Ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί στις 4 Δεκεμβρίου;

ΣΧΟΛΙΟ : H έκλειψη σελήνης στις 19 Νοεμβρίου είναι ταυτόχρονα κόκκινο φεγγάρι ενώ η έκλειψη ηλίου στις 4 Δεκεμβρίου γίνεται τη μέρα που ο Πάπας έρχεται στην Ελλάδα.Πόσο σχέση μπορεί να έχουν με τις προφητείες του Γέροντα Βασίλειου Καυσοκαλιβίτη “μετά το κόκκινο φεγγάρι ξεκινούν όλα” και του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού”Τον Πάπα να καταράστε αυτός θα είναι η αιτία”;

Το βράδυ της Πέμπτης 18 προς 19 Νοεμβρίου 2021, σε όλη τη Βόρεια Αμερική, καθώς και στην ανατολική Ρωσία, την Ιαπωνία, τον Ειρηνικό Ωκεανό και σε ορισμένες περιοχές της δυτικής Νότιας Αμερικής, θα παρατηρηθεί έκλειψη Σελήνης, η οποία θα συμβεί στο ζώδιο του Ταύρου και ως εκ τούτου, σύμφωνα με τους αστρολόγους , εγγυάται πρακτικά ένα είδος ώθησης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Μετά από δύο εβδομάδες, θα πραγματοποιηθεί άλλη μια έκλειψη, αυτή τη φορά ηλιακή, η οποία θα επηρεάσει το μεγαλύτερο μέρος της επικράτειας της Ανταρκτικής και μόνο λίγο την Αφρική και την Αυστραλία:

Έτσι, σχηματίζεται ο λεγόμενος διάδρομος των εκλείψεων – ο χρόνος που είναι καλύτερο για τους θνητούς να μην ξεκινήσουν καμία επιχείρηση και ο χρόνος που οι θνητοί, κοντά στους αθάνατους, αρχίζουν να βιάζονται σε κάθε είδους κρίσεις. Με άλλα λόγια, την περίοδο 19 Νοεμβρίου – 4 Δεκεμβρίου, κάποιο είδος κασσίτερου μπορεί εύκολα να γυρίσει στον κόσμο, από την πτώση των χρηματιστηρίων και μέχρι την πτώση των πυρηνικών κεφαλών. Ωστόσο, οι φόβοι για εκλείψεις δεν σταματούν εκεί.

Σύμφωνα με τον WILLIAM FREDERICK, M. DIV., Aka The End Times Forecaster , ο οποίος, με βάση τις εκλείψεις και τους εξελιγμένους αλγόριθμους χρονισμού μεταξύ των θεωρητικών συνωμοσίας στην πρώτη γραμμή, η σεληνιακή έκλειψη της 19ης Νοεμβρίου θα είναι η μεγαλύτερη των τελευταίων 1000 ετών! Μια ολική έκλειψη θα διαρκέσει περίπου 3 ώρες, μια μερική έκλειψη περίπου 6 ώρες και θα συνοδεύεται επίσης από ματωμένο φεγγάρι.

Η έκλειψη Ηλίου που θα περάσει πάνω από την Ανταρκτική θα είναι επίσης κάπως ασυνήθιστη – θα γίνει στο ζώδιο του Σκορπιού:

Και τώρα βλέπουμε ξανά το αγαπημένο μας καρτούν:

Έτσι, ο χαρακτήρας I, Pet Goat II, στον οποίο πολλοί συνωμοσιολόγοι βλέπουν τον Αντίχριστο, εμφανίζεται από τον πάγο ακριβώς τη στιγμή που ο Ήλιος βρίσκεται στον Σκορπιό. Το γιατί φαίνεται από κάπου έξω από τον πάγο ήταν πάντα ένα μυστήριο για όλους, αλλά αν μιλάμε για την Ανταρκτική, τότε αυτό εξηγεί τα πάντα. Σε αυτή την περίπτωση, αν ο κ. WILLIAM FREDERICK έχει δίκιο, αν οι συνωμοσιολόγοι ερμηνεύουν σωστά τη γελοιογραφία, ο Αντίχριστος θα εμφανιστεί κάπου γύρω στις 4 Δεκεμβρίου ή σε μια περίοδο κοντά σε αυτήν.

Είναι επίσης αδύνατο να μην δώσουμε προσοχή στην ξαφνικά γίνει πολύ σχετική προφητεία της Nina Alexandrovna Pustokhina, η οποία ζει, όπως αποδείχθηκε στα σχόλια στο βίντεο, στο χωριό Borki, στην περιοχή Kotlassky . Σύμφωνα με τις πληροφορίες της, που έλαβε από τον παππού της, πριν από το Τέλος του Κόσμου, στους ανθρώπους θα γίνει αναγκαστικά κάποιου είδους ένεση. Μετά από αυτό, θα υπάρξει ένα είδος έκλειψης και πολλοί που τρυπήθηκαν θα πεθάνουν, μιλήσαμε για αυτό λεπτομερώς στο υλικό Προφητεία, η οποία είναι 90 ετών, προβλέπει ενέσεις, μετά τις οποίες δεν θα υπάρχει κανείς να θάψει τα πτώματα .

Και τώρα ας επιστρέψουμε στο καρτούν, όπου υπάρχει, μεταξύ άλλων, ένα τέτοιο καρέ:

Ας θυμηθούμε το μασονικό γλυπτό, για το οποίο μιλήσαμε στο υλικό Sculpture of the Illuminati δείχνει πώς θα είναι ο κόσμος μετά το τέλος του εμβολιασμού;

Όπως προκύπτει από αυτή την τέχνη, τα αφεντικά και οι στρατιωτικοί που υποστηρίζουν την παγκόσμια πυραμίδα θα πέσουν ενεργά σε σχέση με κάποιο είδος σύριγγας και πριν από την άφιξη του Αντίχριστου – δηλαδή, πρακτικά μια πλοκή από το I, Pet Goat II. Επομένως, ίσως με την έκλειψη του Ήλιου να ξεκινήσουν πραγματικά όλα, οπότε παρακολουθούμε την εξέλιξη των γεγονότων.

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΕ ΒΙG ΤΗΕ ΟΝΕ : Corfiatiko.blogspot.com

loading...