ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ – ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΗΔΗ ΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ

Αλίμονο αν ξέρατε, τι περιμένει τον κόσμο στο μέλλον! Αλίμονο αν ξέρατε, πόσο οι άνθρωποι υποφέρουν μέσα στην κόλαση!

Στοιβάζονται εκεί μέσα όπως οι ρέγγες σε ένα βαρέλι. Αν βλέπατε τον κόσμο εκεί μέσα, τότε θα καταλαβαίνατε τη θλίψη του. Και δυστυχώς τις έσχατες μέρες του κόσμου η κόλαση θα γεμίζει όλο και περισσότερο και από νέους ανθρώπους.

Να μην εκπλαγείτε, όταν ακούσετε ότι οι άνθρωποι άρχισαν, να τρέχουν στις εκκλησίες και να προσεύχονται. Αλλά όταν δείτε ότι εκείνοι που φοράνε χρυσά καλύμματα και άμφια απαγορεύσουν την ανάγνωση του Ψαλτηρίου στην αρχή και των Ωρών αργότερα, τότε τα πράγματα δε θα είναι καλά. Τότε η Δευτέρα Παρουσία θα είναι πολύ κοντά.

Δε θα χαθούν όλοι όσοι είναι μέσα στον κόσμο (οι κοσμικοί) αλλά ούτε και θα σωθούν όλοι όσοι βρίσκονται σε μοναστήρια. Ο Κύριος θα πει στους μοναχούς, να κάνουν τόπο για εκείνους τους μυστικούς αγνούς Χριστιανούς που δεν έζησαν σε μοναστήρια αλλά θα έρθει η στιγμή που θα προηγηθούν των πρώτων.

Στους έσχατους χρόνους θα αγοράζετε σπίτια και θα εξωραϊζετε τα μοναστήρια και δε θα έχετε χρόνο για προσευχή. Θα μπορείτε να σωθείτε και πάλι, αρκεί να πορευθείτε με πολλή σοφία και φρόνηση. Καθένας που θα υπερνικήσει όλους αυτούς τους πειρασμούς θα σωθεί. Αφήστε τα γήινα και προετοιμάστε άλλες κατοικίες για εσάς.

Λίγο καιρό πριν τη βασιλεία του Αντίχριστου ακόμα και οι εκκλησίες που θα έχουν κλείσει, θα επισκευαστούν και θα αποκατασταθούν, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Θα επιχρυσώσουν τους θόλους των καμπαναριών και των καθεδρικών ναών και όταν ολοκληρώσουν και τον κύριο ναό, τότε θα έρθει ο Αντίχριστος να ενθρονιστεί σε αυτόν.

Προσευχηθείτε να μακραίνει ο Θεός εκείνον το χρόνο, για να ενθαρρυνθούμε και να στηριχτούμε. Θα είναι μια φοβερή περίοδος αυτή. ΄Ολοι οι καθεδρικοί ναοί τότε θα είναι υπερβολικά θαυμάσιοι αλλά εσείς δε θα πρέπει να μπαίνετε στους ναούς αυτούς. ΄Οσοι θα μπαίνουν εκεί θα συναθροίζονται ως σατανική συναγωγή. (Αποκ. 2.9) Δε θα υπάρξει καμία επιείκια από το Χριστό γι’ αυτούς που θα πάνε σε αυτούς τους ναούς.

Ο Αντίχριστος θα στεφθεί βασιλιάς σε ένα θαυμάσιο ξαναφτιαγμένο ναό της Ιερουσαλήμ με τη συμμετοχή του κλήρου και του τότε Πατριάρχη Ρωσίας. Μη δοκιμάσετε να πάτε εκεί γιατί θα τα έχουν κάνει όλα έτσι ώστε να εξαπατηθείτε. (Ματθ. 24. 24) Ο Αντίχριστος θα γνωρίζει πολύ καλά όλα τα σατανικά καλοπιάσματα και θα παρουσιάσει μεγάλα σημάδια. ΄Ολη η οικουμένη θα τον δει και θα τον ακούσει. Θα σφραγίσει τους δικούς του με τη σφραγίδα του σατανά και θα μισήσει την Ορθόδοξη Ρωσία.

Εσείς θα ζήσετε, για να δείτε τον καιρό που θα έρθει ο Αντίχριστος στην εξουσία. Να μη φοβάστε αλλά να πείτε σε όλους ότι αυτός είναι ο Αντίχριστος και να μην είναι φοβισμένοι. Θα υπάρξει τότε ένας πόλεμος και από όπου θα περάσει δε θα μείνει κανένα ζωντανός. Αλλά πριν από εκείνο τον καιρό θα στείλει με δευτερεύουσες ασθένειες ο Θεός το θάνατο στους αδυνάτους στην πίστη, για να σώσουν την ψυχή τους και να μην κολαστούν από την προδοσία.

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος δε θα είναι για τη μεταμέλεια των ανθρώπων αλλά για την εκμηδένισή τους. Αλλά ο Κύριος θα αφήσει ζωντανούς τους ισχυρούς στην πίστη, για να αντιμετωπίσουν τον Αντίχριστο.

Θα έρθει ένας καιρός που θα παλεύουν και θα παλεύουν τα έθνη και ένας παγκόσμιος πόλεμος θα ξεσπάσει. Και μέσα στην πολλή ασάφεια της κατάστασης θα πουν:

«Αφήστε μας να εκλέξουμε έναν ενιαίο βασιλιά για ολόκληρη τη γη. Και θα τον εκλέξουν. Θα εκλέξουν τον Αντίχριστο ως ανώτατο βασιλιά και ειρηνοποιό. Μόλις αρχίσουν, να ψηφίζουν για ένα ενιαίο άτομο σε όλη τη γη, να ξέρετε, ότι αυτός θα είναι ο Αντίχριστος και είναι απαγορευμένο για τους Ορθόδοξους, να ψηφίσουν γι’ αυτόν τότε.

Ο αρχιμανδρίτης Θεοφάνης αναφορικά με όσα έλεγε ο ΄Αγιος Λαυρέντιος έλεγε: “Οι Ρώσοι θα μετανοήσουν εκ των θανάσιμων αμαρτιών τους:

1) Επειδή επέτρεψαν την αντίχριστη ασέβεια, για να κρατήσουν την εξουσία στη Ρωσία.

2) Επειδή δεν υπερασπίστηκαν το Θεϊκό Βασίλειο, τις Ορθόδοξες εκκλησίες, τα μοναστήρια, τα ιερά και όσια.

3) Επειδή περιφρόνησαν την ευσέβεια και φτάσανε, να αγαπήσουν τη δαιμονική ασέβεια.

Αλλά όμως θα υπάρξει μια ραγδαία πνευματική αλλαγή. Η Ρωσία μαζί με τα σλαβικά έθνη θα αποτελέσει ένα δυνατό βασίλειο. Θα κυβερνηθεί από έναν Ορθόδοξο βασιλέα με θεϊκό χρίσμα. ΄Ολα τα σχίσματα και οι αιρέσεις θα εξαφανιστούν από τη Ρωσία. Δε θα υπάρξει δίωξη της Ορθόδοξης εκκλησίας. Ο Κύριος θα δείξει το έλεός Του στην Αγία Ρωσία, πριν την εποχή του Αντιχρίστου.”

Τότε όλα τα άλλα έθνη εκτός από τη Ρωσία και τα σλαβικά θα κυβερνηθούν από τον Αντίχριστο και θα υποβληθούν σε όλα τα βασανιστήρια που περιγράφονται στις ιερές γραφές. Στη Ρωσία όμως θα υπάρξει μια χαρά και μια άνθηση πίστεως αλλά μόνο για ένα μικρό χρονικό διάστημα, γιατί ο φοβερός δικαστής θα έρθει κι εκεί, για να δοκιμάσει ζωντανούς και πεθαμένους.

Ευλογημένος και τρισευλογημένος θα είναι αυτός που δε θα παρασυρθεί και δε θα δει ως Θεό το αηδιαστικό πρόσωπο του Αντιχρίστου. Οποιοσδήποτε θα τον δει τότε και θα ακούσει τα βλάσφημα λόγια του, να υπόσχεται όλες τις ευλογίες στους ανθρώπους, θα παραπλανηθεί και θα τον λατρέψει χάνοντας την αιώνια ζωή καιγόμενος στη φωτιά την αιώνια.

Ο Αντίχριστος θα καθήσει στον ιερό θρόνο και επιδεικνύοντας ψεύτικα θαύματα θα εξαπατήσει όλους αυτούς που είναι μακριά από το Θεό. ΄Ολος ο κόσμος θα τον δει ταυτόχρονα και μεμιάς (μέσω της τηλεόρασης;).

– Σε ποιον ιερό θρόνο; τον ρώτησαν. Στην εκκλησία;

΄Οχι στην εκκλησία αλλά στα σπίτια μας. Παλιότερα χρησιμοποιούσαν το εικονοστάσι στη γωνία, όπου ήταν οι ιερές εικόνες. Κατόπιν όμως στους χρόνους του Αντιχρίστου θα έχουν εφευρεθεί σαγηνευτικά μέσα εξαπάτησης των ανθρώπων

 ΡΩΣΙΚΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ: ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΟΥ ΛΑΥΡΕΝΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (+1950)

loading...