ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ





Γράφει η Μαίρη Καρά   *  

 Είναι πράγματι η Ελλάδα των Ελλήνων ή είναι η Ελλάδα «του πέφτουμε στα τέσσερα», η Ελλάδα των τεμπέληδων, η Ελλάδα του «yes men», η Ελλάδα του «ανήκομεν εις την Δύσιν»; Αυτονόητα ερωτήματα υποβόσκουν μέσα μας, αφού έχουμε ακούσει να τα ισχυρίζονται Ανθέλληνες. Πολιτικοί.

     Εμείς οι αμετανόητοι Έλληνες, που αγαπάμε ανιδιοτελώς την πατρίδα μας, απαντάμε: Όχι, δεν μας αφορούν τα «κοσμητικά» που μας… «στολίζουν» οι άσπονδοι φίλοι μας, για να μας μειώνουν. Εμείς είμαστε αγέρωχοι Έλληνες, τιμητές της δόξας των προγόνων μας και των Ιερών Εθνικών Συμβόλων μας.

    Είμαστε οι άοκνοι φρουροί και πιστοί υπερασπιστές των Εθνικών Ιδανικών και γεωγραφικών συνόρων της ιερής πατρίδας μας. Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν γραικύλο, ιταμό φασίστα και ιμπεριαλιστή να μας προσβάλλει τα Όσια και Ιερά της και να έχει κατακτητικές βλέψεις με απειλή διαμελισμού.

     Η Ελλάδα έχει διεθνώς αναγνωρισμένα σύνορα και πρέπει να υποχρεώσουμε τους γείτονές μας, να τα σέβονται, όπως και εμείς σεβόμαστε τα δικά τους. Διαφορετικά θα μας βρουν αντιμέτωπους, όπως εμείς οι Έλληνες ξέρουμε από την Ιστορία μας, πως πρέπει να αγωνιζόμαστε για την Ανεξαρτησία μας.

     Αν νομίζουν οι πουλημένοι πολιτικάντηδες, πως με τις απειλές και τους εκβιασμούς, θα μας υποτάξουν, για να μας οδηγήσουν σε Εθνική υποδούλωση… είναι βαθειά νυχτωμένοι και αυτοί και τα σιωνιστικά αφεντικά τους. Ακόμα δεν κατάλαβαν, πως ο Ελληνικός λαός έχει υψηλό Εθνικό φρόνημα και δυνατό δεσμό με την Ανεξαρτησία και την Ελευθερία;

    Ψηλά το κεφάλι Έλληνες και γρηγορείτε, γιατί «οι καιροί ου μεναιτοί». Πράξτε το καθήκον σας, όπως επιβάλλει το χρέος προς την πατρίδα σας, χωρίς να φοβάστε κανέναν. Το Δίκαιο είναι με το μέρος μας και όποιοι δεν μας το αναγνωρίζουν, τότε, το παίρνουμε μόνοι μας, όπως έλεγε και ο ο Γέρος του Μοριά: «Έχεις δίκιο ωρέ κι αν δεν στο δίνουν, πάρ’ το μόνος σου».

    Το Δίκιο και την Πατρίδα μας τα διεκδικούμε και τα παίρνουμε με τους Αγώνες μας, δεν μας τα χαρίζουν. Το δικαίωμα που δεν ασκείται άμεσα χάνεται. Αν δεν το διεκδικήσουμε τώρα που κινδυνεύει η Ελλάδα και το Έθνος μας, δεν θα μας αξίζει να λεγόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και να μας ανήκει η ιερή χώρα ΕΛΛΑΔΑ.

loading...