Δίχασαν τους Έλληνες – Εμβολιασμένη νοσεί με κορωνοϊό και επιτίθεται στους ανεμβολίαστους: «Μέσα – Τέλος! – Νιώθω οργή»

Αυτή είναι η Ελλάδα του 2021;

Μια διχαστική κυβέρνηση, ένας διχαστικός πρωθυπουργός και στο τέλος μια Ελλάδα χωρισμένη στα δύο με τις ευχές των ΜΜΕ τα οποία πήραν πολλά εκατομμύρια ευρώ από την κυβέρνηση. 

Σήμερα το πρωί, λίγες ώρες μετά το διάγγελμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, βγήκε στον αέρα του Mega η κα. Ελένη για να επιτεθεί στους ανεμβολίαστους γιατί η ίδια εάν και εμβολιασμένη έχει επί τουλάχιστον τρεις εβδομάδες συμπτώματα του κορωνοϊού! 

Ναι! Θεωρούν ότι φταίνε οι ανεμβολίαστοι γι’ αυτό και όχι η αναποτελεσματικότητα του εμβολίου! 

Η ίδια παραδέχθηκε ότι εμβολιάστηκε με τη 2η δόση στις αρχές Σεπτεμβρίου και υποστηρίζει ότι την κόλλησαν ανεμβολίαστοι έχοντας πάει σε κέντρο διασκέδασης λίγο πριν ισχύσουν τα περιοριστικά μέτρα στην εστίαση. Βέβαια να σημειώσουμε ότι σε κέντρο διασκέδαση δεν πήγαιναν ποτέ οι ανεμβολίαστοι! 

Από εκεί και έπειτα άρχισε την επίθεση στα εκατομμύρια των συμπολιτών της που δεν εμβολιάζονται. 

«Αυτό το πράγμα πρέπει να σταματήσει αυτό το κύμα μη εμβολιασμένων. Νιώθουμε οργή για τους ανεμβολίαστους. Είμαι στο σπίτι μόνη μου. Που θέλω δεν θέλω δεν μπορώ να δουλέψω και τα παιδιά μου σπουδάζουν το εξωτερικό. Ζούμε σε μια κοινωνία αν δεν εφαρμόζεται τους κανόνες μην παίζετε το παιχνίδι.

Άθελά μου κόλλησα με τους έξυπνους που καθόμαστε σε μία γωνία και τους βλέπουμε. Μέσα! Τέλος! Αγανακτήσαμε να τους ακούμε όλους αυτούς. Δηλαδή μας δουλεύουμε; Ο πρωθυπουργός έκανε το καλύτερο».

loading...