¨Γιατί να εξοπλίζεσαι όταν εγκαθιστάς μουσουλμανικές κοινότητες εκατοντάδων χιλιάδων, φίλα προσκείμενων στην Τουρκία;¨






 Ελένη Παπαδοπούλου  *  

Πραγματικά δεν κατανοώ τι νόημα έχει να εξοπλίζεσαι και να ενισχύεις την εξωτερική σου πολιτική, όταν εσωτερικώς έχεις ήδη εγκαταστήσει μουσουλμανικές κοινότητες εκατοντάδων χιλιάδων, φίλα προσκείμενων στην Τουρκία. Και όχι μόνο τις εγκαθιστάς, αλλά τις χρηματοδοτείς, τις ενισχύεις, τους δίνεις ένα σκασμό δικαιώματα, τους επιτρέπεις να ζουν παρασιτικά και εις βάρος των Ελλήνων και όσων ζουν και εργάζονται νόμιμα στην χώρα, ενώ τους δίνεις και δικαίωμα πολιτογράφησης, αν και έχουν μπει παράνομα.

Πρόκειται για σχιζοφρενική πολιτική, μία κοροϊδία σκέτη για τον ελληνικό λαό, ο οποίος ταϊζεται με σανό ότι θωρακίζεται έναντι του εχθρού, ενώ ο εχθρός είναι ήδη μέσα στα σπίτια του.

Με λίγα λόγια, καλές οι αμυντικές συμφωνίες, οι εξοπλισμοί και οι συνεργασίες, αλλά επιβάλλεται και ένα ξεκαθάρισμα και μία αποτρεπτική πολιτική στο εσωτερικό. Γιατί ο εποικισμός είναι ουσιαστικά παραχώρηση εδαφών και κατάκτηση της χώρας και μάλιστα με τα δικά μας χρήματα. Πληρώνουμε για να μας υποδουλώνει το Ισλάμ.

Η χώρα κατακτάται εκ των έσω ήρεμα και ωραία και αυτοί πουλάνε φύλαξη συνόρων.

Η εδαφική ακεραιότητα και η ασφάλεια του πληθυσμού δεν είναι ακροδεξιό πρόταγμα. Είναι το πρόταγμα που επέτρεψε σε όλα τα έθνη να επιβιώσουν και να προκόψουν μέσα στους αιώνες. Το να ταυτίζουν την προστασία του έθνους και του Κράτους με ανύπαρκτα παρακρατικά μορφώματα, αυτό είναι το άκρο ένθεν κακείθεν, είναι εκ του πονηρού και το διακινούν όσοι εργάζονται για την καταστροφή μας. Κοινώς οι προδότες. Και οι ακροαριστεροί τους παρακρατικοί στρατοί, που θέλουν το πεδίο δράσης ελεύθερο για να τραμπουκίζουν.

Άνευ αποτρεπτικής πολιτικής στο εσωτερικό, κάθε αμυντική συμφωνία δεν έχει νόημα. Γιατί έχουμε ήδη πέσει εκ των έσω.

https://tourkikanea.gr

loading...