Έτσι δικαιολόγησαν τα «ΑΛΛΑ ΑΝΤΙ ΑΛΛΩΝ» που λένε – ΥΠΕΡΒΙΝΤΕΑΡΑ για το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ!!!

 Για αυτό έλεγαν άλλα στην αρχή, άλλα στην μέση, άλλα τώρα και άλλα θα πουν στο τέλος…. Ο τρόπος που διασπείρονται οι όποιες θεωρίες!!!

Σε πολίτικό επίπεδο η διεθνιστική τάξη πραγμάτων δεν ακολουθεί τον δρόμο της προηγούμενης νοοτροπίας, η οποία δίεπε παλαιότερα τα κράτη, αυτή δηλαδή του παραδοσιακού δογματισμού!

Παλαιότερα, η επιστήμη, έχοντας ως βάση την θρησκεία, υπέβαλε με δογματικό τρόπο ανυπόστατες θεωρίες για να «κοιμίσει» το κοινό της, όπως εκείνη της επίπεδης γης, τις οποίες έγραφε σε βιβλία, τα οποία θεωρούνται «ιερά» μέχρι και τις μέρες μας, όπως εκείνο της Παλαιάς Διαθήκης.

Σήμερα, η επιστήμη, έχοντας στον πυρήνα της, όχι πια την θρησκεία αλλά την πολιτική, προκειμένου να προωθήσει τις όποιες ανυπόστατες θεωρίες, με σκοπό, ενδεχομένως, να δικαιολογήσει τα όποια μέτρα επιβάλλονται τώρα, έχει δανειστεί τον «πολιτικάντικο» τρόπο ελιγμού, έτσι ώστε να δικαιολογεί την όποια αλλαγή στις επίσημες, ή μη, τοποθετήσεις των κρατικών επιστημόνων. Δεν λειτουργεί δηλαδή δογματικά για να επιβάλλει, αλλά ελίσσεται, καθώς δεν υπάρχει κανένα «ιερό βιβλίο» να την καταπιέζει, πάρα μόνο μελέτες που «συνεχώς αλλάζουν» κατά το δοκούν. Έτσι την μία ημέρα ισχύει το ένα, την άλλη το άλλο, αναλόγως με το τι μέτρα πρέπει να εφαρμοστούν σε συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα.

Αυτά φυσικά τα έχει εξηγήσει ο Δημοσθένης Λιακόπουλος σε εκπομπές του και τώρα έρχονται οι «επιστήμονες» να τον επιβεβαιώσουν.

Συγκεκριμένα σε ένα βίντεο που πρέπει να δείτε, ο «ειδικός», κ. Θεόδωρος Βασιλακόπουλος δήλωσε επί λέξει τα εξής, σε σχέση με την αλλαγή των δεδομένων (τώρα, για παράδειγμα, λένε πως και οι εμβολιασμένοι νοσούν και μεταδίδουν, πως δεν φτάνουν οι δύο δόσεις για να είναι κάποιος εμβολιασμένος κτλ. και ενώ στην πραγματικότητα αυτά ίσχυαν από την αρχή, δεν το παραδέχονταν! Τώρα όμως λένε πως οι μελέτες τους άλλαξαν):

«Η επιστήμη είναι κάτι δυναμικό. Δεν είναι δόγμα, όπως η θρησκεία που είναι αναλλοίωτο στην πορεία των αιώνων. Αυτά που ξέραμε στην αρχή της πανδημίας έχουν ελαφρώς αλλάξει. Κάποια έχουν αλλάξει αρκετά. Πρέπει να μη να αμφισβητούμε την επιστήμη (σ.σ. αυτό ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, παραμένει το ίδιο! Μην αμφισβητείς την Επιστήμη της Εκκλησίας, κατά τον Μεσαίωνα, μην αμφισβητείς την Επιστήμη της Διεθνιστικής Πολιτικής σήμερα)».

https://www.el.gr/

Δείτε το βίντεο:

loading...