Ρεζιλεύτηκαν!!! ΤΕΛΟΣ!!! Με αυτό το ΒΙΝΤΕΟ καταρρέει ΟΛΟΚΛΗΡΟ το αφήγημα!

 

Τι άλλο πρέπει να πουν για να φανεί τι ακριβώς συμβαίνει…

Η αντοχή του κόσμου θα εξαντληθεί με όλα αυτά που ακούγονται.

Συγκεκριμένα σε τηλεοπτικό σταθμό με συνομιλητή, τον πλαστικό χειρούργο, κ. Εξαδάκτυλο, ειπώθηκε πως οι εμβολιασμένοι, που δεν θέλουν να κάνουν την τρίτη δόση, είναι ουσιαστικά ανεμβολίαστοι, καθώς έχουν περάσει έξι μήνες, αλλά έχουν πιστοποιητικό για να μπαίνουν στα μαγαζιά, ενώ οι ανεμβολίαστοι που δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο, θα μένουν έξω, ενώ για να ψωνίζουν ρούχα, να κουρεύονται και άλλα «μη αναγκαία» θα πρέπει να κάνουν rapid test!!!

Τι έλεγε ο Λιακόπουλος, πριν το πουν όλοι αυτοί;;; Μην ξεχνιόμαστε! Η όποια προστασία των εμβολίων έχει μέση διάρκεια 6 με 8 μόνο μήνες. Μετά είστε ανεμβολίαστοι

Κατά τα φαινόμενα λοιπόν, τα μέτρα δείχνουν να επιβάλλονται ΤΙΜΩΡΗΤΙΚΑ και ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ! Ίσως πάλι οι πολίτες εκπαιδεύονται για κάτι άλλο που ακολουθεί μετά!

Οι δημοσιογράφοι συμμετείχαν φυσικά σε αυτό το θέατρο παραλόγου, δείχνοντας αιφνιδιασμένοι από αυτό το γεγονός!

Ο κ. Εξαδάκτυλος μάλιστα έκανε λόγο για ανάγκη μέτρησης της άμυνας!!! Σημειώνεται πως ο βουλευτής, Κ. Κυρανάκης, είχε προτείνει τεστ αντισωμάτων, κάτι που φυσικά δεν εφαρμόζεται, καθώς θα έλυνε το πρόβλημα και δεν θα χρειάζονταν χουντικού τύπου μέτρα (ΕΔΩ).

Ήδη υπάρχει η πρόταση τα πιστοποιητικά εμβολιασμού να λήγουν μετά από 7 μήνες και να ανανεώνονται μόνο με την επόμενη δόση του εμβολίου!

Δείτε καλύτερα το βίντεο:

loading...