Η ΚΩΣ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΝΗΣΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Του Παναγιώτη Αποστόλου

Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου

[email protected]

www.egerssi.gr

Ενώ η Γερμανίδα Καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ βρισκόταν στην Αθήνα κάνοντας χαρούλες με τον Πρωθυπουργό της αποικίας της, την ίδια ώρα το ισλαμοφασιστικό καθεστώς του Ρ. Τ. Ερντογάν εργαλειοποιούσε το μεταναστευτικό εις βάρος της Ελλάδος για άλλη μια φορά!

Ετούτη την ώρα που η Άνγκελα Μέρκελ βρισκόταν στην Ελλάδα, και έπλεκε εγκώμιο υπέρ του Ρ. Τ. Ερντογάν παρουσία του εμβρόντητου και άλαλου Έλληνα Πρωθυπουργού, η Ανατολικογερμανίδα Καγκελάριος λίγο πριν εκπνεύσει πολιτικά, διαχειριζόταν το μεταναστευτικό στην Ελλάδα!

Με τα Συστημικά ΜΜΕ να μα ς ενημερώνουν, πως ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα η μεταφορά των περίπου 400 παράνομων μεταναστών και οι οποίοι επέβαιναν σε πλοίο με τουρκική σημαία που έπλεε επί μέρες σε διεθνή ύδατα! Οι οποίοι παράνομοι μετανάστες ήταν πολίτες τρίτων χωρών (έτσι αόριστα)! Και οι οποίοι τελικά προωθήθηκαν στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Κω!

Μας λένε επίσης τα Συστημικά ΜΜΕ, πως η παραμονή τους θα είναι προσωρινή!

Ωστόσο, για άλλη μια φορά αποδεικνύεται πόσο επικίνδυνη είναι η ελληνική κυβέρνηση στη διαχείριση των εθνικών μας ζητημάτων! Και η αθρόα και ανεξέλεγκτη παράνομη μετανάστευση στα Δωδεκάνησα και τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου είναι απλώς εγκληματική!

Γιατί πως είναι δυνατόν να διαχειρίζεται αυτό το μείζον ζήτημα από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής;

Όπου μας είπε ο “ανθρωπιστής” Υπουργός Γιάννης Πλακιωτάκης, της “ανθρωπιστικής” κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«H Τουρκία για μία ακόμα φορά αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει απέναντι στην ΕΕ. Δεν δέχτηκε την επιστροφή πλοίου τουρκικής σημαίας που απέπλευσε από τουρκικό λιμάνι, προφανώς και σε γνώση της τουρκικής ακτοφυλακής και συνεχίζει να αδιαφορεί για την ανθρώπινη ζωή. Η Ελλάδα αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι σέβεται απόλυτα το διεθνές δίκαιο και ότι η προστασία των θαλασσίων συνόρων συνδυάζεται με την προστασία της ανθρώπινης ζωής»!

Μάλιστα! Η Ελλάδα που σέβεται το Διεθνές Δίκαιο, “οφείλει” να εποικίζει τα νησιά μας με παράνομους μετανάστες και ο Ρ. Τ. Ερντογάν να προκαλεί ξεδιάντροπα και να βρίσκεται για άλλη μια φορά από πάνω μας!

Συγχαρητήρια στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη! Συγχαρητήρια και στον ΥΠΕΞ Νίκο Δένδια, που μάλλον δεν πήρε χαμπάρι για την νέα εθνική ήττα!

Αλλά ας διαβάσουμε παρακάτω την αποκωδικοποίηση του γεγονότος, όπως μας την εξέφρασε πηγή μας, πολύ καλά γνωρίζουσα τα ζητήματα στα νησιά του Αιγαίου Πελάγους μας:

«Αργά την νύχτα χθες, μας έφερε στην Κω ο Ερντογάν 400 περίπου παράνομους μετανάστες, που κανένας δεν γνωρίζει αν σε αυτούς υποκρύπτονται τζιχαντιστές! Είναι όμως Αφγανοί, Πακιστανοί και Ιρακινοί! Μήπως λοιπόν αυτή η ενέργεια παραπέμπει στην επιθυμία της Άνγκελα Μέρκελ, ώστε η Κως να μετατραπεί σε χαλιφάτο του ISIS;

Από τη στιγμή που το προσεχές Σάββατο (6 Νοεμβρίου 2021) ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νότης Μηταράκης θα κάνει τα εγκαίνια της νέας δομής στο Πυλί της Κω και το οποίο έχει χωρητικότητα 8 χιλιάδων ατόμων, ενώ ο πληθυσμός του Πυλίου ανέρχεται στις 3,5 χιλιάδες;

Έτσι αντί να γίνεται αποσυμφόρηση των ακριτικών μας νησιών από τους παράνομους μετανάστες, η κυβέρνηση επανεποικίζει τα νησιά μας!

Είναι εντολή της Μέρκελ αυτή, ή άλλη μια βλακώδης απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη;

Παράλληλα δε με τα παραπάνω, διαφαίνεται, ποια θα είναι η πιθανή στόχευση Ερντογάν, αύριο – μεθαύριο σε ενδεχόμενη τουρκική επίθεση! Αφού όλοι αυτοί οι παράνομοι μετανάστες είναι κατά κόρον ισλαμιστές και ένθερμοι της πολιτικής Ερντογάν!

Αλήθεια έχει – και με ποιον τρόπο – εξετάσει η ελληνική κυβέρνηση, αν κάποιοι από αυτούς είναι πράκτορες της ΜΙΤ;

Αλλ΄ όμως εκτός των παρανόμων μεταναστών, θα έπρεπε να είναι υπό κρατική έρευνα και επιχειρηματίες Τούρκοι στο νησί, όπως και σε άλλα νησιά και οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με ευρωπαϊκά διαβατήρια!

Τέλος να υπενθυμίσουμε, ότι στην παραλία του Ενυδρείου της Ρόδου, εκβράστηκαν 20 παράνομοι μετανάστες και οι οποίοι θα οδηγηθούν στο Hot Spot της Κω! Είναι τυχαίο λοιπόν, πως όποιοι παράνομοι μετανάστες συλλέγονται από την Πάτμο μέχρι και το Καστελόριζο καταλήγουν στην Κω;»!

Φοβερές καταγγελίες προς μια κυβέρνηση που βρίσκεται σε συνεχή ύπνωση!!

loading...