για να λογομαχήσει με την αδελφή της που έκλεισε ημερομηνία, για να εμβολιαστεί εκβιαζόμενη από την δουλειά της!
Στα μάτια της έβλεπα πανικό, θυμό και αμηχανία. Φοβόταν μήπως πάθει τίποτα η πολυαγαπημένη αδελφή της. Δίπλα σε άλλη καρέκλα καθόταν ο πρόεδρος των πολυτέκνων του νομού, κύριος Ιωάννης Καλαμπαλίκης.  Έχει έξι παιδιά και εκπροσωπεί 250 οικογένειες πολυτέκνων. Ένα από τα παιδιά του προσεβλήθη από κορωνοϊό αλλά κανείς δεν κόλλησε παρά το γεγονός ότι έμειναν για αρκετές μέρες καραντίνα όλοι μαζί στο σπίτι. Ο κύριος Μητσοτάκης υποχρεώνει την κόρη του να πληρώνει 80 ευρώ τον μήνα για rapid test προκειμένου να εργαστεί σε γυμναστήριο της περιοχής. Η κοπέλα παίρνει 300 ευρώ μισθό! Το Μαξίμου και οι διάφοροι «Βασιλακόπουλοι» που είναι πιόνια του περιόρισαν τις αποδοχές της κατά 80 ευρώ γιατί, όπως εκτιμούν οι κάτοικοι των Τρικάλων κάνουν εμπόριο με τα πάμφθηνα σε κόστος rapid test που Αδώνιδες και Πλεύρηδες τα κοστολογούν στα 10 ευρώ.! «Βοηθήστε τους πολύτεκνους» μου είπε ο πρόεδρος των πολυτέκνων.
Η κατάσταση στο νοσοκομείο των Τρικάλων είναι δραματική. Συνολικά 45 άτομα τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Περίπου 10 επέστρεψαν αφού εμβολιάστηκαν. Μέσα στα Τρίκαλα, όπως λένε οι δημοσιογράφοι, ένα ποσοστό 76% έχει εμβολιαστεί. Στην Καλαμπάκα ανέρχεται σε 50%, στην περιοχή της Πύλης 25% και στην μεριά του Φαρκαδόνου 30%.
Το άγαλμα του Ασκληπιού με το φίδι τυλιγμένο στο ρόπαλό του, στην γέφυρα του ποταμού που διασχίζει την πόλη, τραβάει όλα τα βλέμματα. Ο μέγας πατέρας της Ιατρικής που έχει γενέτειρα το Τρίκκη, δεν μπορεί να πιστέψει ότι επιβάλλονται φάρμακα και θεραπείες στους ανθρώπους των ημερών μας χωρίς συναίνεση. Το φίδι στο ρόπαλο, το σύμβολο υπομονής που πρέπει να έχει ένας γιατρός ή ένας φαρμακοποιός, είναι έτοιμο να ορμήσει και να δαγκώσει όλους αυτούς που παραβιάζουν συστηματικά την παρηγορητική σχολή λερώνοντας την λευκή μπλούζα.
Οι καφετέριες είναι γεμάτες κόσμο στα Τρίκαλα. Απόδειξη της υψηλής ανεργίας που εκτιμάται γύρω στο 25-30%. Σίγουρα τα εμπορικά καταστήματα και οι επιχειρήσεις εστίασης υπέστησαν μεγάλες βλάβες. Μήπως οι κύριοι ειδικοί λοιμωξιολόγοι και οι επώνυμοι συνάδελφοι δεν μπορούν να διανοηθούν πόση ζημιά έχουν προκαλέσει στην οικονομία και σε εκατοντάδες χιλιάδες οικογένειες.
Κάτω από τους ιερούς βράχους των Μετεώρων, συνάντησα έναν ευγενέστατο άνθρωπο, Δήμαρχο της περιοχής, τον κύριο Θεόδωρο Αλέκο. Ο οποίος μου περιέγραψε την όλη κατάσταση στην Καλαμπάκα. Πολλοί Έλληνες δεν γνωρίζουν ότι αυτά τα αυγοειδή σε σχήμα πετρώματα, ελκύουν το ενδιαφέρον εκατομμυρίων τουριστών κάθε χρόνο. Και θα μπορούσαν να είναι ταξιδιωτικός προορισμός για περισσότερους τουρίστες, αν το ελληνικό κράτος προωθούσε όσο έπρεπε την περιοχή. Σίγουρα οι διεθνείς κινηματογραφικές εταιρείες θα γύριζαν περισσότερες ταινίες και χιλιάδες αναρριχητές θα έρχονταν να γνωρίσουν το εκπληκτικό αυτό γεωλογικό φαινόμενο, που προέκυψε όπως λένε, μετά από μεγάλο σεισμό κάπου στα Τέμπη και απορρόφηση όλων των υδάτων της λιμνοθάλασσας από το υπέδαφος.
Ο πρόεδρος των ξενοδόχων, κύριος Ιωάννης Κουρούπας (η περιοχή έχει 40 ξενοδοχεία), μου είπε ότι επιδίωξή τους είναι να αποκτήσουν μεγαλύτερο μερίδιο από τον εγχώριο τουρισμό. Τα Μετέωρα έρχονται στην 2ερη θέση μετά την Ακρόπολη από πλευράς εγχώριου τουρισμού. Θεωρούν άδικο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη τους υποχρεώνει να δέχονται πελάτες με υγειονομικά πιστοποιητικά ενώ δεν ισχύει το ίδιο για 400 σπίτια που ανήκουν σε πλατφόρμες βραχυχρόνιας μίσθωσης. Τα οποία σπάνε τις τιμές και δημιουργείται έτσι ένας αθέμιτος ανταγωνισμός. Θεωρούν ότι θα έπρεπε η σημερινή κυβέρνηση να επιβάλλει ισονομία, μια δίκαιη μεταχείριση τόσο για τα ξενοδοχεία όσο και για τις βραχυπρόθεσμες μισθώσεις. Όπως μου είπαν, υπάρχει μια ετήσια κάλυψη, κατά μέσο όρο 60% των 6.000 κλινών που διαθέτουν τα ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Καλαμπάκα.
Τα Τρίκαλα έχουν διχαστεί από τα προνόμια που με δόλιο τρόπο διανέμει στους εμβολιασμένους ο κύριος Μητσοτάκης αποστερώντας στους υπόλοιπους ανεμβολίαστους να πιούνε ένα καφέ μέσα σε ζεστό περιβάλλον, έστω και με rapid test. Στην πόλη του Ασκληπιού υπάρχει ένα ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Ο κύριος Σκρέκας ενόψει εκλογών, ως βαρόνος της περιοχής προσπαθεί με ορισμένες κινήσεις να θερμάνει το κλίμα υπέρ της ΝΔ. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα βουλευτή και το ΠΑΣΟΚ θέλει να πάρει πίσω την δύναμη που του πήρε η Κουμουνδούρου. Οι κάτοικοι όμως, όλων των κομμάτων, χαμογελούσαν με νόημα στην ιδέα ότι ο κύριος Γ. Παπανδρέου επισκεπτόταν την Καλαμπάκα αυτό το Σαββατοκύριακο. Ποιος ξέρει αν περάσει από το άγαλμα του Ασκληπιού, ίσως προκαλέσει αντίδραση του φιδιού που είναι τυλιγμένο στο ραβδί του θυμωμένου πατέρα της Ιατρικής.
loading...