Ο μεγάλος Εθνιστής Κωστής Παλαμάς περί Πατριωτισμού.

 

Ο Εθνικός ποιητής Κωστής Παλαμάς μας διδάσκει σχετικά με τον Πατριωτισμό και τον Εθνισμό.

«Ο πατριωτισμός είναι το ευγενέστερον των αισθημάτων, αλλά και το προχειρότερον εις εκμετάλλευσιν υπό των φωνασκών, των αγυρτών και των επιτηδείων παντός είδους» («Άπαντα 2», σελ. 74). Ο ίδιος αγάπησε, όπως γράφει, δύο θρησκείες – είδωλα «την ποίηση και την μεγάλη ιδέα», που την ύμνησε, έντονα, μέχρι το 1925. Ευλογία Θεού είναι ότι αυτήν την εποχή, την πιο κρίσιμη ιστορικά για το έθνος, έχουμε δίπλα μας τον Μέγα Εθνιστή, τον κύριο κύριο Άγγελο-Ευάγγελο Φ. Γιαννόπουλο. Ιδού μια από τις ανεκτίμητες υπηρεσίες του προς την Πατρίδα, με βάση τις αναφορές του Κωστή Παλαμά.  

Κοινή διαπίστωση είναι ότι όλοι οι κίβδηλοι υποστηρικτές της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού, αρνούνται να υποστηρίξουν δημόσια τον συνδυασμό εθνικής σωτηρίας-επιβιώσεως. Το αποτέλεσμα είναι να μην χάνουμε πολύτιμο χρόνο ως έθνος, την ώρα που αργοπεθαίνει η Ελλάδα, να μην είναι σε θέση να μας εξαπατούν, καθώς αμέσως πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτονται. 

Κοινώς αποδεκτό είναι ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός Έλληνας στον κόσμο που προτείνει τον συνδυασμό : Oρθοδοξία, Εκκλησιασμός, κατήχηση, χρηστά ήθη, μουσικά σχολεία, υψηλός αθλητισμός, ιστορική γνώση, για την δημιουργία Ελλήνων ανώτατης ποιότητας. Ακόμη μας προτείνει την εφαρμογή του άρθρου 120 παρ. 4 του Ελληνικού συντάγματος, την κατάργηση των κομμάτων και την αλλαγή πολιτεύματος. 

Χιλιάδες παιδιά, αθόρυβα και σε χαμηλούς τόνους, εδώ και αρκετά χρόνια, ακολουθούν αυτόν τον συνδυασμό. Στο σημείο αυτό να τονίσουμε κάτι ακόμη πολύ σημαντικό. Αυτό είναι ότι μέσα από τον συνδυασμό που μας προτείνει για την εθνική μας επιβίωση και ανεξαρτησία, μας δίνει το πολύ ισχυρό πλεονέκτημα, να ξεχωρίζουμε μέσα σε πολύ λίγα λεπτά, τους πραγματικούς Έλληνες και τους ανθέλληνες. Κανένας από τους όψιμους “πατριώτες” δεν δέχτηκε δημόσια να υποστηρίξεις δημόσια τον προαναφερόμενο συνδυασμό. Μέσα από την πρόταση του αυτή, κερδίσαμε πολύτιμο χρόνο, ώστε να μην πέφτουμε θύματα διαφόρων λαοπλάνων. 

Ο κύριος Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός και Γεωπολιτικός αναλυτής εδώ και 16 συναπτά έτη μέσα από τις εργασίες του, επιμένει να απομακρυνθούμε από τον Διονυσιακό πολιτισμό (Άγιος Χρυσόστομος ο στυλοβάτης του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας) και να επιστρέψουμε στις παραδοσιακές Ελληνοχριστιανικές αξίες.

Τον Έλληνα που ξεπέρασε σε επιτεύγματα τον Μέγα Αλέξανδρο δεν τον γνωρίζει κανείς !!!

Η οικουμενική στήλη Επικρατέειν η Απόλλυσθαι με τους χιλιάδες ομογενείς και όχι μόνον αναγνώστες, μέσα από την ξεχωριστή παιδεία και φιλοσοφία, είναι η μοναδική που προσφέρει τις πιο ουσιαστικές-ανεκτίμητες υπηρεσίες στην πατρίδα, σύμφωνα με όλους τους γνήσιους Έλληνες εντός και εκτός της επικράτειας.

Η στήλη έχει την περισσότερη επισκεψιμότητα-σεβασμό και εκτίμηση εντός και εκτός συνόρων από όλους τους Έλληνες Χριστιανούς. Σχετικά με την στήλη Επικρατέεν η Απόλλυσθαι εδώ και πολλά χρόνια όλοι οι Χριστιανοί αναγνώστες με παιδεία, σε σχόλια, email και τηλεφωνικά, αναφέρουν, ότι έχουν διαβάσει όλους τους Έλληνες και ξένους καθηγητές σχετικά με την ιστορία της Ρωμαϊκής-“Βυζαντινής” αυτοκρατορίας, εν τούτοις μόνον στις εργασίες, από την στήλη Ορθοδοξία-γεωστρατηγική και ιστορία του κυρίου  Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου, διάβασαν τόσες πολλές νέες-πρωτότυπες και τεκμηριωμένες ιστορικές παρατηρήσεις. 

Επίσης επισημαίνουν ότι μέσα από αυτές τις ιστορικές του εργασίες, ανέβασε το ηθικό τους στον μέγιστο βαθμό κατά την πιο δύσκολη ιστορικά στιγμή για το Ελληνικό έθνος και παράλληλα αύξησε κατά πολύ περισσότερο την αγάπη τους για την Ελληνική μεσαιωνική ιστορία “Βυζάντιο”, τους αρχαίους φιλοσόφους και την πατρίδα. Ταυτόχρονα δημιουργεί Έλληνες ανώτατης ποιότητας με έναν μοναδικό συνδυασμό, τον οποίο προτείνει, μόνον εκείνος. 

Στα 16 χρόνια που είναι στα ΜΜΕ, ο κύριος Γιαννόπουλος, έχει στείλει χιλιάδες παιδιά στις Εκκλησίες, στα μουσικά σχολεία, και στον υψηλό-ερασιτεχνικό αθλητισμό, με μοναδικό σκοπό την δημιουργία Ελλήνων ανώτερης ποιότητας. Έλληνες οι οποίοι θα αντέχουν στα δύσκολα και δεν θα είναι χειραγωγήσιμοι από την νέα τάξη πραγμάτων.

Κατά γενική παραδοχή πανεπιστημιακών και πολλών άλλων αξιόλογων Ελλήνων με παιδεία, μέσα από τις εργασίες του κυρίου Άγγελου-Ευάγγελου Φ. Γιαννόπουλου δημιουργούνται άνθρωποι με ολοκληρωμένη και πολύ ισχυρή προσωπικότητα, με αποτέλεσμα να έχουν σημαντικές προσωπικές επιτυχίες και οι οποίοι είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία που θα συναντήσουν στην ζωή τους, ειδικά αυτήν την πολύ κρίσιμη εποχή για το έθνος. 

Η στήλη έχει δεκάδες παγκόσμιες πρωτιές. Κανένα πανεπιστήμιο στον κόσμο δεν έχει κάνει παρόμοιες ιστορικές εργασίες για τον Βουλγαροκτόνο, τον Ηράκλειο, τον Άγιο-Αυτοκράτορα Νικηφόρο Φωκά, τον Ρωμανό Διογένη, τον Μέγα Κωνσταντίνο-Αγία Ελένη, τον Άγιο Θεοδόσιο, την Αυγούστα Ειρήνη, τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο, την Εικονομαχία, την άλωση της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας το 1204, την Τουρκία, την Συρία, την Ρωσία, τον Ερντογάν, τον Διονυσιακό πολιτισμό-σεξουαλική μαγεία και τον Πλάτωνα. Ενδεικτικό είναι ότι με τις μνημειώδεις εργασίες του ισοπέδωσε τους Χριστομάχους παγανιστές, οι οποίοι διχάζουν τον κοινωνικό ιστό και απειλούν με διάλυση το Ελληνικό έθνος. Ουδέποτε στα 16 χρόνια που είναι ο κύριος Γιαννόπουλος στον χώρο, τόλμησαν να του απαντήσουν. Το μόνον το οποίο έκαναν ήταν να καταφεύγουν σε χυδαιολογίες και απειλές, οι οποίες πολλές φορές περνούσαν τα όρια της νομιμότητος. Και όλα αυτά πάντοτε ανώνυμα, πλην ελαχίστων οπαδών της αρχαίας θρησκείας. 

Επίσης για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά ο κύριος Γιαννόπουλος έκανε την ιστορική αποκατάσταση των Μιλτιάδη, Θεμιστοκλή, Παυσανία και Ηρόδοτου. 

Και όλες αυτές οι εργασίες έγιναν κάτω από τις πιο αντίξοες συνθήκες στην παγκόσμια ιστορία. Ουδέποτε στα χρονικά της οικουμένης, βρέθηκε άνθρωπος κάτω από τέτοιες καταστάσεις, και να είναι σε θέση να μεγαλουργεί και να επιτυγχάνει αυτά τα μοναδικά στο είδος τους επιτεύγματα. 

Μην ξεχνάτε ότι ο κύριος Γιαννόπουλος είναι ο μοναδικός μάχιμος, από όλους όσους γράφουν εδώ και δύο δεκαετίες στο Ελληνικό διαδίκτυο, καθώς είναι στην πρώτη γραμμή του υβριδικού πολέμου στην πράξη. Είναι ο μεγαλύτερος διακριθείς στον υβριδικό πόλεμο που βιώνουμε εδώ και χρόνια ως έθνος. 

Λάμπρος Κ. Σκόντζος Θεολόγος-Συντακτική ομάδα του Arisvinews.

loading...