ΤΑ ΚΛΑΠΕΝΤΑ  ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ, ΟΙ ΚΛΑΠΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡ’ΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΣ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ. ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ  ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ….

 

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης  *

  *

Κύριε πρωθυπουργέ,

·      Για τα  γλυπτά του Παρθενώνα όλοι οι Έλληνες επικροτούν βέβαια τις ενέργειες σας κατά την επίσκεψη σας στην Ντάουνινγκ Στριτ.

·      Όμως κύριε πρωθυπουργέ γιατί ξεχνάτε κατά την επίσκεψη σας στην νεοναζίστρια  Μέρκελ την διεκδίκηση  των πολύ περισσότερων  αρχαιολογικών μας  θησαυρών που έκλεψαν οι Γερμανοί από την πατρίδα μας κατά την πρώτη γερμανική κατοχή;

·      Και επειδή οι σύμβουλοι σας σίγουρα αγνοούν (ή θέλουν να αγνοούν) το θέμα,  επιτρέψτε μου να σας ενημερώσω σύντομα γι αυτούς.

·      Όπως και για το κατοχικό δάνειο που θέλω να πιστεύω ότι  αγνοείτε ή δεν βρήκατε καιρό να ασχοληθείτε μ’ αυτό.

·      Και ακόμα για τις λοιπές υποχρεώσεις της νεοναζίστριας Μέρκελ που έχει μέγα μίσος εναντίον της πατρίδας μας.

·      Γιατί αυτή η Ανατολικογερμανή της τέως DDR,  ποτέ δεν ξεχνά ότι κύρια αιτία που έχασε ο Χίτλερ της τον πόλεμο ήταν ο χειμώνας της Ρωσίας που τον πρόλαβε πριν επιτύχει τον σκοπό του.

·      Και τον πρόλαβε ο χειμώνας τελείως απροετοίμαστο γιατί εισέβαλε αργά στη Ρωσία την 21ην Ιουνίου 1941. Γιατί  η Χιτλερική Γερμανία πολεμούσε για την κατάκτηση της Κρήτης μέχρι το τέλος Μαϊου του 1941

·      Μετά την εισβολή  στην Ελλάδα τον Απρίλιο του 1941 και την επί ένα περίπου μήνα πολεμική  αντίσταση της υπόλοιπης Ελλάδας.

·      Κάθε άλλη άποψη δεν ευσταθεί. Γιατί πράγματι καθυστέρησε εξ αιτίας της Ελλάδας η εισβολή στη Ρωσία και οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία (προετοιμασίας κτλ) δεν ευσταθεί.

·      Φαίνεται όμως  ο Χίτλερ πίστεψε,   έστω και με καθυστερημένη εισβολή στη Ρωσία την  21ην Ιουνίου 1941, ότι θα κατακτούσε την αχανή Ρωσία προ  του χειμώνα του Νοεμβρίου του 1941.

·      Και  ότι θα τελείωνε τον πόλεμο στην αχανή Ρωσία σε λιγότερο από 5 μήνες.

·      Ούτως όμως ή άλλως το ότι δεν πρόλαβε να κατακτήσει λόγω χειμώνα τη Ρωσία οφείλεται στον πόλεμο και την αντίσταση της Ελλάδας μέχρι τον Ιούνιο του 1941.

·      Εξ ου και το μέγα μίσος αυτής της Ανατολικογερμανής χωριάτας εναντίον της πατρίδας μας.

·      Σε προσεχή μας ανάλυση θα ενημερωθείτε κύριε πρωθυπουργέ με κάθε λεπτομέρεια

·      Για την κλοπή των αρχαιολογικών θυσαυρών μας.

Για την κλπή του πλούτου της Ελλάδας και την καταστροφή της τότε οικομίας μας

Για τις διαπραχθείσες βάρβαρες γενοκτονίες σε βάρος του τότε Ελληνισμού

Και για το κατοχικό δάνειο.

·      Ώστε να δράσετε ως Έλληνας πρωθυπουργος για να πληρώσει η νυν νεοναζιστική γερμανία ότι οφείλει. Και για να επιστρέψει τους Ελληνικούς αρχαιολογικούς θησαυρούς που έκλεψε.

Δρ Ευριπίδης Μπίλλης

 

loading...