Αποφασίζομεν και διατάσσομεν

 Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού πρώτα πέταξε στον δρόμο 7000 μάχιμους υγειονομικούς οδηγώντας έτσι το Ε.Σ.Υ σε πλήρη κατάρρευση, ανακοίνωσε πριν από λίγο τον υποχρεωτικό εμβολιασμό για όλους τους πολίτες ανεξαιρέτως άνω των 60 ετών -με πρόστιμο μάλιστα 100 ευρώ για κάθε μήνα που παραμένουν ανεμβολίαστοι- αγνοώντας βασικές αρχές της ιατρικής νομολογίας αλλά και της ηθικής.

Με την λογική του “αποφασίζομεν και διατάσσομεν” οδηγεί χιλιάδες ηλικιωμένους συμπατριώτες μας σε εξαναγκασμό, βίαιη επιβολή ιατρικής πράξης και οικονομικό στραγγαλισμό. Εννοείται δε, ότι για όλες αυτές τις παράλογες αποφάσεις, κανένας δεν αναλαμβάνει καμία ευθύνη αφού έχουν θεσπίσει το ακαταδίωκτο για εταιρίες και “ειδικούς” και έτσι οι πολίτες έχουν αφεθεί κυριολεκτικά έρμαια στις ορέξεις της εξουσίας.

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ πιστό στις αρχές και στις αξίες του, απαιτεί εδώ και τώρα εκλογές, ώστε να αποφασίσει ο λαός αν εγκρίνει ή όχι τις πολιτικές Μητσοτάκη και της Σοβιετικής Νέας Δημοκρατίας εις ότι αφορά την διαχείριση της πανδημίας. Τολμούν;

ΕΛΛΗΝΕΣ – Γραφείο Τύπου

loading...