ΧΑΜΟΣ στην εκπομπή του Ευαγγελάτου: «Σκάβουν τάφους στην πόλη σας» – «Το μεγαλύτερο πείραμα στην ιστορία της ανθρωπότητας» – ΒΙΝΤΕΟ

 Μπρα ντε φερ στον «αέρα» – Στη μέση η…εικόνα με τους τάφους!

Ιδιαίτερα “θερμή” ήταν η συζήτηση μεταξύ του Νίκου Ευαγγελάτου και του Διδάκτωρ Θεολογίας, Αναστάσιου Πολυχρονιάδη, με θέμα -τι άλλο;- τους εμβολιασμούς.

Το «επεισόδιο» ήρθε αμέσως μετά από ρεπορτάζ για την ραγδαία αύξηση των θανάτων στην Βόρεια Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στην Κεντρική Μακεδονία, με τον παρουσιαστή να δείχνει για ακόμη μία φορά εικόνες με σκαμμένους τάφους!

Ακολούθησε μία “τηλεοπτική μάχη” στην οποία ακούστηκαν “τέρατα”, με τον παρουσιαστή του LIVENEWS να φτάνει στο σημείο να ξεστομίσει τα παρακάτω:

«Είναι 16χιλ άνθρωποι στην Ελλάδα κοντά πεθαμένοι. Σήμερα θα έχουν 7χιλ κρούσματα. Στο νεκροταφείο στην πόλη σας σκάβουν τους τάφους. Με ποιά κριτήρια λέτε δεν εμβολιάζομαι; Καταστρέφουμε δηλαδή την κοινή λογική επειδή εμβολιαζόμαστε; Mάλιστα. Είναι η μεγαλύτερη πανδημία που έχει υπάρξει τα τελευταία χρόνια.

«Πώς τα λέτε αυτά; Σε αυτή την εκπομπή δεν μπορείτε να τα λέτε αυτά», απάντησε ο δημοσιογράφος στο σημείο που ο Θεολόγος του είπε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού είναι πειραματικό.

Ακούστε τον διάλογο:

loading...