Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ (ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑΣ) ΕΡΧΕΤΑΙ

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ (NEW NORMALS) ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΟΝ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ…

CJ Hopkins  
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ο χειμώνας έρχεται… και ξέρετε τι σημαίνει αυτό.

Σωστά, είναι σχεδόν η ώρα για άλλη μια φορά για τις παγκόσμιες καπιταλιστικές άρχουσες τάξεις να μαστιγώσουν τις μάζες της Νέας Κανονικότητας (New Normal) σε μια κατάσταση άσκοπης μαζικής υστερίας για έναν φανταστικό ιό της Αποκάλυψης.

Τον ίδιο φανταστικό ιό της Αποκάλυψης, για τον οποίο έχουν οδηγήσει τις Νέες Κανονικές μάζες σε κατάσταση μαζικής υστερίας σε όλη τη διάρκεια του Χειμώνα τα τελευταία δύο χρόνια.

Αυτή τη φορά έχουν πολύ δουλειά να κάνουν. Σοβαρά, πόσο πιο μαζική υστερία θα μπορούσαν να προκαλέσουν στους Νέους Κανονικούς σε αυτό το σημείο;

Η συντριπτική πλειονότητα του δυτικού κόσμου έχει μετατραπεί σε μια ψευδο-ιατρική δυστοπία στην οποία πρέπει να επιδεικνύεις τα “χαρτιά καθαρότητας της υγείας” σου για να μπεις σε μια καφετέρια και να πάρεις ένα φλιτζάνι καφέ.

Οι άνθρωποι που αρνούνται να “εμβολιαστούν” πειραματικά εναντίον ενός ιού που προκαλεί ήπια έως μέτρια συμπτώματα (ή, συχνά, καθόλου συμπτώματα) στο 95% περίπου των μολυσμένων, και το συνολικό ποσοστό θνησιμότητας της λοίμωξης είναι περίπου 0,1% έως 0,5%, διαχωρίζονται συστηματικά, στερούνται της εργασίας τους, τους αρνούνται την ιατρική περίθαλψη, δαιμονοποιούνται ως “κίνδυνος για την κοινωνία”, λογοκρίνονται, τους επιβάλλονται πρόστιμα και διώκονται με άλλους τρόπους.

Αν νομίζετε ότι υπερβάλλω, κοιτάξτε το πρωτοσέλιδο αυτής της αυστραλιανής εφημερίδας…

Ναι, η Μεγάλη Εκκαθάριση της Νέας Κανονικότητας είναι σε εξέλιξη. Οι “Ανεμβολίαστοι” και άλλοι άπιστοι και αιρετικοί κυνηγιούνται από φανατικούς, μεθυσμένους από το μίσος όχλους, σύρονται ενώπιον της Νέας Κανονικής Ιεράς Εξέτασης και γίνονται παραδείγματα προς αποφυγή και διαπόμπευσης σε όλο τον κόσμο.

Εδώ, στη Νέα Κανονική Γερμανία, ο δημοφιλής ποδοσφαιριστής Joshua Kimmich σύρεται δημοσίως και “τεμαχίζεται” επειδή αρνήθηκε να υποβληθεί σε “εμβολιασμό” και να ομολογήσει την πίστη του στη Νέα Κανονική Τάξη Πραγμάτων.

Στις ΗΠΑ, οι “ανεμβολίαστοι” κατηγορούνται για τη δολοφονία του Colin Powell, ενός 84χρονου, καρκινοπαθούς εγκληματία πολέμου.

Η Αυστραλία σχεδιάζει να φυλακίσει ανθρώπους και να τους επιβάλει πρόστιμο 90.000 δολαρίων για το “έγκλημα” να μη φορούν μάσκα που μοιάζει με ιατρική, ή να επιχειρήσουν να προσκυνήσουν σε συναγωγή, ή οτιδήποτε άλλο.

Στη Φλόριντα (από όλα τα μέρη), το φανατικό προσωπικό του σχολείου έδεσε μια μάσκα που έμοιαζε με ιατρική στο πρόσωπο ενός μη ομιλούντος κοριτσιού με σύνδρομο Down με νάιλον κορδόνι, μέρα με τη μέρα, για πάνω από έξι εβδομάδες, μέχρι που ο πατέρας της ανακάλυψε τι έκαναν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

    

loading...