Τα πράγματα αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνα

 Η Ευρώπη όπως και πολλές άλλες χώρες του κόσμου ετοιμάζονται για το τελικό μεγάλο lockdown το οποίο θα έχει μια ειδοποιό διαφορά σε σχέση με τα προηγούμενα. Αποκλεισμό των «ανεμβολίαστων» από κάθε δραστηριότητα.

Καταρχάς ας αναλύσουμε λίγο το μύθο ότι το 60-90% του πληθυσμού έχει εμβολιαστεί. Τα ποσοστά είναι στην πραγματικότητα τουλάχιστον 30% μικρότερα. Οι λόγοι είναι απλοί. 

Ο πρώτος και απλούστερος είναι ότι οι κυβερνήσεις και τα φερέφωνά τους ψεύδονται. Το κάνουν εδώ και δεκαετίες. Αυτό δεν αποτελεί είδηση. Ο λόγος που ψεύδονται είναι για να κάνουν τους ανεμβολίαστους να νιώσουν μειονεκτικά. «Είστε μια μικρή μειοψηφία ανώμαλων». Προσπαθούν να ασκήσουν στην ψυχή αυτών που αντιστέκονται το ψυχολογικό φαινόμενο του Water Hammer το οποίο έχω αναλύσει σε προηγούμενα άρθρα. Όταν η πλειοψηφία κάνει κάτι είναι πολύ πιθανότερο να το κάνεις και εσύ. Όσο και αν φαίνεται παράδοξο, έτσι λειτουργεί η ανθρώπινη φύση.

Ο δεύτερος λόγος είναι τα πλαστά πιστοποιητικά και τα πλαστά εμβόλια. Δεν αντιστέκονται μόνο οι bloggers και οι δημιουργοί περιεχομένου των ενναλακτικών μέσων ενημέρωσης. Αντιστέκονται σιωπηλά και οι γιατροί. Αυτά που σας γράφω τα γνωρίζω από πρώτο χέρι. Η σκέψη τους είναι η εξής: «μας απειλείτε από το πρωί ως το βράδι; Θα σας δείξω εγώ». Υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες, ίσως και εκατομμύρια φιαλίδια εμβολίων τα οποία έχουν καταλήξει σε νιπτήρες. Ιδίως σε χώρες που επιτρέπεται ο εμβολιασμός σε ιατρεία έχουν βουλώσει οι νιπτήρες από πρωτεϊνική ακίδα. Ευτυχώς αυτή η σαβούρα mRNA δεν επιβιώνει σε θερμοκρασία δωματίου. Αλλιώς θα με απασχολούσε η μόλυνση των υδάτων στο υπέδαφος.

Η μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών δεν είναι αυτό που αποκαλούν «πλήρως εμβολιασμένοι»

Σε χώρες όπως το Ισραήλ πλήρως εμβολιασμένος θεωρείσαι όταν έχεις κάνει 3 δόσεις. Αυτή η ιστορία θα εφαρμοστεί πολύ σύντομα σε όλο τον κόσμο. Όσοι έχετε κάνει δυο δόσεις ετοιμαστείτε να σας αποκαλούν «ανεμβολίαστους» στο προσεχές μέλλον.

Υπάρχουν πια εκατομμύρια πολίτες που μετά τις καταστροφικές παρενέργειες του πρώτου εμβολίου δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν δεύτερο ή τρίτο. Σε καμία περίπτωση. Ήδη έχουν υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες και δεν έχουν καμία όρεξη να οδηγήσουν τον εαυτό τους στο Χάρο.

Δεν μπορείς να αποκλείσεις την πλειοψηφία των πολιτών από κάθε οικονομική δραστηριότητα εκτός και αν επιθυμείς την άμεση κατάρρευση του συστήματος

Οι παραιτήσεις και απολύσεις πέφτουν βροχή στις χώρες που υποχρέωσαν ολόκληρους κλάδους σε υποχρεωτικό εμβολιασμό. Έβλεπα χθες μια συνέντευξη νοσηλεύτριας σε σχετικά μικρό νοσοκομείο στην Αμερική στο οποίο χθες απέλυσαν 56 νοσοκόμες! Ουσιαστικά διέλυσαν το νοσοκομείο. Είναι αδύνατο σε μια μικρομεσαία επιχείρηση (όπως ένα νοσοκομείο) να σου φύγουν 56 έμπειρα άτομα. Αυτό αποτελεί αυτοκτονία για κάθε επιχείρηση τέτοιου μεγέθους.

Δεν μπορεί να μην γνωρίζουν ότι αν το 60% των πολιτών σταματήσει να εργάζεται και να αγοράζει θα καταρρεύσει όλο το σύστημα. Οι τζίροι θα βυθιστούν, μαγαζιά θα χρεοκοπήσουν, εργοστάσια θα κλείσουν και δεν θα παράγουν τίποτα, τα τρόφιμα δεν θα φτάνουν πια στα ράφια ακόμα και αν συνεχίσουν να παράγονται. Χάος.

Στην Αυστρία αποτελεί ήδη πραγματικότητα και σύντομα σε όλη την Γερμανία ετοιμάζουν το «λοκντάουν των ανεμβολίαστων» με δωράκι τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς για να εργαστείς και να επιτραπεί στο παιδί σου να πάει σχολείο.

Τα γράφω εδώ και ένα χρόνο τουλάχιστον και ήμουν ο γραφικός της παρέας. Μακάρι να παρέμενα ο γραφικός. Μακάρι να έπεφτα έξω.

Πάνε ολοταχώς για το Great Reset (την μεγάλη επαναφορά)

Όπως γράφω εδώ και πολύ καιρό, όλη αυτή η ιστορία του ιού δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη δημόσια υγεία.

Οι αλυσίδες προμήθειας αγαθών έχουν ήδη σπάσει. Αναλόγως τη χώρα στην οποία κατοικείς αυτό είναι λιγότερο ή περισσότερο εμφανές. Οι ελλείψεις σε ολοκληρωμένα, ηλεκτρονικά, ανταλλακτικά και δομικά υλικά είναι τεράστιες. Όλα αυτά πριν ξεκινήσει το νέο λοκντάουν και οι υποχρεωτικοί εμβολιασμοί σε όλο τον πλανήτη. Φανταστείτε τι έχει να γίνει. Δεν θα μείνει κονσέρβα σε ράφι σούπερ μάρκετ. Αυτή την κονσέρβα σου την φέρνει ένα φορτηγό. Αν ο οδηγός αρνηθεί να εμβολιαστεί η κονσέρβα αυτή δεν θα έρθει ως δια μαγείας. Πόσο μάλλον όταν το φορτηγό του έχει χαλάσει και δεν βρίσκει ανταλλακτικά.

Το γνωρίζουν οι κυβερνήσεις αυτό. Γνωρίζουν ότι οι οικονομίες αυτή τη στιγμή στηρίζονται μόνο στο ασύστολο τύπωμα χρήματος. Μια ιστορία που μπορείς να κάνεις για ένα διάστημα. Μακροχρόνια όμως οδηγεί σε υπερπληθωρισμό και ολοσχερή κατάρρευση.

Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Τα γνωρίζουν όλα αυτά. Μην μου πείτε ότι οι εκατοντάδες σύμβουλοι που έχουν, ειδικοί στα θέματα οικονομίας, με εμπειρία πιθανώς δεκαετιών, δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί αν αποκλείσεις από κάθε οικονομική δραστηριότητα το 60% του πληθυσμού.

Δεν είναι μόνο οι ανεμβολίαστοι οι οποίοι τα έχουν πάρει. Υπάρχει και μια μερίδα μη φανατικών εμβολιασμένων που έχουν πια καταλάβει τι γίνεται. Όλοι αυτοί δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν 3η δόση. Το έχω ακούσει από τους ίδιους. Όλοι αυτοί σε λίγο καιρό και στη Γερμανία θα θεωρούνται.. ανεμβολίαστοι. Αποκλεισμός και για αυτούς δηλαδή πολύ σύντομα.

Οι αλυσίδες προμήθειας αγαθών θα διαλυθούν. Η παραγωγή των εργοστασίων θα μειωθεί ακόμα περισσότερου λόγω μαζικών απολύσεων. Οι μεταφορές θα παγώσουν. Υπάρχουν ήδη πολύ σοβαρές ελλείψεις σε οδηγούς και ανταλλακτικά για τα φορτηγά παγκοσμίως. 

Μετά το πρόβλημα δεν θα είναι οι ελλείψεις σε ολοκληρωμένα, ανταλλακτικά και δομικά υλικά.

Το πρόβλημα θα είναι η έλλειψη τροφής.

https://tomsnews.io/post/2545

loading...