«Θέλουμε να ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΥΝ» – Προκαλεί συθέμελο «ΣΕΙΣΜΟ» το ΒΙΝΤΕΟ!!! Φέρνουν λαίλαπα!!!

 Να γιατί υπάρχει τεχνητή ενεργειακή κρίση που διαλύει τα πάντα…

Η Σάουλε Ομάροβα, κομμουνίστρια γεννημένη στην Σοβιετική Ένωση (Καζακστάν), ακαδημαϊκός και σύμβουλος δημόσιας πολιτικής, έχει οριστεί από το Βαθύ Κράτος των ΗΠΑ ως ελεγκτής του αμερικανικού νομίσματος από τον Πρόεδρο Τζο Μπάιντεν .

Η Ομάροβα αποφοίτησε από το Κρατικό Πανεπιστήμιο της Μόσχας το 1989 με την Ακαδημαϊκή Υποτροφία Λένιν. Η διατριβή της από το MSU τιτλοφορείται ως «Η οικονομική ανάλυση του Καρλ Μαρξ και η Θεωρία της Επανάστασης στο Κεφάλαιο».

Αυτή ορίζει, κατά ένα σημαντικό μέρος λοιπόν, την νομισματική πολιτική των ΗΠΑ, όπου αν γίνει κάτι στραβά, θα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο, επιφέροντας κραχ στην παγκόσμια οικονομία, κυρίως του δυτικότροπου κόσμου.

Κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου νωρίτερα φέτος, παραδέχτηκε ότι οι βιομηχανίες πετρελαίου, άνθρακα και φυσικού αερίου πρέπει να χρεοκοπήσουν για να εφαρμοστεί η ατζέντα των διεθνιστών για την Πράσινη Νέα Συμφωνία (βλ. Μεγάλη Επανεκκίνηση, Ατζέντα 2030)»..

Συγκεκριμένα, σε ένα βίντεο που θα προκαλέσει αίσθηση, κατά την διάρκεια του Σεμιναρίου Κοινωνικού Πλούτου 2021 (SWS) τον Μάρτιο του 2021, που φιλοξενήθηκε από έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που ονομάζεται Jain Family Institute , η Omarova ομολόγησε ότι η κυβέρνηση πρέπει να οδηγήσει στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ολόκληρους τομείς ενέργειας για να επιβάλει πρωτοβουλίες για την δήθεν κλιματική αλλαγή!!!

Με άλλα λόγια, υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ και συμπερασματικά ΤΕΧΝΗΤΗ ΕΝEΡΓΕΙΑΚΗ ΚΡΙΣΗ στις μέρες μας, μιας και η «Νέα Πράσινη Συμφωνία» αφορά, κατά κοινή ομολογία κυβέρνησης και αντιπολίτευσης, και την Ελλάδα, στην οποία η ενεργειακή κρίση έχει προκαλέσει «τσουνάμι» στα νοικοκυριά!

«Ευχόμαστε να χρεοκοπήσουν, αν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε την κλιματική αλλαγή», είπε η Ομάροβα. Χρησιμοποιούν μια πρώην ηγέτιδα της κομμουνιστικής νεολαίας που μεγάλωσε στο Σοβιετικό Καζακστάν, για να κανονίσει τα της οικονομίας!!!

Εντούτοις, παραδέχεται πως από αυτό θα προκύψουν απώλειες θέσεων εργασίας, τις οποίπες δεν μπορούν να διαχειριστούν οι κυβερνήσεις! Οπότε τι θα γίνει;;;

Δείτε το απόσπασμα:

loading...