Ολλανδία: 82,4% άνω των 12 και 84,4% άνω των 18 διπλοεμβολιασμένοι. Μίνι Lockdown. Οι ανεμβολίαστοι φταίνε… Γιατί αν είχαν φτάσει στο 250% και εμβολίαζαν και τα ζώα της πόλης, θα είχαν πετύχει τείχος ανοησίας. Ε μα πια γελοίοι, ε γελοίοι…

Εγκρίνεται…..

………………………………………………………………………………………
Υπάρχει κάποιος  ….. ?
Υπάρχει κάποιος που δε θυμάται τα τελευταία χρόνια εικόνες στους τηλεοπτικούς δέκτες του από γεμάτες ΜΕΘ, αρρώστους να πεθαίνουν στα ράντζα των νοσοκομείων κ σχολικές αίθουσες ν’αδειάζουν από ιώσεις που κάθε χρόνο κάνουν την εμφάνισή τους τους χειμερινούς μήνες.. ;;;
Κ σίγουρα δεν φταίνε ούτε οι ιώσεις ούτε ο “θανατηφόρος” κόβιντ, αλλά το αδύναμο κ υποστελεχωμένο ΕΣΥ που όχι μόνο δε μερίμνησαν να ενισχύσουν όλα αυτά τα χρόνια, αλλά το αποδυνάμωσαν ακόμη περισσότερο κλείνοντας πολλά κέντρα υγείας κ νοσοκομειακές μονάδες (όπως το νοσοκομείο Λοιμωδών Νοσημάτων  Θεσσαλονίκης ένα εξαίρετο νοσοκομείο που έκλεισε μετά από απόφαση Άδωνι που το θεώρησε περιττό),καθώς κ την πρόσφατη απόλυση 7.000 υγειονομικών…,δίνοντας απ’την άλλη εκατομμύρια στα κανάλια για την προπαγάνδα φόβου εκμεταλλευόμενοι πάντα τις δικές τους ανικανότητες κ ανευθυνότητες για ενίσχυση του ΕΣΥ, ώστε να βάλουν περιορισμούς κ να προωθήσουν τα μπόλια τους..!! 
Δεν υπάρχουν οι “άνθρωποι’, κάνουν εγκλήματα κατά συρροή που είναι οφθαλμοφανή αλλά κάποιοι δεν λένε να καταλάβουν απλά πράγματα. .
ΟΧΙ ρε, δν είναι δικαίωμά σας να μην καταλαβαίνετε τέτοια κοροϊδία κ να συναινείτε στα μέτρα,,,γιατί η δική σας ανοησία υπονομεύει τη δική μου υγεία κ ακεραιότητα, κ σας θεωρώ ΕΧΘΡΟΥΣ μου όλους..!!

Κατερίνα Σκαρλη

loading...