«Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα»!!! Να πως θα φέρουν ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ στην Ελλάδα!!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

 

Δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα…

Την ώρα που ολόκληρη η χώρα βάλλεται από μέτρα περιορισμού της ελευθερίας, η περίφημη ρήση «να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα» κυριαρχεί, διευκολύνοντας το έργο των διεθνιστών να ξεπαστρέψουν την χώρα και την οικονομία της.

Ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος και του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, σε δήλωσή του μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης εκπροσώπων φορέων της εστίασης και του εμπορίου με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου, αντί να υποστηρίξει πως η ελεύθερη αγορά πρέπει να βγει μπροστά και να πιέσει την κυβέρνηση να αποσύρει τα χουντικού, κατά πολλούς, τύπου μέτρα, ακολούθησε το δόγμα «της κατσίκας του γείτονα», επαναλαμβάνοντας την απαίτηση για «ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΜΕΤΡΑ»!!!

Και στα μαγαζιά περιορισμοί και στα σουπερμάρκετ και παντού! Αυτό ζητούν!!!

Ο κ. Χατζηθεοδοσίου επισήμανε ότι οι εκπρόσωποι των φορέων ζήτησαν από τον Πρωθυπουργό τα μέτρα να είναι οριζόντια, ενώ τόνισε ότι χρειάζεται να στηριχθούν οι επιχειρήσεις, καθώς το 40% των συμπολιτών μας που είναι ανεμβολίαστοι, δυνητικά, δεν μπορεί να μπει στα καταστήματα, με αποτέλεσμα την περαιτέρω μείωση των τζίρων τους.

Ερωτηθείς αν ετέθη θέμα υποχρεωτικότητας εμβολιασμού των υπαλλήλων στην εστίαση ο Πρόεδρος της ΚΕΕΕ απάντησε ότι δεν τέθηκε  ούτε από την κυβέρνηση ούτε από τους εκπροσώπους των φορέων.

«Η αγορά θέλει να υπάρχει ένα ασφαλές περιβάλλον για να λειτουργήσει. Κάθε μέτρο που διευκολύνει την ασφαλή λειτουργία της αγοράς μας βρίσκει σύμφωνους», πρόσθεσε.

Δείτε στο 2.44 τον κ. Χατζηθεοδοσίου να επαναλαμβάνει όσα είπε για τα σουπερμάρκετ. Μάλιστα αστο 3.47, ο δημοσιογράφος τον ρωτά: «Τι να δούμε το τεστ στα σουπερμάρκετ ή να μην υπάρχει τεστ στα άλλα μαγαζιά (σ.σ. σαν να λέμε θες και εσύ μια κατσίκα ή να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα;;;)» «Οριζόντια μέτρα» επέμεινε ο Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

loading...