Νικόλαος Ζιώρης: ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΦΕΡΝΕΙ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

-ΤΟ ΑΡΘΡΟ 13 ΤΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΤΟΥ ΟΒΙΕΔΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΚΑΙ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ DNA.

Με τον Γεράσιμο Βραχιολίδη και τον ιατρό-σε αναστολή (και διδάκτορα) Νικόλαο Ζιώρη να απαντά σε όλες τις ερωτήσεις και να δίνει ντοκουμέντα με βιβλιογραφίες διεθνείς.

Ζιώρης. Η υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών δεν έχει καμία σχέση με την επιστήμη, με την ιατρική ως παροχή υπηρεσίας στους ασθενείς. Πρόκειται ξεκάθαρα για επίθεση κατά των ελευθεριών των πολιτών και κατά της Δημοκρατίας, με όχημα ένα πρόβλημα δημόσιας υγείας. Εκεί είναι το πρόβλημά μας, έχουμε φύγει από το καθαρά ιατρικό θέμα. Το πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι εξόχως πολιτικό.

–Ο πρωθυπουργός στο διάγγελμά του, τέλη Αυγούστου, έλεγε χαρακτηριστικά ότι είναι αδιανόητο να υπάρχουν γιατροί ανεμβολίαστοι στη Δημόσια υγεία, καθώς και όσοι υγειονομικοί εργάζονται στα γηροκομεία. Σε αυτό που είπε τότε ο πρωθυπουργός συνέτρεξαν και η Επιτροπή Λοιμωξιολόγων, αλλά και πολλοί συνάδελφοί σας στα δημόσια νοσοκομεία. Άρα, όλοι αυτοί δεν συμμερίζονται αυτό το οποίο μας λέτε τώρα.

Ζιώρης: Το τι συμμερίζεται καθένας είναι προσωπική του υπόθεση. Εγώ θα σας μιλήσω με βάση τα τεκμήρια. Αν μιλάμε για το ιατρικό θέμα υπάρχουν τεκμηριωμένες απόψεις επιστημονικά, δημοσιευμένες στον έγκυρο ιατρικό τύπο, που δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση από τον καθένα, που μπορεί να αποτελεί μέλος μιας επιτροπής διορισμένης. Στο «διάγγελμα» του πρωθυπουργού ειπώθηκαν πράγματα που ήταν απαράδεκτα. Κατ’ αρχήν –πρέπει να ήταν σε κείνη την παρουσίασή του-αποκάλεσε «ψεκασμένους» όσους διαφωνούν. Το να μιλάμε με γλώσσα αργκό αναφερόμενοι σε επιστήμονες, το αφήνω στην κρίση των ακροατών σας. Νομίζω πως την ίδια παρουσίασή του μας είπε «ότι πρόκειται πλέον για πανδημία ανεμβολίαστων. Μέγα ψέμα. Ο πρωθυπουργός λέει ψέματα; Ο πρωθυπουργός βρίζει τους πολίτες; Να σας αποδείξω γιατί λέει πράγματα που δεν στέκουν. Ν’ αρχίσω από τα καθαρά επιστημονικά. Αν ο πρωθυπουργός είχε συμβούλους επιστήμονες που αγαπούσαν τον ίδιο και τη χώρα και τον συμβούλευαν σωστά, τότε θα του είχαν πει ότι υπάρχουν τα εξής: Μπορούν οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας να μεταφέρουν τον ιό σε άλλους; Φυσικά ναι. Μπορούν να νοσήσουν οι εμβολιασμένοι συμπολίτες μας; Βεβαίως. Θέλετε να σας πω και την αντίστοιχη βιβλιογραφία; Την έχω εδώ. Υπάρχουν δημοσιεύσεις πριν από το διάγγελμα του πρωθυπουργού, οι οποίες σαφέστατα έλεγαν και τεκμηρίωναν ότι οι εμβολιασμένοι, όχι μόνο μπορούν να μεταδώσουν, μπορούν να μεταδώσουν εξίσου με τους ανεμβολίαστους, δηλαδή είναι σαν να μην έχουμε κάνει τίποτε ως προς τη μετάδοση. Αναφέρω ενδεικτικά μία σημαντική δημοσίευση από το περιοδικό The Lancet, προέρχεται από το Imperial College του Λονδίνου (δημοσιεύθηκε στις 29 Οκτωβρίου 2021), ένα μεγάλο Ίδρυμα –και δεν είναι τυχαίο ότι προέρχεται από ‘κει, που σαφέστατα λέει ότι «το ιικό φορτίο και στις δύο ομάδες –εμβολιασμένοι-ανεμβολίαστοι- είναι το ίδιο, μεταδίδουν το ίδιο και συνεπώς πάρτε μέτρα για όλους». Μια πάρα πολύ σημαντική μελέτη από ένα σπουδαίο Ίδρυμα, το οποίο Ίδρυμα είχε στηρίξει φανατικά την υπόθεση «κορωνοϊός, πανδημία κλπ».

–Ήθελα απέναντί σας να είχα έναν γιατρό που εξακολουθεί και υπηρετεί το ΕΣΥ γιατί εμβολιάστηκε, και είναι υπέρ των εμβολιασμών , ωστόσο είχα έναν διάλογο με έναν εκπρόσωπο αυτών των ιατρών ο οποίος μου ανέφερε ότι το ποσοστό των ανεμβολίαστων γιατρών από 3,8% που ήταν αρχικά, έχει μειωθεί γύρω στο 2%. Αυτό σημαίνει ότι –με τον ένα ή τον άλλο τρόπο- το «κάστρο» των ανεμβολίαστων γιατρών αρχίζει και πέφτει. Είναι έτσι;

Ζιώρης. Δεν έχω τα νούμερα για να το επιβεβαιώσω ή να το αρνηθώ. Όμως, έχει σημασία;

–Προφανώς πρόκειται για έναν «πόλεμο» που κήρυξε η κυβέρνηση σε βάρος των γιατρών που έκριναν ότι δεν έπρεπε να εμβολιαστούν και πάει τη μάχη ως το τέλος. Φαίνεται πως το ποσοστό των γιατρών, κάτω από την πίεση του να μην παίρνουν ούτε μισθό, να μην έχουν ούτε ασφάλιση, μειώνεται και ο ένας μετά τον άλλο γιατρός αναγκάζεται και εμβολιάζεται.

Ζιώρης. Ακριβώς αυτό συμβαίνει. Όμως αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι η αλήθεια δεν βρίσκεται στους πολλούς. Άλλωστε, κύριε Βραχιολίδη, η αλήθεια ποτέ δεν βρισκόταν στους πολλούς. Βρισκόταν στους λίγους, που μελετούσαν, που ερευνούσαν, που είχαν το πάθος για την αλήθεια. Όσοι κάνουν συμβιβασμούς, κάνουν συμβιβασμούς για τους δικούς τους λόγους, δεν κατακρίνω κανέναν-ο καθένας έχει τους λόγους του. Όμως η αλήθεια παραμένει αλήθεια. Και όπως σας είπα βρίσκεται στους λίγους-για να μην πω το γνωστό σε όλους «και όμως γυρίζει».

–Επειδή δεν έχετε απέναντί σας ένα… αντίπαλο δέος, είμαι υποχρεωμένος να κάνω τον «δικηγόρο του διαβόλου». Φαίνεται πως πριν το διάγγελμα του πρωθυπουργού για την αναστολή των υγειονομικών, η συντριπτική πλειοψηφία των γιατρών είχαν εμβολιαστεί. Αυτό σημαίνει ότι είχαν συνειδητοποιήσει οι ίδιοι ότι έπρεπε να είναι εμβολιασμένοι για να αντιμετωπίσουν τους ασθενείς που είχανε απέναντί τους. Γιατί κύριε Ζιώρη, είναι κακή η άποψη να εμβολιαστούν όλοι οι γιατροί όταν έχουν να κάνουν με ασθενείς;

Ζιώρης: Επαναλαμβάνω, ο καθένας εμβολιάστηκε για τους δικούς του λόγους. Δεν τους γνωρίζουμε. Λέω, ενδεχόμενα κάποιοι γιατροί, είπαν «εφόσον μας το προτείνουν, εμβολιαζόμαστε και τελειώνουμε με αυτή την υπόθεση». Κάποιοι άλλοι, γιατί μελέτησαν λίγα πράγματα ή άκουσαν την κατευθυνόμενη ενημέρωση που προέρχεται από τα συστημικά μέσα και άλλοι ενδεχομένως- γιατί βρέθηκαν προ απροόπτου, απειλής, κινδύνου κλπ.

–Εσείς δηλαδή κύριε Ζιώρη, το ψάξατε περισσότερο για το αν τα εμβόλια αυτά συνιστούν κινδύνους για την υγεία;

Ζιώρης. Αν θέλετε, να μιλήσουμε για τους κινδύνους. Φυσικά και το μελέτησα, όπως και μελετώ οτιδήποτε πρόκειται να γίνει κι έχει σχέση με την Ιατρική. Φυσικά κι έχουν κινδύνους. Πρώτος κίνδυνος: είναι ατελής η μελέτη τους. Κάποιοι εξανίστανται «μα είναι πειραματικά;». Βεβαίως! Η κλινική φάση «3» των εμβολίων (ας πάρουμε τη Pfizer που είναι η πιο γνωστή) δεν έχει τελειώσει ποτέ. Στη δημοσίευση που έκανε η Pfizer στο The New England Journal of Medicine πριν από 1 χρόνο, μας είπε ότι διήρκησε μόνο 2 μήνες, ενώ το πρωτόκολλο προβλέπει 24 και ότι θα τελειώσει στο τέλος του 2023. Δυο μήνες λοιπόν κράτησε η κλινική φάση «3» του συγκεκριμένου εμβολίου! Δεν έχει τελειώσει. Τι μας είπε γι’ αυτό το διάστημα; Ότι δεν ξέρει τίποτε: «δεν ξέρω για το ένα, δεν ξέρω για το άλλο…». Το μόνο που ξέρει είναι ότι για τους δυο μήνες είχε αποτελεσματικότητα 95%. Αν θέλετε, να δούμε τι αξία έχει αυτή η αποτελεσματικότητα. Πρώτο στοιχείο λοιπόν είναι η ανεπαρκής μελέτη των εμβολίων. 2ον. Δεν εδόθη, παρά τα θρυλούμενα περί του αντιθέτου, καμία οριστική άδεια. Συνεχίζουν να χορηγούνται με υπό όρους χρήση, με επείγουσα χρήση-δεν έχουν οριστική άδεια, από κανένα οργανισμό. Κατ’ αρχάς η χώρα μας, αν είχε τη σοβαρότητα που λέει ότι έχει, ας έδινε μόνη της την έγκριση μέσω του ΕΟΦ. 3ον. Ο Ευρωπαϊκός οργανισμός, ο ΕΜΑ συνεχίζει (με προχθεσινές ανακοινώσεις του) να δίνει άδεια μόνο για επείγουσα χρήση και όχι οριστική.

–Αυτό γιατί το κάνει; Για να αποσείσει από πάνω του τις ευθύνες μην κατηγορηθεί για θανάτους;

Ζιώρης. Διότι δεν έχει τελειώσει ακόμη η κλινική μελέτη. Η φάση «3» δεν έχει τελειώσει. Μάλιστα δίνει και οδηγίες για το τι χρειάζεται να δει ακόμη σαν επιτροπή ειδικών, για να προχωρήσει ή όχι στην οριστική έγκριση. Υπάρχει δε και η αξιολογική έκθεση που κατέθεσε η ίδια η Pfizer και λέει ένα σωρό πράγματα-δεν τα κρύβουν οι άνθρωποι. Μιλάει για τις επιπλοκές, μιλάει για τις μυοκαρδίτιδες.

–Επιτρέπεται να γίνεται μαζικός εμβολιασμός κάτω από τέτοιες πειραματικές συνθήκες;

Ζιώρης. Σας ερωτώ κι εγώ: επιτρέπεται; Η προσωπική μου άποψη είναι πως όχι.

–Και μάλιστα όταν συνοδεύεται από την υποχρεωτικότητα. Υπάρχει μια μανία εμβολιασμών; Τι υπάρχει; Είναι dealers οι κυβερνήσεις;

Ζιώρης. Ναι, τον έχω χρησιμοποιήσει κι εγώ αυτό τον όρο. Δυστυχώς έχουν γίνει dealers των εμβολίων. Δεν ξέρω τους λόγους. Ο καθένας κάνει τις υποθέσεις του. Αλλά να μιλήσουμε για τα γεγονότα. Πρόκειται λοιπόν για ένα σκεύασμα-πήραμε ως παράδειγμα τη συγκεκριμένη εταιρεία που είναι η πιο φημισμένη-(και για τα άλλα ισχύει το ίδιο), μελετήθηκε ελάχιστα, δεν έχει τελειώσει η κλινική μελέτη του, δεν έχει πάρει οριστική άδεια, και έρχονται διάφορες κυβερνήσεις-αλλά ας πάρουμε τη δική μας-και επιβάλλει επί της κεφαλής όλων δικαίων και αδίκων, να κάνουν αυτό το σκεύασμα. Πρέπει εγώ να το δεχτώ αυτό το πράγμα; Και αν συνεχίσουμε παρακάτω, έχω να σας πω ένα σωρό παρατηρήσεις και βιβλιογραφίες διεθνούς κύρους, για τις επιπλοκές, για την αναποτελεσματικότητα κι ένα σωρό άλλα.

–Γνωρίζοντας λοιπόν ότι υπάρχουν αυτά, τα οποία δεν γνωρίζει όλος ο κόσμος διότι έχει εμβολιαστεί πάνω από το 60% του κόσμου επί του συνόλου, ρωτάμε κατά πόσον υπάρχει η συνεπικουρία των συνταγματολόγων. Ας ακούσουμε τον κ. Χρυσόγονο να μιλά επί της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού… (ακούγεται το ηχητικό). Σε μένα, χωρίς να είμαι εδικός, θα χαρακτήριζα την άποψή του ως του Πόντιου Πιλάτου. Λέει, ναι μεν θα βγείτε σε αναστολή, όπως και βγήκατε, αλλά να μην υπάρχει απόλυτη συντριβή των δικαιωμάτων σας, να σας κόψουν το ψωμί. Ωστόσο εσάς σας τα κόψανε και τα δύο: και αναστολή εργασίας, και το ψωμί και ασφάλεια και όλα.

Ζιώρης. Αν θέλετε να μπούμε και στα νομικά πλαίσια παραβιάζονται διάφορες διατάξεις νόμων και νόμοι, και διεθνείς και εθνικοί. Επειδή μίλησαν ειδικοί και συνταγματολόγοι δεν είναι πρέπον να αρχίζω να κατεβάζω τα άρθρα που παραβιάζονται και από ποιους νόμους. Θα σας πω όμως κάτι που θέλω να κρατήσετε κι αν θέλετε να το διερευνήσετε. Ένας από τους νόμους που παραβιάζεται με αυτές τις υποχρεωτικότητες είναι η σύμβαση του Οβιέδο του 1997 η οποία έγινε και νόμος του ελληνικού κράτους τον επόμενο χρόνο, το 1998. Εκεί λοιπόν στο άρθρο 5 ομιλεί για «ελεύθερη συναίνεση»-ελεύθερη συναίνεση αυτού που θα δεχτεί την ιατρική πράξη. Ελεύθερη, χωρίς απειλές και έχει και το δικαίωμα ν’ αλλάξει και γνώμη. Θέλω να πω ότι πέρα από αυτό το άρθρο , το οποίο το ξέρουν όλοι και το οποίο κανένας δεν δικαιολογεί πώς παραβιάζεται, υπάρχει κι ένα άλλο άρθρο που αφορά τα συγκεκριμένα εμβόλια, τα mRNA εμβόλια-και αυτό είναι το άρθρο 13. Στο άρθρο 13 λοιπόν η διατύπωση είναι ως εξής: επιτρέπεται η επέμβαση επί του γονιδιόματος, επί του γενετικού υλικού, μόνο για λόγους διαγνωστικούς, προληπτικούς και θεραπευτικούς. Δηλαδή δεν μπορούμε να πάρουμε έναν άνθρωπο, έναν ασθενή και να επέμβουμε στο DNA τους-στο γενετικό του υλικό- ή στο RNA του. Απαγορεύεται, εκτός και αν έχουμε λόγους, να κάνουμε μια διάγνωση ή να προλάβουμε κάτι ή να το θεραπεύσω.

–Ο κ. Σπηλιώτης που είχαμε εδώ σε μια από τις προηγούμενες εκπομπές, είπε ότι δεν αλλοιώνει το DNA, δίνει πληροφορίες.

Ζιώρης. Ο κ. Σπηλιώτης κάνει λάθος. Αν θέλει ο κ. Σπηλιώτης ή οποιοσδήποτε άλλος να μιλήσουμε με την ορολογία της Γ’ Γυμνασίου, μπορούμε να λύσουμε τη Βιολογία της Γ’ Γυμνασίου, η οποία λέει χονδροειδώς ότι το RNA, όπως αυτό που κουβαλάνε τα εμβόλια, δεν μπορεί να γίνει DNA και άρα δεν μπορεί να το πειράξει. Είναι ένα καλούπι που θα μας φτιάξει μια πρωτεΐνη. Αυτό λέει. Αυτό βέβαια είναι μια χονδροειδής γνώση. Αυτοί που ξέρουν λίγο παραπάνω γνωρίζουν ότι το RNA υπό προϋποθέσεις, σε ένα κύτταρο, και στα ανθρώπινα κύτταρα μπορεί να κάνει την ανάστροφη διαδικασία, διότι το κύτταρο υπό τις ειδικές συνθήκες μπορεί να φτιάξει το κατάλληλο ένζυμο και από το RNA να συνθέσουμε DNA. Ποιες είναι αυτές οι ειδικές συνθήκες; Συνθήκες στρες, ιογενών λοιμώξεων, φλεγμονών, ακτινοβολίας κλπ. Άρα υπάρχει η δυνατότητα, υπάρχει αυτή η δυνατότητα στο ανθρώπινο κύτταρο. Το δεύτερο, το πολύ σημαντικό, είναι ότι σύμφωνα με τελευταία μελέτη που προέρχεται από τη Σουηδία, και θα τη βρω να σας την πω, αποκαλύφθηκε το εξής: όπως γνωρίζετε, οποιασδήποτε εταιρείας εμβόλιο RNA παράγει μία πρωτεΐνη την οποία ονομάζουν πρωτεΐνη-ακίδα. Αυτή η πρωτεΐνη είναι μια πρωτεΐνη του ιού και άρα ο οργανισμός θα ευαισθητοποιηθεί και θα φτιάξει αντισώματα κλπ. Η μελέτη που σας λέω δημοσιεύθηκε 13 Οκτωβρίου 2021 στο περιοδικό Viruses. Και τι λέει; Λέει ότι αυτή η ακίδα δυστυχώς έχει την ικανότητα (επαναλαμβάνω η ακίδα είναι προϊόν του RNA, έχει τη δυνατότητα να μπει στον πυρήνα του κυττάρου και να εμποδίσει την επιδιόρθωση του DNA από τις βλάβες που μπορεί να πάθει. Έχει ένα μηχανισμό το κύτταρο και όταν παθαίνει βλάβη το DNA το διορθώνει). Το αποτέλεσμα λοιπόν της μελέτης ποιο είναι; Και των Σουηδών που έκαναν αυτή τη μελέτη; Ότι έχουμε προβληματικά κύτταρα του ανοσοποιητικού και ενδεχομένως –θέλει μελέτη φυσικά- να αναπτυχθούν νεοπλάσματα-καρκίνοι.

–Τι λέτε τώρα;

Ζιώρης: Βεβαίως-και είναι σε ένα πολύ έγκυρο περιοδικό η δημοσίευση, πρόσφατη. Κι εδώ παραβιάζεται σαφέστατα το άρθρο 13 της Σύμβασης του Οβιέδο που λέει: «απαγορεύονται οι παρεμβάσεις στο γενετικό υλικό» .

–Αυτό είναι υποχρεωμένοι να το γνωρίζουν η κ. Μπακογιάννη και ο κ. Φίλης οι οποίοι βγαίνουν στην τηλεόραση και κάνουν λόγο για υποχρεωτικό εμβολιασμό.

Ζιώρης. Φυσικά και είναι υποχρεωμένοι, όπως είναι υποχρεωμένοι και οι επιστήμονες που συμβουλεύουν τους πολιτικούς. Ή μήπως τα γνωρίζουν και τα αποκρύπτουν; Αυτό είναι ένα άλλο θέμα.

–Δεν έχουμε ακόμη πολύ χρόνο στην εκπομπή κύριε Ζιώρη. Να περάσουμε σε ένα άλλο θέμα, στο τι συμβαίνει μέσα στις ΜΕΘ-τι μας λένε και τι αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες. Ας ακούσουμε πρώτα τι είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για το τι συμβαίνει στις ΜΕΘ με τους ανεμβολίαστους. (Ακούγεται το ηχητικό). Ακούσατε κύριε Ζιώρη-το μήνυμα που περνά κατά κόρον είναι ότι 9 στους 10 στις ΜΕΘ είναι ανεμβολίαστοι. Οι ανεμβολίαστοι δηλαδή αποτελούν κίνδυνο και για το ΕΣΥ και για τους συνανθρώπους μας εν γένει, διότι είναι αυτοί που επιβαρύνουν τα νοσοκομεία, δημιουργούν πρόβλημα σε όλη τη χώρα. Ισχύει πράγματι αυτό;

Ζιώρης. Όχι φυσικά, είναι ένα τεράστιο ψέμα. ΨΕΥΔΟΣ. Ας πάρουμε τις δηλώσεις που κάνει κάποιος χωρίς να μας έχουν δώσει ποτέ τα στοιχεία. Μας έχει δώσει ποτέ ο ΕΟΔΥ τα στοιχεία ακριβώς; Απλά μας κάνουν ανακοινώσεις. Τόσοι μπήκαν, τόσοι βγήκαν, τόσοι πέθαναν. Γιατί το λέω; Διότι δεν θα πιστέψω τα στοιχεία που μόλις ακούσαμε ή τον ΕΟΔΥ, θα πιστέψω όμως την τεκμηριωμένη ιατρική. Ξέρετε κύριε Βραχιολίδη, φωνάζουμε στα συνέδρια και όταν συζητούν μεταξύ τους οι γιατροί ότι ζούμε στην εποχή της τεκμηριωμένης ιατρικής. Δεν μπορεί να λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν μπορεί τα στοιχεία που μας δίνει η Ελλάδα να είναι τελείως αντίθετα με τα στοιχεία που ισχύουν διεθνώς. Και θα σας πω το εξής: δημοσίευση στις 30/9/2021 προερχόμενη από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ στο περιοδικό Europian Journal of epidemiology: η μελέτη έγινε σε 68 χώρες (όχι σε 1 και 2) και περίπου σε 3.000 περιοχές των ΗΠΑ. Ξέρετε τι έδειξε; Ότι η νόσος covid εξελίσσεται ανεξάρτητα από το επίπεδο εμβολιασμού. Εμβολιάζεστε, δεν εμβολιάζεστε, αυτή ακολουθεί το δρόμο της. Σε μερικές δε περιπτώσεις, κι εδώ ήταν το καμπανάκι της ανησυχίας, βρέθηκε ότι σε περιοχές με υψηλό ποσοστό εμβολιασμού υπήρχε και υψηλή επίπτωση κρουσμάτων της νόσου covid-19.

–Προφανώς αυτό το οποίο λέτε δικαιολογεί απόλυτα αυτά που είπε ο γιατρός κ. Τσιπιλής μέσα από τον Ευαγγελισμό, δεν ξέρω πώς του ξέφυγε στο κρατικό κανάλι και είπε αυτά που θα σας βάλω να ακούσουμε για μισό λεπτό. Ακούστε τον (ακούγεται το ηχητικό). Τον ακούσατε κύριε Ζιώρη-είπε για 38% των εμβολιασμένων στα νοσοκομεία, σε μερικές περιπτώσεις οι εμβολιασμένοι είναι περισσότεροι από τους ανεμβολίαστους. Βγήκαν μετά να τον διαψεύσουν, έγινε ένα σούσουρο. Τελικά μας λένε ψέματα;

Ζιώρης. Είμαι πεπεισμένος περί αυτού. Και είμαι πεπεισμένος, όχι επειδή έτσι σκέφτηκα και αποφάσισα, αλλά μελετώντας τα στοιχεία, τη βιβλιογραφία. Δεν μπορεί σε όλο τον κόσμο να είναι αλλιώς και στην Ελλάδα να είναι ανάποδα. Είναι δε τόσο ανάποδα, που είναι να βάζεις κανείς τα γέλια. Ακούστε με για να δείτε το ανάποδο της υποθέσεως. Τι λέει ο ΕΟΔΥ. Έχω πάρει ως παράδειγμα 6 Νοεμβρίου 2021. Πόσοι ασθενείς πάσχοντες από Covid είναι διασωληνωμένοι; Λέει ο ΕΟΔΥ το 17,8%. Δεν είναι λίγοι-να λάβετε υπόψη ότι εκεί μέσα δεν βάζει αυτούς που έχουν λάβει τη μία δόση. Άρα το ποσοστό είναι γύρω στο 20% με 25%, αλλά εν πάση περιπτώσει.

–Βάζει δηλαδή τους πλήρως εμβολιασμένους.

Ζιώρης. Ναι, και μάλιστα όταν λένε πλήρως, τι εννοούν; Μετά τις 14 μέρες; Τους υπόλοιπους τους έχει στους ανεμβολίαστους; Γι’ αυτό λέω ότι αποκρύπτουν στοιχεία. Ας πούμε ότι το νούμερο είναι αυτό, γύρω στο 17% διασωληνωμένοι-βέβαια κρατήστε το αυτό: 31 Αυγούστου ξέρετε τι μας λέγανε; Ότι αυτό το νούμερο είναι 7%. Σε 2 μήνες από το 7% πήγαμε στο 17%;

–Δηλαδή τους επόμενους δύο μήνες μπορεί να φτάσουμε στο 27% διασωληνωμένους;

Ζιώρης. Και με πολύ εμβολιασμό αυτούς τους 2 μήνες. Ο ρυθμός αυτός αύξησης είναι λίαν ανησυχητικός. Αυτά στην Ελλάδα. Ας πάμε σε μια χώρα που τουλάχιστον σε αυτά τα θέματα είναι πιο σοβαρή: το Ηνωμένο Βασίλειο. Το Ηνωμένο Βασίλειο, όπως ίσως γνωρίζετε, βγάζει κάθε 2-3 εβδομάδες μια ανακοίνωση από το Υπουργείο Υγείας με τους επιστήμονες, για το πώς είναι ακριβώς τα πράγματα με την πανδημία. Η τελευταία του ανακοίνωση είναι στις 4/11/2021 από το U.K. Health Security Agency. Θα σας πω για τους ασθενείς που είναι πάνω από 50 ετών που είναι και οι συντριπτικά περισσότεροι. Στο σύνολο αυτοί οι ασθενείς είναι 6.100. Οι εμβολιασμένοι είναι 4.800 δηλαδή το 78,6% και το υπόλοιπο 17,2% είναι οι μη εμβολιασμένοι.

–Στην Αγγλία δηλαδή συμβαίνει 100% διαφορετικό απ’ ότι συμβαίνει στην Ελλάδα, η Ελλάδα δηλαδή αποτελεί τη μέγιστη εξαίρεση.

Ζιώρης. Είναι ο…όμορφος-ανάποδος κόσμος που συμβαίνει εδώ. Αν πάρετε τους θανάτους είναι ακριβώς όπως είναι και οι νοσηλείες. Εμβολιασμένοι 78%, μη εμβολιασμένοι 16%.

–Μα κάτι παρόμοιο ήταν και στο Ισραήλ, μου φαίνεται.

Ζιώρης. Ακριβώς. Στη μελέτη που σας ανέφερα υπάρχουν και περιοχές που βλέπουμε αυξημένο αριθμό κρουσμάτων covid. Ενώ έχουμε υψηλό ποσοστό εμβολιασμού, είναι ενδιαφέρον ένα από τα διαγράμματα που έχει δημοσιεύσει το Joe Hopkins University, το οποίο συχνά αναφέρεται στα στοιχεία του Ισραήλ. Εκεί λοιπόν υπάρχει ένα πολύ ωραίο διάγραμμα που δείχνει μια έκρηξη των κρουσμάτων που είναι παράλληλη με την περίοδο που ξεκίνησε η 3η δόση. Όσο αυξανόταν η 3η δόση αυξάνονταν και τα κρούσματα. Αυτά τα πράγματα είναι ανησυχητικά-μόνο εμείς δεν τα βλέπουμε.

–Φαίνεται λοιπόν ότι ο μαζικός εμβολιασμός-και το έχουμε ακούσει και από άλλους συναδέλφους σας συντηρεί και διευρύνει την επέκταση του κορωνοϊού.

Ζιώρης. Υπάρχουν σοβαρές υποψίες.

–Αναρωτιέται κανείς αν αυτό είναι κάτι που το θέλει η κυβέρνηση, κάνω μια θεωρία συνωμοσίας αυτή τη στιγμή, διότι με αυτό τον τρόπο συντηρεί και αυτή τη στρατηγική της, δηλαδή να έχει μέτρα κατά των ανεμβολίαστων, τα ποία πλέον δεν τα έχει μόνον για εσάς τους υγειονομικούς, αλλά τα έχει επιβάλει σε όλη την κοινωνία-και ακούμε τώρα την κυρία Γκάγκα (Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας), διότι όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι δεν μπορεί να κινηθεί αν δεν έχει το κινητό του τηλέφωνο με το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή το rapid test. Ήδη ακούμε ότι εντός της εβδομάδος, σε λίγες ημέρες προβλέπεται να υπάρχουν νέα μέτρα rapid test και στα σούπερ μάρκετ, στα καταστήματα τροφίμων. Να ακούσουμε ένα σχετικό απόσπασμα (Ακούγεται το ηχητικό). Κύριε Ζιώρη, συνεχίζεται το ίδιο τροπάρι-του ψεύδους όπως είπατε-ότι οι ανεμβολίαστοι αποτελούν πρόβλημα για τη δημόσια υγεία. Φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με έναν «πόλεμο» κατά των ανεμβολίαστων,. Που δεν επιτρέπεται να πάνε πουθενά.

Ζιώρης. Έχουμε έναν πόλεμο, είναι ένας ιδιότυπος πόλεμος στον οποίο γίνονται ψυχολογικές επιχειρήσεις ακριβείας έναντι του πληθυσμού με όπλα τον φόβο και την άγνοια. Η ομάδα υποστήριξης δε, είναι η ομάδα που ψεύδεται. Λένε ασύστολα ψεύδη, αυτές είναι οι «βόμβες» που εξαπολύουν. Να σας πω ένα ψεύδος του Σαββατοκύριακου; Σε συνέδριο που έγινε το Σαββατοκύριακο στην Αθήνα και είχε σχέση με το διαβήτη, γνωστός, προβεβλημένος επιστήμων και μέλος της Επιτροπής, ανέβηκε στο βήμα και –δεν ξέρω πώς συνέδεσε την ιστορία του διαβήτη με τον covid, πάντως ανέφερε ότι οι νοσήσαντες από covid και αναρρώσαντες πλέον, δεν θα τη γλιτώσουν και μέσα σε 16 μήνες (το έχει υπολογίσει κιόλας-16), οι περισσότεροι από αυτούς θα ξανα-νοσήσουν. Άρα, συμπέρασμα, τρέξτε να κάνετε εμβόλια.

–Συζήτησα με γιατρό που υπηρετεί στο ΕΣΥ και είναι υπέρ των εμβολίων και μου είπε ότι αυτοί που έχουν νοσήσει από κορωνοϊό χωρίς να έχουν εμβολιαστεί, τον έχουν ξεπεράσει, αλλά διατρέχουν τον κίνδυνο να πεθάνουν μετά από 1-2 χρόνια, διότι η υγεία τους έχει υποστεί τεράστιες βλάβες εξαιτίας του κορωνοϊού. Προφανώς ήθελε να πει ότι η φυσική ανοσία δεν τους βοηθά, αν είχαν εμβολιαστεί θα την είχανε γλιτώσει.

Ζιώρης. Ακούστε γιατί είναι ψέμα αυτό και αυτό που είπε ο επιστήμονας που σας αναφέρω. Υπάρχει λοιπόν επανα-νόσηση; Υπάρχει ή όχι; Και πάλι θα δούμε τι λένε οι μελέτες. ΤοThe Lancet, υψηλού κύρους περιοδικό 8/11/2021 κάνει μια μετα-ανάλυση όλων τν εργασιών-μελετών που έχουν γίνει σχετικά με αυτούς που έχουν νοσήσει. Η ανασκόπηση έγινε μέχρι τις 28/9/2021. Το συμπέρασμα ξέρετε ποιο είναι; Η πιθανότητα να ξανα-νοσήσει κανείς είναι μηδενική για διάστημα 12 μήνες μετά την ανάρρωσή του. Και λένε 12 μήνες γιατί δεν πρόλαβαν οι άνθρωποι να μελετήσουν παραπάνω. Παρατήρησαν δε, σε μία-δύο από αυτές τις μελέτες, το εξής ανησυχητικό: ότι όσοι νοσήσαντες και αναρρώσαντες έκαναν το εμβόλιο, είχαν αυξημένα ποσοστά ανεπιθύμητων ενεργειών. Καταλαβαίνετε λοιπόν; Το ίδιο ψεύδος επαναλήφθηκε χτες Κυριακή (14/11/21) σε κάποιο τηλεοπτικό σταθμό από κάποιον «επαΐοντα» με ακαδημαϊκούς τίτλους, και με πολύ στόμφο μας είπε «ότι αυτοί που νόσησαν δεν έχουν καλή ανοσία και θα ξανα αρρωστήσουν, άρα να κάνουν τα εμβόλια». Και μια και έχω αρχίσει με τις βιβλιογραφίες να πω και ένα τελευταίο: η φυσική ανοσία είναι καλύτερη ή όχι; Η φυσική ανοσία σαφώς και είναι καλύτερη. Και για να σας το αποδείξω, σημειώστε: περιοδικό Nature (όταν ακούμε Nature σηκωνόμαστε όρθιοι-τόσο υψηλό κύρος), 7/10/2021: «H φυσική ανοσία ( αντισώματα) είναι καλύτερη». Ανάλογη προδημοσίευση από το Ισραήλ (δεν έχει δημοσιευτεί ακόμη σε περιοδικό, αλλά είναι στη σελίδα των προδημοσιεύσεων στις 30/8/2021) και μια πρόσφατη από την Καλιφόρνια (8/11/2021), η φυσική ανοσία είναι πολύ υψηλή.

–Νομίζω ότι τα όσα είπατε ήταν αφοπλιστικά, ειλικρινά δεν περίμενα να είστε εφοδιασμένος με τέτοια βιβλιογραφία.

Ζιώρης. Για να εξέλθει κανείς από αυτό τον ψυχολογικό πόλεμο του φόβου και της άγνοιας, το μεγάλο όπλο είναι η τεκμηρίωση και η γνώση. Εκεί καταλαβαίνει κανείς τι γίνεται.

–Βλέπουμε την Εκκλησία να προσπαθεί με τον τρόπο της να πείσει τους χριστιανούς, τους Έλληνες να εμβολιαστούν. Ακούσαμε τον Μητροπολίτη Σεραφείμ να λέει ότι είναι αντιχριστιανική η πράξη όσων δεν εμβολιάζονται, τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου να ταυτίζει τους ανεμβολίαστους με τους ναζί διευκολύνοντας την κυβέρνηση να ρίξει τη στάμπα του ναζί στους ανεμβολίαστους, κυνηγώντας τους όπως κυνηγάμε σήμερα τους ναζί.

Ζιώρης. Και κάποιος άλλος Μητροπολίτης στη Βόρειο Ελλάδα που απειλεί και κόβει τους μισθούς των ιερέων που δεν έχουν εμβολιαστεί. Αφού τα είπαμε όλα θα σας πω και ένα θεολογικό σχόλιο. Στο κατά Ιωάννη Ευαγγέλιο, κεφάλαιο 5, 1-15, το λέω να το ακούσουν όλοι όσοι έχουν ράσα, γένια μακριά και πατερίτσες, λέει λοιπόν αυτή η περικοπή για τον Χριστό που θεραπεύει τον παραλυτικό που είναι μπροστά στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ: πηγαίνει λοιπόν σε έναν άνθρωπο που είναι χώμα, λιώμα, είναι κάτω και του κάνει την εξής παράξενη ερώτηση-θα έλεγε κανείς ειρωνική: «Θέλεις υγιής γενέσθαι» . «Μα τι ρωτάς; Με ρωτάς αν θέλω να γίνω υγιής; Και φυσικά θέλω». «Ε, αφού θέλεις, άρον τον κράββατόν σου και περιπάτει. Είσαι υγιής». Γιατί τον ρώτησε; Δεν μπορούσε να το κάνει από την αρχή; Γιατί σέβεται το αυτεξούσιο και την ελευθερία του ανθρώπου. Έπρεπε να έχει τη συγκατάβασή του για να τον κάνει καλά. Εμείς θέλουμε όλους να τους κάνουμε καλά, και όσοι είναι καλά από μόνοι τους να τους κάνουμε καλύτερα!

–Να΄στε καλά κύριε Ζιώρη, μας είπατε πολύ σημαντικά πράγματα.

Ζιώρης. Εγώ σας ευχαριστώ πολύ.

loading...