Οι συνδικαλιστές που έχουν κάνει την «εξέγερση» του πολυτεχνείου καραμέλα...η πνευματική ένδεια των Ελλήνων και η καταστροφή της Ελλάδος


 Οι συνδικαλιστές κατέστρεψαν την βιομηχανική παραγωγή σε αγαστή συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ. Όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές που κυριάρχησαν μετά το πολυτεχνείο μπορώ να υποθέσω ότι ήταν της γενιάς του πολυτεχνείου.
Όσο ψηφίζετε αγαπητοί Έλληνες τέτοια πρόσωπα που έχουν κάνει την «εξέγερση» του πολυτεχνείου και καραμέλα και πιπίλα, θα σας κρατάνε σε πνευματική ένδεια, σε πνευματική αμορφωσιά γιατί απλά είναι προφέσορες στο να σε καταντούν μαϊντανό.
Γράφει ο Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης


Εντελως τυχαια επεσα πανω στο παρακατω αρθρο και βεβαιως εξεφρασα καποιες αποριες και θεσεις.


 


Συναντώντας τον βασανιστή μου


https://www.efsyn.gr/nisides/318967_synantontas-ton-basanisti-moy


Μάκης Μπαλαούρας


 


Βασανίστηκε και ο Μπαλαούρος από τα εατεσα;;; δεν μπορώ να αμφισβητήσω κάτι που δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι διορίστηκε στην Τράπεζα της Ελλάδος και έγινε και συνδικαλιστής. Δηλαδή μπορώ να υποθέσω ότι δεν εργάστηκε σχεδόν ποτέ στην ζωή του. Και βεβαίως αν κάνω λάθος να με ενημερώσει κάποιος ώστε να ανακαλέσω.


Αυτό που ξέρω είναι οι συνδικαλιστές κατέστρεψαν την βιομηχανική παραγωγή σε αγαστή συνεργασία με το πασοκ. Εκτοτε με όλους. Οι συνδικαλιστές τσάκισαν την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη. Και αυτά είναι λόγια ανθρώπων που έζησαν και εργάστηκαν στην ναυπηγοεπισκευαστική. Λόγια ανθρώπων στα εργοστάσια.


Όλοι αυτοί οι συνδικαλιστές που κυριάρχησαν μετά το πολυτεχνείο μπορώ να υποθέσω ότι ήταν της γενιάς του πολυτεχνείου.


Όσο ψηφίζετε (Αγαπητοι Ελληνες) τέτοια πρόσωπα που έχουν κάνει την ‘εξέγερση’ του πολυτεχνείου και καραμέλα και πιπίλα θα σας κρατανε σε πνευματική ένδεια, σε πνευματική αμορφωσιά γιατί απλά είναι προφέσορες στο να σε καταντανε μαϊντανό.


Και φυσικά οι παραφυάδες τους στην τοπική αυτοδιοίκηση (βλέπε: Φαρμάκης, Κατσιφαρας, Κοροβεσης, Γεωργόπουλος, Βασιλόπουλος κλπ) έχουν ‘πιάσει’ το νόημα και θα είναι απλά συνεχιστές, άξιοι συνεχιστές των ήδη υπαρχόντων στην βουλή.


Θα σε κρατανε πνευματικά αμόρφωτο Έλληνα πολίτη.


Οι Έλληνες όπως είπε ένας και σοφός και σκεπτόμενος θα έπρεπε να είναι οι διδάσκαλοι του κόσμου. Αντ αυτού είναι οι πνευματικοί ζητιάνοι και κουρελήδες και ξεπεσμένοι αυτού του κόσμου. Έρμαιο ενός κομματικού πελατειακού κράτους που το στηρίζουν με την ψήφο τους. Εξευτελισμός δηλαδή.


Οι κουτοπόνηροι που μπορούν και σου πουλούν εντυπώσεις και να κερδίζουν την ψήφο σου.


Δεν είναι εξευτελισμός;;;


Και τι σχέση έχει όλο αυτό με την Δημοκρατία;;;


Με το Πολυτεχνείο όμως έχει.Με εκτίμηση

Δρ Θεοφάνης Α. Τσαπικούνης


https://ellinikiafipnisis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :