Βίντεο Ντοκουμέντο! Λέμβος με αλλοδαπούς στο Αιγαίο συνοδεία σκαφών τουρκικής ακτοφυλακής και εντοπισμός της από το Λιμενικό


 
Από το εν λόγω υλικό προκύπτουν, αναμφίβολα, οι εμφανείς προσπάθειες των τουρκικών σκαφών να κατευθύνουν τις λέμβους με τους αλλοδαπούς, τις οποίες συνοδεύουν, στα Ελληνικά χωρικά ύδατα

Κι ενώ όπως γράφαμε νωρίτερα ο Τούρκος υπουργός Σόιλου και τι δεν ζήτησε από τον Νότη Μηταράκη για το μεταναστευτικό έρχεται στο φως νέο βίντεο ντοκουμέντο για το πως η τουρκική προπαγάνδα καταρρέει και πως με τη συνοδεία τουρκικών σκαφών, λέμβοι με αλλοδαπούς στο Αιγαίο, επιχειρούν να εισέλθουν στα Ελληνικά χωρικά ύδατα.


Συγκεκριμένα το βίντεο που δημοσιεύθηκε σήμερα από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής δείχνει λέμβο με αλλοδαπούς στο Αιγαίο συνοδεία σκαφών τουρκικής ακτοφυλακής και βέβαια τον εντοπισμός της από το Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ.

Από το εν λόγω υλικό προκύπτουν, αναμφίβολα, οι εμφανείς προσπάθειες των τουρκικών ακταιωρών να κατευθύνουν τις λέμβους με τους αλλοδαπούς, τις οποίες συνοδεύουν, στα Ελληνικά χωρικά ύδατα, προκειμένου να εισέλθουν παρανόμως σε αυτά.


Δεν υπάρχουν σχόλια :