ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ

«Ἰδού ἕστηκα ἐπί τήν θύραν καί κρούω· ἐάν τις ἀκούσῃ τῆς φωνῆς μου….»

Αποκάλυψις Ιωάννου 3:20

Για όσους ακόμα αγωνίζονται με κόπους και θυσίες για ανθρωπιά ενάντια στην φυματίωση της πνευματικότητας και του εμβολιαστικού φονταμενταλισμού, για όσους αντιστέκονται σθεναρά στην επέλαση της παγκοσμιοποίησης.

Σε μιά χώρα που ο στοχασμός μεταβάλλεται σε αδίκημα, που θεσμοθετούνται και καθαγιάζονται τα προσχήματα και η υποκρισία και νομιμοποιείται η λογοκρισία, η δυστυχής και αιμορραγούσα Ελλάς άκουσε τον παρανόμως εκλεγέντα πρωθυπουργό, ο οποίος όσο βουλιάζει τόσο πιό χυδαίος γίνεται, στην κατάφωρα αντιφατικής προσέγγισης στομφώδη συνέντευξή του της 3ης Νοεμβρίου 2021 στον δίαυλο Mega, να δείχνει το προκλητικό του πρόσωπο και την απέχθειά του προς την ελεύθερη έκφραση και εθελοτυφλώντας, με τον πιό απροκάλυπτο τρόπο, να λέει κατά λέξη: «Βρισκόμαστε, λοιπόν, αντιμέτωποι, σήμερα, με μία πανδημία των ανεμβολίαστων», στέλνοντας εμμέσως πλήν σαφώς το εσφαλμένο μήνυμα στους εμβολιασμένους ότι το πρόβλημα δεν αφορά τους ίδιους. Όμως, με το μήνυμα που στέλνεται σε όλη την κοινωνία, ότι δηλαδή είμαστε χωρισμένοι στα δύο, «εμείς και αυτοί», οι εμβολιασμένοι και οι ανεμβολίαστοι, αποπροσανατολίζει τους πολίτες και υπονομεύει την συνολική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της ασθένειας. Σε αυτή του την ανερμάτιστη θέση, που παίζει με την φωτιά του διχασμού, εμείς αντιτάσσουμε την ρήση του Γερμανού φιλόσοφου Φρίντριχ Νίτσε: «η εξουσία αποβλακώνει», προκαλεί ανήκεστες βλάβες στον εγκέφαλο και είναι γνωστό ότι η βλακεία είναι η πιό επικίνδυνη δύναμη του κόσμου. Είναι ανίκητη. Δεν μπορούμε να την εξαλείψουμε, αλλά μπορούμε να την αναγνωρίσουμε. Τα άτομα που έχουν εξουσία τείνουν να πιστεύουν ότι, είναι οι καλύτεροι, οι πιό ικανοί, οι πιό έξυπνοι, οι πιό σοφοί από όλη την ανθρωπότητα. Η αξία όμως της ηγεσίας αποτελεί σηματωρό για την προοπτική μιάς χώρας. Αποτελεί το εχέγγυο της ομαλής οικονομικής και κοινωνικής ζωής. Αντιθέτως, η απαξία της και οι κατά καιρούς αγύρτες ηγετίσκοι είναι απλά ανίκανοι διαχειριστές που μόνο δεινά μπορούν να συσσωρεύσουν.

Η «πανδημία», αυτοχριζόμενε διαγγελέα-προφήτη, δεν είναι πόλεμος όπου χωριζόμαστε σε αντίπαλα στρατόπεδα. Είναι ασθένεια την οποία οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε με συνεργασία, αλληλεγγύη, ορθό λόγο και διάχυση της επιστημονικής γνώσης και όχι με θεωρίες αφορισμού και εξυπνακιδισμούς που διαβρώνουν την εμπιστοσύνη στην ορθοτόμο ιατρική γνώμη και ενισχύουν τις αντιδράσεις.

Η επαίσχυντη ερμαφρόδιτη Κυβέρνηση Μητσοτάκη, η οδαλίσκη της Νέας Τάξης Πραγμάτων, ως ο απηνής διώκτης, κατά δήλωση του πορφυρογέννητου «Ηλιογάβαλου», του αταβισμού και υπέρμαχος του νοσηρού «δικαιωματισμού», που δυστυχώς κυριαρχεί αφού επιτρέψαμε να εδραιωθεί και στην χώρα μας, και της «σεξουαλικής ταυτότητος» των παρά φύση διαβιούντων δολοφόνων ψυχών και συνειδήσεων, λάβρος και άνευ όρων «λάτρης» και υπερασπιστής των (Gay pride) «παρελάσεων υπερηφάνειας» των ΛΟΑΤΚΙ ήτοι των: λεσβιών, γκέι, αμφιφυλόφυλων (μπάι), τρανς (διεμφυλικών), κουήαρ (ανώμαλων), σε αναζήτηση και ίντερσεξ (διαφυλικών), βουλιάζει μέσα στην αναξιοπρέπεια και στην παρακμή. Αποτελεί όνειδος και αποκαλύπτει μία κατάσταση σήψης που έχει επικαθήσει στους ανάξιους κυβερνώντες την χώρα, το φρικιαστικό νομοθέτημα (ΦΕΚ Β΄ Νο 2611/08 Νοεμβρίου 2011) που μοριοδοτεί τους πλέον στυγερούς εγκληματίες, τους παιδεραστές, ως ανάπηρους, τοποθετώντας τους σε μία κατηγορία «προστατευόμενου» είδους και με την προνομιακή αντιμετώπισή τους από τα ελευθεριακά μέσα καταστρατηγεί βασικούς αξιακούς κανόνες οι οποίοι συγκροτούν την κοινωνία μας την οποία έχουν εκπορνεύσει και εκπουστεύσει για να την ρίξουν βορά στην Νέα Τάξη Πραγμάτων ως και η ΚΥΑ 2945/2020 περί Σύστασης Δομών Προσωρινής Υποδοχής Πολιτών Τρίτων Χωρών ή ανιθαγενών, που εγκαθιδρύει ισλαμικές πόλεις παραστρατιωτικών οργανώσεων ντυμένων ως μετανάστες, ενώ ωθεί τον ανθό του Έθνους σε έναν βίαιο εκτοπισμό προς μία σαθρή ελπίδα διαλύοντας την πολιτιστική μας συνέχεια και συνοχή και εκ του γεγονότος της υπό εκκόλαψη δημογραφικής εκρήξεως και κυριαρχίας του ισλαμικού στοιχείου που θα επιφέρει αποσταθεροποιητικές συνέπειες μόνιμες και μη αναστρέψιμες, να επέλθει η αποκοπή από τις ρίζες μας και η αλλοίωση της υπαρξιακής φυλετικής υπόστασης του Εθνικού ιστού που θέτει πλέον ζήτημα κοινωνικής συνοχής και αποσύνθεσης της οικονομικής και κοινωνικής προόδου από την οικουμενικότητα του Ελληνικού και Χριστιανικού πολιτισμού, προκειμένου να δοθεί «Η τελική Λύση του Ελληνικού Ζητήματος», είναι γεγονός που αποτελεί έγκλημα γενοκτονίας και ως εκ τούτου απαράγραπτο εις το διηνεκές.

Με τις επικοινωνιακές καταιγίδες και τον έλεγχο των χειραγωγούμενων μέσων μαζικής ενημέρωσης και των, με κρατικό χρήμα, διαδικτυακών ποδηγετούμενων καθεστωτικών ορδών επιδίδεται στην κατασκευή εσωτερικών εχθρών στοχεύοντας στην οικονομική εξόντωσή τους, στην λαϊκή διάβρωση και στον διχασμό του λαού και κατακερματίζοντας την ελληνική κοινωνία επενδύει στην βιομηχανία του φόβου, της τρομολαγνείας και της ανασφάλειας για να επικρατεί µε τρόπους εκτός του πλαισίου των νόµων και της δημοκρατίας.

Η μεγάλη ιδέα που έχει το καθεστώς για τον εαυτό του αποτελεί την πλήρη ηθική και πολιτική χρεοκοπία του Ελλαδικού κράτους, του επιτελικού αυταρχικού κράτους των κουμπάρων και των παραφυάδων τους ως και μιάς σειράς σκανδάλων διαφθοράς όπως της Simens, των Panama, των Paradise και των Pandora papers, της λίστας Λαγκάρντ, της Novartis, του πλυντηρίου του προϊόντος εγκλήματος των σκιωδών Offshores (υπεράκτιες εταιρείες) στα «εξωτικά νησιά» και των μαύρων τρυπών στα πόθεν έσχες.

Οι 187.706 απευθείας αναθέσεις, σύμφωνα με το Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων, κατά την διάρκεια του 18μήνου Ιανουαρίου 2020 – Ιουνίου 2021, προϋπολογισμού 1,88 δισ. ευρώ, αναδιανέμουν σκανδαλωδώς τον πλούτο σε ακόμη λιγότερα χέρια μετατρέποντάς τον σε πηγή μισαλλοδοξίας, θρέφοντας την ανικανοποίητη δίψα του Μινώταυρου για αίμα, διευρύνει το οικονομικό χάσμα μεταξύ των πολιτών και οδηγεί προς την τραγωδία απειλώντας να βυθίσει πλήθος ανθρώπων στην ένδεια, ένα πλήθος που αιωνίως ουρλιάζει, υπόκωφα, την επιθυμία για έναν καλύτερο κόσμο.

Οι άνθρωποι, βιώνοντας την φρίκη που νοιώθουν απέναντι στην φθορά και διαβιούντες σε συνθήκες ανέχειας, ψάχνουν στα σκουπίδια για λίγη τροφή ενώ τα ωφελήματα της καταστροφικής λαίλαπας των επιδρομέων που διέλυσαν Άμυνα, Οικονομία και Υγεία, ξεπούλησαν την Εθνική μας Κυριαρχία, καταρράκωσαν την Εθνική μας Αξιοπρέπεια και Υπερηφάνεια και αφού λεηλάτησαν ανεξέλεγκτοι το Δημόσιο χρήμα και το νέμονται οι διεφθαρμένοι πολιτικοί και οι ασύδοτοι απατεώνες ομοτράπεζοί τους, οδήγησαν την Χώρα και τον Λαό στην φτώχεια, στην εξαθλίωση και στην δυστυχία, προκαλώντας, εν καιρώ ειρήνης, την μοναδική στα παγκόσμια χρονικά πτώχευση, ενός ολόκληρου Έθνους…

Υπό τον μανδύα της «κοινοβουλευτικής δημοκρατίας», η οποία εξελίσσεται σε ανεξέλεγκτο, αυταρχικό δυνάστη, και με την ανοχή σύσσωμης της «αντιπολίτευσης», εξυφαίνεται ένας ολέθριος διωγμός (πογκρόμ) κατά των ανεμβολίαστων πολιτών, στους οποίους, με ακραίους χαρακτηρισμούς, χρεώνεται η κυβερνητική ανεπάρκεια, τα λάθη και οι ελλείψεις στην διαχείριση της «πανδημίας», η αποτυχημένη πολιτική από το γαϊτανάκι των λανθασμένων επιλογών, επιδιώκοντας να τους μετατρέψει σε υπηκόους άνευ πολιτικών δικαιωμάτων, και με την επιστράτευση μέτρων ποινικής καταστολής των, κλιμακώνει την αντιπαράθεση θραύοντας την συνοχή του κοινωνικού ιστού. Αλλά σύμφωνα με το δίκαιο δεν υπάρχει νομοθετικά κατοχυρωμένη βεβαιότητα (επίσημη αλήθεια) στο απυρόβλητο της αμφισβήτησης. Η ποινικοποίηση όμως των «αιρετικών γνωμών και απόψεων», ως προς την ερμηνεία μιάς επικίνδυνης πραγματικότητας ενός νοσηρού αφηγήματος, οδηγεί σε «δογματικές αλήθειες», τελείως ασυμβίβαστες με το πολίτευμα της δημοκρατίας, μη συμβατές με την ελευθερία της έκφρασης και πληροφόρησης και την ανεπιφύλακτη προστασία της επιστημονικής έρευνας (άρθρα 5Α, 14 και 16 του Συντάγματος και άρθρο 10 ΕΣΔΑ). Αναπτύσσεται έτσι το σύστημα του κοινωνικού διαχωρισμού και εφαρμόζοντας την προσφιλή μέθοδο της συλλήβδην απαξίωσης όποιων δεν συμφωνούν προς την στρεβλή Νεοποχίτικη ομολογία του παγκόσμιου καπιταλισμού, τους σφυροκοπούν μέχρι να τους λυγίσουν, να σπάσουν το πνεύμα τους, να τους εξαναγκάσουν και να τους διώξουν μέχρι να παραδώσουν οικειοθελώς την αυτονομία τους, να γονατίσουν και να παρακαλέσουν για έλεος.

Ένα καθεστώς αγκαλισμένο με την πολιτική διαστροφή, την διαφθορά, την διαπλοκή, την δυσωδία της ηθικής, κοινωνικής και οικονομικής σήψης, θεσπίζει παντού, ως καθαρτήριο, ακαταδίωκτα για να θωρακίσει την έλλειψη επιχειρημάτων και να ανακόψει την σηψαιμία του καθεστωτικού ολοκληρωτισμού, ως οι οικονομικοί δωσίλογοι, με σειρά νόμων και βουλευμάτων, εξασφάλισαν την νομιμοποίηση των «κατοχικών» κερδών και την πλήρη ατιμωρησία, αφήνοντας τους εαυτούς τους στο απυρόβλητο μη αναλογιζόμενοι ότι μελλοντικώς ίσως βρεθούν ενώπιον των στρατιωτικών δικαστηρίων, ως εκείνα της Νυρεμβέργης βάσει του υπ’ αριθμό 10 νόμου του Συμβουλίου Ελέγχου. «Νυρεμβέργη, Οκτώβριος 1946-Απρίλιος 1949. Ουάσινγκτον, DC: U.S. G.P.O, 1949-1953».

O πραγματικός λόγος της εμβολιαστικής υστερίας δεν είναι υγειονομικός. Είναι προϊόν νομικών ακροβατισμών και αλμάτων που αντίκεινται στην κοινή λογική. Είναι προϊόν αόρατης «ασύμμετρης απειλής». Πρόκειται για «προσχεδιασμένο, εσκεμμένο και προμελετημένο έγκλημα» της συμμορίας των παγκόσμιων καπιταλιστικών δυνάμεων που υπαγορεύουν την αποδυνάμωση της Δημόσιας Υγείας και άπαντα τα εμπλεκόμενα στρατευμένα φερέφωνα, είναι ένοχοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σημερινής ζοφερής περιόδου, οι αρνητές της δημοκρατίας που στο κυνικό αφήγημά τους επιδίδονται στον πολιτικό διχασμό των Ελλήνων, ως τα «βαποράκια»- πελάτες, ως οι αχθοφόροι πολιτικών και επιχειρηματικών συμφερόντων της τουρκικής Βiontech και λοιπών εταιρειών, έχουν ένα πριν που καθορίζει το τώρα τους και θα χαρακτηρίζει και το αύριό τους.

Με ένα ακατάσχετο παραλήρημα συκοφαντίας του νέο-Γκεμπελικού ζυγού της Οργουελιανής προπαγάνδας μιάς μαζικής υστερικής και σαδιστικής συμπεριφοράς του φασιστικού διευθυντηρίου της Νέας Τάξης, αδράχνοντας την σκυτάλη της γελοιότητας και του φαρισαϊσμού, υποκαθιστώντας την Ιερά Εξέταση του Μεσαίωνα και υιοθετώντας τα υποστηριζόμενα υπό του Ζαν-Πωλ Σαρτρ «Η κόλαση είναι οι άλλοι», εξαπολύουν μύδρους και επιτίθενται εις βάρος των ανεμβολίαστων τους οποίους, για να καλύψουν το δικό τους απύθμενο εσωτερικό κενό, τους προσβάλουν, τους ταπεινώνουν, τους απαξιώνουν, τους λοιδορούν, τους διαπομπεύουν, τους απομονώνουν και τελικά τους «στοχοποιούν» στο κοινωνικό σύνολο και τους δαιμονοποιούν ως «κίνδυνο για την κοινωνία», ή ως «ακροδεξιούς εξτρεμιστές» χαρακτηρίζοντάς τους ως «ψεκασμένους», ανυπότακτους, αντικοινωνικούς, συνωμοσιολόγους, παλαβούς, ανεύθυνους, ανθέλληνες κλπ, όπως αρέσκονται να τους παρουσιάζουν, τα κομματικά «ασπόνδυλα» πιόνια και ο κάθε υποστηρικτής της κυβερνητικής διαστροφής και του παρασιτισμού, που δεν καταλαβαίνουν ότι όποια εξουσία τους δίνει αυθαίρετες εξουσίες, δεν νοιάζεται γι’ αυτούς αλλά για την δική της διαιώνιση.

Όσοι λοιπόν απεργάζονται το κακό της Ελλάδας υπηρετώντας ξένες δυνάμεις και συμφέροντα, ας πολεμήσουν με τους φοβισμένους που τους παραπλάνησαν θεωρώντας τους ως άτρωτους και που νοιώθουν ευτυχείς να παρουσιάσουν το πιστοποιητικό ιδεολογικής συμμόρφωσης και υπακοής τους σε όποιον απαιτεί να το δει υπηρετώντας τις αντίπαλες παγκόσμιες καπιταλιστικές άρχουσες τάξεις και όχι την ειρήνη, αποπροσανατολίζοντας τελικά ακόμα κι αυτούς που αναζητούν την αλήθεια αφού τα μέτρα διαδέχονται το ένα το άλλο κλονίζοντας την εμπιστοσύνη των χυδαίως υβριζομένων πολιτών οι οποίοι απευθυνόμενοι προς την Πολιτεία διαμηνύουν: «αν θες να με πείσεις, μη με προσβάλλεις».

Οι θιασώτες του φαύλου Ολοκληρωτισμού, ένας κόσμος χαλασμένος, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό, οι κατά τον Σοβιετικό δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν «χρήσιμοι ηλίθιοι», οι κήρυκες του μίσους, τροφοδοτούν την κοινή γνώµη µε ψέµατα που ακυρώνουν τα ανθρώπινα όνειρα, εξακολουθώντας, σαν τους κατοχικούς μαυραγορίτες, να κατασκευάζουν μιά άνιση κοινωνία, είναι ο θανάσιμος κίνδυνος που την απειλεί. Η Νέα Τάξη αποκάλυψε τον φασισμό της και τώρα είναι η δική μας σειρά, ανυποχώρητοι να πάρουμε «θέση» διδάσκοντας τις αξίες της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας αντιστεκόμενοι στην μπότα των διεστραμμένων περιούσιων τυράννων της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης που ευαγγελίζονται έναν μετασχηματισμένο κόσμο μισώντας τον άνθρωπο, γιατί απλά δεν τους αρέσουν οι άνθρωποι!!!

Πίσω από την επέλαση της κορωναϊκής «φρενίτιδας» και την βουή των μαχών του υβριδικού πολέμου, η πείνα εξαπλώνεται σιωπηλά και η κοινωνία, ευρισκόμενη σε κατάσταση κρίσεως, έχει χάσει το χαμόγελό της. Οι ανεμβολίαστοι, ως κοινωνικά μιάσματα, υπόκεινται σε έναν εκ των πραγμάτων (de facto) αποκλεισμό ώστε να μην αμφισβητούν τους εξουσιαστές. Ο «καταστροφικός» διαχειριστής, το υποπαράγωγο της οικογενειοκρατίας, ο εκσυγχρονιστής και εκπρόσωπος του κερδοσκοπικού νεοφιλελευθερισμού, χωρίς Στρατηγική Πυξίδα, με εμμονή στα μέτρα για τον κορωνοϊό δίνει πλήρη ελευθερία μόνο στους πλήρως εμβολιασμένους και όχι στους προβάλλοντες σκεπτικισμό και αμφισβητούντες πώς και γιατί εφαρμόζονται αυθαίρετοι κανόνες για τα εμβόλια και τον φόβο τους απέναντι στα προϊόντα εταιρειών, καθώς «δεν έγιναν μελέτες τρίτης φάσης, όπως απαιτείται», και δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για τις παρενέργειές τους, οι οποίοι υφίστανται αποκλεισμούς από την ελληνική κοινωνία, θυμίζοντάς του την ρήση του Ρωμαίου κωμωδιογράφου Τίτου Μάκκιου Πλαύτου: «Homo homini lupus est» «Ο άνθρωπος για τον άνθρωπο είναι λύκος».

Έχοντας πάντα ως όραμά μας την ρήση του Θουκυδίδη: «Το εύδαιμον το ελεύθερον, το δ´ ελεύθερον το εύψυχον» (Ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι είναι οι γενναίοι), εκφράζουμε «μετά παρρησίας και άνευ φόβου και πάθους» τις απόψεις μας, επισημαίνοντας, με αγανάκτηση και θλίψη, ότι είμαστε η τελευταία γενιά η οποία έχει ακόμα την ευκαιρία να επιβάλλει μιά αλλαγή πορείας… Η θεραπεία για την απελπισία είναι η δράση. Και εάν μπορείτε να μπείτε στην πρώτη γραμμή, ποιός ξέρει ποιόν μπορείτε να εμπνεύσετε;

Οι Γότθοι ήλθαν, οι Άβαροι ήλθαν, οι Φράγκοι ήλθαν, οι Τούρκοι ήλθαν, οι Γερμανοί ήλθαν, οι «Σύμμαχοι» ήλθαν, οι Γερμανοί ξανά ήλθαν, προδότες ήλθαν, χρεοκοπίες ήλθαν, ΜΝΗΜΟΝΙΑ ήλθαν…. Η ευθύνη όμως του να είσαι Έλληνας έχει πολλά επίπεδα και η Πατρίδα είναι μία από τις πλέον απαραίτητες σταθερές στην ζωή των ανθρώπων, στο διηνεκές που κάποιοι ονειρεύτηκαν παθιασμένα να την καταργήσουν. Απέτυχαν, γιατί την έχει ανάγκη η ψυχή μας και σε πείσμα όλων αυτών, φωτίζοντας τους πραγματικούς πρωταγωνιστές και τις κάθε µορφής επιδιώξεις, με στεντόρεια φωνή τους διαμηνύουμε: «Ασκός Κλυδωνιζόμενος μηδέποτε βυθιζόμενος».

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «Ε.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας Στέργιος Σμυρλής

2103250220 6944325056

loading...